Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/9/2022

Οι αισθηματικές αλλά και οικονομικές εξαπατήσεις έχουν την τιμητική τους σήμερα που κορυφώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα!

Αξιοποιήστε την ρομαντική διάθεση και αφεθείτε για λίγο στα ταξιδιάρικα μονοπάτια της φαντασίας και της δημιουργικότητας, αλλά μην παρασύρεστε σε μεγάλες εκτιμήσεις – επενδύσεις ιδιαίτερα αν είστε Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πιέζεσαι από τα πολλά καθήκοντά σου και τις αυξημένες υποχρεώσεις σου! Προσπάθησε να μην κατηγορείς και κατακρίνεις τους άλλους με το παραμικρό, ώστε να μην εκτεθείς! Φρόντισε λοιπόν, να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να μην επικεντρώνεσαι μόνο στους τρίτους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος η γοητευτική και ανανεωμένη σου εμφάνιση, φέρνουν θαυμαστές και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα το ταίρι σου την σημερινή ημέρα, λόγω πρακτικών θεμάτων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται σίγουρα προσοχή ο τομέας της εργασίας σου, γι’αυτό φρόντισε να διατηρήσεις μια αρμονική σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους! Οικονομικά μην αγχώνεσαι υπερβολικά για μικροπράγματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει να αναδείξεις όλα σου τα ταλέντα και να προβάλλεις επιτυχώς τον εαυτό σου και την λάμψη σου! Ωστόσο εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους, κυρίως αν συμπεριφερθείς ανώριμα, επιπόλαια και με έπαρση! Πέρασε όμορφα σήμερα, αλλά προσπάθησε να παραμείνεις προσγειωμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν, να μείνεις επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, για να μην απογοητευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις σίγουρα έντονο ρομαντισμό, ο οποίος θα κάνει πιο φλογερό τον έρωτα σου με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έρχονται νέες προοπτικές, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρει αποφάσεις σήμερα, αφού εξαπατήσεις παραμονεύουν! Οικονομικά, απέφυγε το ρίσκο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα που η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν Αντίθεση, οφείλεις να είσαι προσγειωμένος και προσεκτικός, κυρίως όσον αφορά τις εκτιμήσεις και τις δράσεις σου σε σπίτι και οικογένεια! Θα πρέπει να αναμένεις σύγχυση στο συγγενικό σου περιβάλλον και οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι για άλλη μία φορά, με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Δυστυχώς, αν δεν επιστρατεύσεις άμεσα λογική, θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπατάλησες, για άλλη μία φορά τον χρόνο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στον ρομαντισμό και την τρυφερότητα, αλλά όχι στα ανούσια παράπονα και την γκρίνια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ηρεμία και ωριμότητα χρειάζονται οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου, αν θες να αποφύγεις παρεξηγήσεις! Επίσης, πρέπει να συγκρατηθείς και να μην κάνεις κάποια μεγάλη αγορά αυθόρμητα, σήμερα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, καλύτερα να αποφύγεις νέα ξεκινήματα, σοβαρές συζητήσεις και οπωσδήποτε να προσέχεις στις μετακινήσεις σου! Μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και μην κάνεις βιαστικές εκτιμήσεις, βασιζόμενος μόνο σε μεγάλα λόγια του αέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις επιτυχώς παρερμηνείες και εμπόδια στη συνεννόηση με το ταίρι σου, ιδίως αν κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, αξιοθαύμαστη είναι σίγουρα η ικανότητα σου για γοητευτική επικοινωνία στην οποία είναι δύσκολο να μην υποκύψει κάποιος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αναθεωρείς κάποιες γνώσεις, εμπειρία και πληροφορίες και πιθανόν να πελαγώσεις! Οικονομικά, προκύπτουν μη αναμενόμενα έξοδα για μετακινήσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα εξαιτίας της κόντρας την Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα αισθανθείς σίγουρα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, όπως και τα υλικά σου αγαθά! Θα πρέπει να αναμένεις προβλήματα σε δράσεις και συναναστροφές, κυρίως ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις! Κάποια γεγονότα επίσης, θα μειώσουν την αυτοεκτίμηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μην νομίζεις ότι μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να σκέφτεσαι και χωρίς να σε περιορίζουν κάποιοι άγραφοι νόμοι του έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος πες όχι στην τάση σου να τα θες όλα δικά σου και φρόντισε να είσαι έντιμος και ολιγαρκής απέναντι στο άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν σου φτάνει ο χρόνος σήμερα, για να τελειώσεις κάποιες εκκρεμότητες και υποχρεώσεις και τελικά αγχώνεσαι! Οικονομικά, έρχονται απώλειες και πιέσεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πιθανόν να προσγειωθείς απότομα την σημερινή ημέρα και να πρέπει να βιώσεις απογοητεύσεις, μετά από συγκυρίες, συναναστροφές και γεγονότα! Οφείλεις να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου και τις ελπίδες σου, ώστε να μην απομυθοποιήσεις καταστάσεις και πρόσωπα, που θα σε πληγώσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να αποφύγεις σοβαρά νέα ερωτικά ξεκινήματα, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν και απογοητευτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί μάλλον δεν θα καταλήξουν όπως θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην θεωρείς δεδομένη την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση και παρασύρεσαι από την τάση σου ρίσκο και υπερβολή, που θα φέρουν ζημιές, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου και τα όνειρα σου! Επιπλέον, θα επαναφέρει φοβίες, αβεβαιότητες, ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ανασφάλειες! Τέλος, καλό θα ήταν την σημερινή ημέρα να αποφύγεις παρασκηνιακές δράσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και έχεις μπλεχτεί σε μία απαγορευμένη ερωτική ιστορία, τότε αυτός ο κρυφός και παρασκηνιακός έρωτας, κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί, να σε εκθέσει και να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό σήμερα, που σε αφορά και να νιώσεις προδομένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά αφηρημένος, αλλά και ξεχασιάρης! Μη αναμενόμενα έξοδα έρχονται σήμερα και ίσως αγχωθείς λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα πρέπει να παλέψεις με νύχια και με δόντια, ώστε να μην χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα! Ο φιλικός τομέας, σου επιφυλάσσει απομυθοποιήσεις και απογοητεύσεις! Επιπλέον, φρόντισε και εσύ από την πλευρά σου, να αποφύγεις κουτσομπολιά και ψέματα, που αφορούν φίλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην θεωρείς ότι μία ζεστή φιλική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή ακόμα και έρωτας! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία το ταίρι σου, επειδή απλά θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, απέφυγε καυγάδες λόγω οξυθυμίας και ευθιξίας! Μην κάνεις έξοδα για άλλους συνεχώς! Καιρός να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αλλά τελικά δεν ανταπεξέρχεσαι όπως πρέπει σε υποχρεώσεις και διαπροσωπικές συναναστροφές! Δώσε την απαραίτητη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως στην οικογένεια και την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή έτσι σε βολεύει! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι έντιμος, πιστός, ειλικρινής και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις και από τις δυο πλευρές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οφείλεις να αποφύγεις οπωσδήποτε σοβαρά λάθη που δύσκολα διορθώνονται! Επίσης, καλό θα ήταν να μην ριψοκινδυνέψεις οικονομικά, με ανούσιες αλλαγές και αυθόρμητες κινήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε συζητήσεις και επαφές! Να θυμάσαι πως σήμερα, πρέπει να αποφύγεις ανωριμότητα και επιπολαιότητα, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Συναναστροφές, ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς άμεσα να αναγνωρίσεις! Μεγάλη προσοχή και στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα, ιδίως όσον αφορά φλερτ και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από αποκαλύψεις και γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες απατηλές ελπίδες για ένα θέμα της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σοβαρότητα, λογική, σκέψη και ωριμότητα απαιτούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, γι’αυτό επιστράτευσε τα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται την σημερινή ημέρα, να παρασυρθείς σε αγορές, για τις οποίες αργότερα να μετανιώσεις! Επιπλέον, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ουτοπία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα και να προκληθούν κόντρες με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα, μια ρομαντική γνωριμία, στην οποία όμως δεν πρέπει να επενδύσεις πάνω της βιαστικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα επηρεάζει αρνητικά τον τομέα των οικονομικών σου και γι’αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που ευνοούν τους στόχους και τους σκοπούς σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η κόντρα την Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε αφορά άμεσα και θα φέρει σίγουρα σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Το θολό τοπίο της σημερινής ημέρα, θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια και θα πρέπει να αναθεωρήσεις αρκετές από τις συναναστροφές σου! Ασυνεννοησία, εξαπάτηση και δυσπιστία, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στην σχέση σου με το άλλο σου μισό σήμερα, αλλά μάλλον δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα και θα υπάρξουν ποικίλες απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες, διότι ενδεχομένως να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απογοητεύεσαι, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου! Προσοχή χρειάζεται και στον οικονομικό τομέα, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποια πράγματα!

Πηγή: oroskopos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 25 έως 29 Απριλίου οι εκδηλώσεις του “Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία” στην Καβάλα

Άδοντες και Ψάλλοντες εν την καρδία, μια μεγάλη οργάνωση με την συμμετοχή πολλών φορέων έρχεται για ακόμη μια φορά στην πόλη της Καβάλας, τιμώντας τον Απόστολο Παύλο. Μουσικά σχολεία Ελλάδας και εξωτερικού, έρχονται να πλαισιώσουν μουσικά τις εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 25 Απριλίου και θα διαρκέσουν εως και τις 29 του μηνός.

Περισσότερες πληροφορίες δόθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Καβάλας.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν τα έργα καθαριότητας στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Καβάλας

Ενεργή είναι η δράση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καβάλας από τις προηγούμενες κιόλας ημέρες, με συνεργεία καθαρισμού να βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης με σκοπό την αποψίλωση των ξερών χόρτων και τον καλλοπισμό των σημείων.

Μια από αυτές τις δράσεις είναι και ο καλλοπισμος του χώρου του ανοιχτού κολυμβητηρίου που από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου τα συνεργεία βρίσκονται στο σημείο διενεργώντας διάφορα έργα καθαρισμού.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στους επαγγελματίες για τα POS

Ο έντονος προβληματισμός για την διασύνδεσή των μηχανημάτων POS με τις ταμειακές μηχανές συνεχίζονται και στα μέσα του Απρίλη με τους επαγγελματίες πλεόν να έχουν λιγότερο απο δύο εβομάδες για να ολοκληρώσουν την εν λόγω διαδικασία καθώς, η τελευταία προθεσμία εκπνέει στις 30 Απριλίου.

Μάλιστα οι έλεγχοι έχουν ήδη αρχίσει στους επαγγελματίες για το εάν έχει εφαρμοστεί ο νέος νόμος και μέχρι τώρα έχουν προκύψει τα εν λόγω αποτελέσματα :

Ενω αξίζει να σημειωθεί οτι στην Καβάλα, όσον αφορά τον κλάδο των επαγγελματιών ταξί το 90% εξ αυτών έχει όλοκληρώσει την εν λόγω διαδικασία και οι υπόλληποι θα την ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό για να αποφευχθούν τα μεγάλα πρόστιμα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en