Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/6/2022

 

Με το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο υπάρχουν απογοητεύσεις για τα αισθηματικά και τα οικονομικά! Πολλοί κάνουμε αυτή την ημέρα αυτό που πρέπει και όχι αυτό που θα θέλαμε. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, την σημερινή ημέρα, πραγματικά το παρακάνεις με απαιτητικότητα, πείσματα και ισχυρογνωμοσύνη, γεγονός που θα σου φέρει ορισμένα προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε κάνει να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις και σε ωθεί να έχεις δογματική συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε άμεσα ζήλια και κτητικότητα, απέναντι στο ταίρι σου, αν θες να αποφύγεις μία ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει μία νέα γνωριμία, αλλά γενικά οι εξελίξεις θα είναι αρκετά αργές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα εργασιακά σου θέματα, οι αργοί σου ρυθμοί, θα φέρει κακή αποδοτικότητα! Στα οικονομικά σου ζητήματα, περιόρισε τις άσκοπες σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Το Τετράγωνο Αφροδίτης -Κρόνου, σε καθιστά αρκετά επιρρεπή σε γκάφες και λάθη που δεν θα διορθωθούν εύκολα! Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και εκμεταλλεύσου τες, μένοντας όμως λογικός, προσγειωμένος και ώριμος απέναντι στους σκοπούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα ταραχτεί η σιγουριά και η ασφάλεια που ένιωσες στην σχέση η τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι κάπως επιπόλαιος και πολύ πιθανόν να φερθείς ανώριμα απέναντι σε μία νέα γνωριμία την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, σε προβληματίσουν και θα σε πιέσουν σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα οφείλεις να αποφύγεις μυστικά και ψέματα, όπως και παρασκηνιακές δράσεις! Δυστυχώς, κάποια προβλήματα επανέρχονται και σε βαραίνουν ξανά, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου! Επιπλέον, αρκετές αποκαλύψεις, θα προκαλέσουν ανατροπές και δυσκολίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε παράνομους απαγορευμένους έρωτες! Πρέπει να αντισταθείς, διότι θα έρθουν αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις ατόμων και σχέσεων, διότι θα απογοητευτείς πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, είναι πολλά τα προβλήματα σου και ίσως αγχωθείς! Οικονομικά, δεν θα έχεις δυσκολίες!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στον φιλικό τομέα! Παρασύρεσαι σε άδικες και εγωιστικές συμπεριφορές, όπως και σε απρόσμενα ξεσπάσματα, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και ισχυρές διαφωνίες, με έναν ή και περισσότερους, καλούς σου φίλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αρκετά προκλητικός απέναντι στο άλλο σου μισό και πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου θα σου δώσουν συμβουλές οι οποίες θα σε βοηθήσουν, ώστε να πετύχεις πράγματα με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε επαφές και συνεργασίες! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις συμφωνίες σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για ορισμένες δυσάρεστες εξελίξεις σε αρκετούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Μην καταστρέφεις την κοινωνική σου εικόνα, με βιαστικά και παρορμητικά λάθη, ιδίως σε επαφές, συνομιλίες και συναντήσεις την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρχει ψυχρότητα στην ερωτική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το άλλο σου μισό, ασχολείστε μόνο με πρακτικά ζητήματα την σημερινή ημέρα και παραγκωνίζετε το συναίσθημα, μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, τα πράγματα εξελίσσονται κάπως δυσάρεστα για εσένα! Οικονομικά, πρέπει άμεσα, να περιορίσεις τις σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, μέσα από επαφές, συζητήσεις, συναναστροφές, συναντήσεις και γενικά μετακινήσεις, θα προβληματιστείς και θα απογοητευτείς, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου! Πρέπει να αποφύγεις λοιπόν, επιπολαιότητα και βιασύνη σε μηνύματα, τηλεφωνήματα και γενικά, σε επικοινωνιακές και κοινωνικές δράσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία δυσάρεστη είδηση, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε πάση θυσία, να αποφύγεις ουσιαστικές συζητήσεις, εξόδους ή μετακινήσεις με το άλλο σου μισό, διότι δεν θα πάνε τα πράγματα όπως επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πες όχι σε συμφωνίες και νέα ξεκινήματα την σημερινή ημέρα! Οικονομικά πετυχαίνεις έναν σημαντικό σου στόχο, αλλά ταυτόχρονα θα έχεις απώλειες, λόγω της τάσης σου για σπατάλη!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα κάποιες εμμονές σου επανέρχονται στο προσκήνιο και σε βασανίζουν για άλλη μία φορά. Αισθάνεσαι πως δεν καλύπτεις τις βαθιές σου επιθυμίες και πως τα συναισθήματα σου, μένουν ανεκπλήρωτα! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για δυσάρεστες αποκαλύψεις, κυρίως σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς συνεχώς να το άλλο σου μισό και κυρίως απέφυγε ξεσπάσματα ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη σεξουαλικότητα και γοητεία, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, οπωσδήποτε τακτοποίησε οφειλές και εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα! Στην καριέρα, αντιμετωπίζεις ορισμένα προβλήματα, που αφορούν τις συνεργασίες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει στην ζωή σου, ορισμένες αλήθειες που θα αναγκαστείς να σοβαρευτείς και να γίνεις και πάλι ολιγαρκής! Απέφυγε κάθε είδους πρωτοβουλίες και αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Προσωρινά συγκρατήσου και κάνε υπομονή, για να αποφύγεις ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε οπωσδήποτε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους με το άλλο σου μισό, αν πραγματικά επιθυμείς να αποφύγεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, αλλά καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι, γιατί θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, βάλλονται συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, δεν είναι η ιδανική ημέρα για αποφάσεις και δράσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, αρκετές θα είναι οι πρακτικές δυσκολίες σήμερα στην καθημερινότητα σου! Πρέπει άμεσα στις δράσεις σου, να είσαι ώριμος και προσγειωμένος, ώστε οι υποχρεώσεις σου και οι εκκρεμότητες που έχεις, να διεκπεραιωθούν! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, οφείλεις να μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά εκτίθεσαι τελικά! Αν είσαι δεσμευμένος, η απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς το άλλο σου μισό, θα φέρει προβλήματα στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, θα έρθουν πολλές αναποδιές! Οικονομικά, θα έχεις άγχος για ορισμένα έξοδα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, οφείλεις να μην παρασυρθείς σε επιπόλαιες και ανώριμες συμπεριφορές, εγωισμό και έπαρση, λόγω του Τετραγώνου Τετράγωνο Αφροδίτης -Κρόνου! Πες ναι σε διασκεδάσεις, ωστόσο πρέπει να προστατέψεις ταυτόχρονα την καλή σου φήμη και να αποφύγεις γκάφες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ναι στο ασταμάτητο φλερτ, αλλά ένα μεγάλο όχι σε υπερβολές, για να μην εκτεθείς και καταστρέψεις την φήμη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, δεν είναι καλή ημέρα για ανταγωνιστικές συμπεριφορές, από πλευράς σου! Οικονομικά, ξοδεύεις ανούσια, γι’αυτό προσοχή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, επικεντρώνεσαι την σημερινή ημέρα στο σπίτι και την οικογένεια! Πιθανόν, να κλονιστούν σοβαρά ορισμένες συγγενικές σου σχέσεις, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης -Κρόνου, όψη που θα επαναφέρει παλαιά προβλήματα! Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους όσο μπορείς και παρέμεινε λογικός και ήρεμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να συνομιλείς ώριμα με το άλλο σου μισό και απέφυγε νεύρα, ξεσπάσματα και γκρίνια! Αν είσαι ελεύθερος, Καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις έναν έρωτα από το παρελθόν, γιατί ενδεχομένως θα πληγωθείς και πάλι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα πρέπει να αναμένεις κάποιες παρεξηγήσεις με τους ς συναδέλφους σου! Οικονομικά, θα προκύψουν ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Αφροδίτης -Κρόνου, θα υπάρξουν προβλήματα και αναποδιές σε επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα και μετακινήσεις! Επιπλέον, προστάτεψε τις επαφές σου με αδέλφια και γείτονες! Απέφυγε αγένεια και κουτσομπολιό, όπως και απροσεξία στην οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια ή ακόμα και προσβολές προς το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην αναλώνεσαι σε έρωτες και φλερτ, χωρίς ουσία! Δεν σε καλύπτουν πια τα επιφανειακά και δεν σου προσφέρουν τίποτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, μακριά από συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Έντονη η ανησυχία για καλώδιο που ακουμπά πάνω σε δέντρο

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων του Πρ. Ηλία για την κατάσταση που επικρατεί κοντά στα σπίτια τους καθώς ένα κλαδί δέντρου το οποίο ακουμπά πάνω σε καλώδιο της ΔΕΔΔΥΕ, μπορεί ανα πάσα στιγμή να προκαλέσει φωτιά και η οποία μπορεί να επεκταθεί άμεσα και στα γειτονικά σπίτια.

Αποκλειστικά στην κάμερα του ENACHANNEL μιλά η κυρία Ρουλά το σπίτι της οποίας βρίσκεται ακριβώς κάτω από το συγκεκριμένο δέντρο. Η κ. Ρούλα παράλληλα μιλά και για την αδιαφορία την οποία βιώνει καθημερινά από τους φορείς που αδυνατούν να της δώσουν μια απάντηση στο οποίος τελικά είναι αρμόδιος για την επίλυση του προβλήματος.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρθολομαίος | Σύντομα θα ανοικοδομήσουμε ξανά το γηροκομείο στο Βαλουκλή

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα εορτάστηκε η Θεία Μεταμόρφωση του Σωτήρoς Χριστού, στην Πρώτη των Πριγκηποννήσων, όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος χοροστάτησε, χθες, Σάββατο, κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στη φερώνυμη Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της νήσου.

Ο κ. Βαρθολομαίος στην ομιλία του, αναφέρθηκε στις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε η καταστροφική πυρκαγιά στο Γηροκομείο του Βαλουκλή, γεγονός που αποτελεί, όπως είπε, μια νέα δοκιμασία για την Ομογένεια της Πόλεως.

«Επιθυμούμε και από τη θέσι αυτή να εκφράσουμε την εκ βάθους καρδίας δοξολογία μας προς τον Κύριο για την αποτροπή θυμάτων, καθώς και την ειλικρινή ευχαριστία μας προς όλους αυτούς που έσπευσαν από την πρώτη κιόλας στιγμή, στον χώρο της πυρκαγιάς, για να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούσαν στον περιορισμό της εξαπλώσεως και στην κατάσβεσί της, από τους εκπροσώπους των κρατικών και αυτοδιοικητικών αρχών μέχρι τους απλούς, αλλά πραγματικά ηρωικούς, εθελοντές. Το ενδιαφέρον, η έγνοια, η αγάπη τους, με μία λέξι, η ανθρωπιά τους, μας συνεκίνησαν βαθύτατα και απέδειξαν εμπράκτως την σπουδαιότητα της οικοδομήσεως ενός πολιτισμού αλληλεγγύης, ενός εκ των θεμελιωδών προταγμάτων της ταπεινής Πατριαρχίας μας.

Προς δε τους προσφιλείς τροφίμους του Γηροκομείου, τους οποίους και επισκεφθήκαμε χθες εις το δημόσιον νοσοκομείον ‘’Prof. Dr. Murat Dilmemer”, όπου και μετεφέρθησαν αμέσως, εκφράζουμε δι’ έτι μίαν φόραν την αμέριστη συμπαράστασι και την ανύστακτη μέριμνα της Μητρός Εκκλησίας, καθώς και τη διαβεβαίωσι ότι, με τη χάρι και τη βοήθεια του Θεού, διά πρεσβειών των Αγίων Αναργύρων, όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μία γροθιά, θα καταφέρουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανοικοδομήσουμε το Γηροκομείο μας και να το θέσουμε και πάλι σε λειτουργία!».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Παναγιώτατος είπε ότι στις 15 Αυγούστου, στην εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα μεταβεί στην Τραπεζούντα, στο Μοναστήρι της Σουμελά.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστη ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων, Σαχάκ Μασαλγιάν, και εκκλησιάστηκαν ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, Άρχοντες του Οικουμενικού Θρόνου, o Σταύρος Χριστοδουλίδης, πρόξενος της Ελλάδας στην Πόλη, και πλήθος πιστών. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Μ. Εκκλησιάρχης Αέτιος, διευθυντής του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεμιστοκλής Δεμίρης | Ποιος είναι ο νέος διοικητής της ΕΥΠ

Ο νέος διοικητής της ΕΥΠ, Θεμιστοκλής Δεμίρης θα ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μετά την επανεκκίνηση των εργασιών της Βουλής.

Νέος διοικητής της ΕΥΠ, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Κοντολέων, αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Ο κ. Δεμίρης θα ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μετά την επανεκκίνηση των εργασιών της Βουλής.

 

Ποιος είναι ο Θεμιστοκλής Δεμίρης

Ο μέχρι σήμερα γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών και νέος διοικητής της ΕΥΠ, Θεμιστοκλής Δεμίρης, γεννήθηκε το 1952 στην Αθήνα.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (1971-1975) και έκανε μεταπτυχιακό (master) στην Μεσανατολική Πολιτική στο Ινστιτούτο Μεσογειακών και Αραβικών Σπουδών (1976-1977).

 

Στο διάστημα 1978-1981, εργάστηκε ως δημοσιογράφος (εξωτερικός συνεργάτης) στην επιθεώρηση «Πολιτικά Θέματα» και ως διευθυντής σύνταξης στα περιοδικά «Computer Age», «Plant», «Equip», «Αγροτική Περιουσία».

Το 1981 εισήλθε στην Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών και ορκίστηκε Διπλωματικός Ακόλουθος το 1982.

Μέχρι και το 1984 εργάστηκε ως Ακόλουθος και Γραμματέας Γ’ στην Κρυπτογραφική Υπηρεσία και τη Διεύθυνση Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Το 1985 τοποθετήθηκε στην Ελληνική Πρεσβεία στη Βαγδάτη.

Το 1989 μετατέθηκε στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην UNESCO. To 1992 επέστρεψε στην Κεντρική Υπηρεσία, τοποθετούμενος στη Διεύθυνση Τουρκίας-Κύπρου, αναλαμβάνοντας, το 1994, ως επικεφαλής, το τμήμα Κύπρου.

Από το 1996 υπηρέτησε στην Ελληνική Πρεσβεία στη Λευκωσία, ως Σύμβουλος Α’ και Αναπληρωτής Επικεφαλής Αρχής / Επιτετραμμένος.

Το 2001 μετατέθηκε στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην Ε.Ε. αναλαμβάνοντας, διαδοχικά, τα καθήκοντα εκπροσώπου στην Ομάδα Δυτικών Βαλκανίων και τη διεύθυνση του τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων της Αντιπροσωπείας.

Επανήλθε το 2006 στην Κεντρική Υπηρεσία, αναλαμβάνοντας ως διευθυντής της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Εξωτερικών Σχέσεων και προαγόμενος το 2007 σε Πληρεξούσιο Υπουργό Β΄.

Τον Σεπτέμβριο του 2008 τοποθετήθηκε στις Βρυξέλλες ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος στην Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση και Πρέσβης στη Ε.Ε. με καθήκοντα Εκπροσώπου της Ελλάδας στην Επιτροπή Πολιτικής και Ασφάλειας.

Το 2013 ορίστηκε ως Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιταλία και στον Άγιο Μαρίνο και ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων (FAO) και τους άλλους Διεθνείς Οργανισμούς με έδρα την Ρώμη.

Το 2014 προήχθη σε Πληρεξούσιο Υπουργό Α΄.

Τον Μάιο του 2017 επέστρεψε στην Αθήνα και ανέλαβε Διευθυντής στη Διεύθυνση Διεθνών Οικονομικών Οργανισμών μέχρι την 1.1.2018.

Έχει παρασημοφορηθεί από τους προέδρους της Αιγύπτου, της Κύπρου, της Ιταλίας και της Ελλάδας.

Μιλάει και γράφει ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Είναι παντρεμένος από το 1985 με την Μάρθα Παπανικολάου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους.

 

Πηγή : newsbomb.gr

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: