Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Τα ΕΛΤΑ (ξανα)νοικιάζουν τον 2ο όροφο του Ταχυδρομείου

Πριν από ένα χρόνο περίπου τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προσπάθησαν να αξιοποιήσουν την περιουσία τους στην Καβάλα, ειδικότερα να νοικιάσουν σε ιδιώτη το 2ο όροφο ου κεντρικού ταχυδρομικού καταστήματος, επί της οδού Ερυθρού Σταυρού και Μητροπολίτη Χρυσοστόμου.

Εκείνη η προσπάθεια δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Τώρα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επανέρχονται προγραμματίζοντας το ίδιο πράγμα ζητώντας πάλι ιδιώτες, προκειμένου σε αυτούς να διαθέσουν το 2ο όροφο του ίδιου κτηρίου. Πρόκειται για πλειοδοτικό διαγωνισμό μίσθωσης ακινήτου όπου αναφέρεται συγκεκριμένα ότι αυτός θα γίνει στις 12 Μαρτίου 2014.

Οι προσφορές των ενδιαφερομένων θα κατατεθούν στην επιτροπή που θα βρίσκεται στα γραφεία του κεντρικού καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Καβάλα.

Πρόκειται για τη μίσθωση του 2ου ορόφου, του ιδιόκτητου κτηρίου, χώροι που έχουνε δύο προσόψεις, μία επί της οδού Μητροπολίτη Χρυσοστόμου και την άλλη επί της οδού Ερυθρού Σταυρού.

Συνολικά νοικιάζονται 468 τ.μ. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία όλος ο 2ος όροφος, που προσφέρεται στον ιδιωτικό τομέα, εξυπηρετείται με κεντρική εγκατάσταση θέρμανσης και κλιματισμού.

Το αρχικό μηνιαίο μίσθωμα του πλειοδοτικού διαγωνισμού ορίζεται στο ποσό των 2.200 ευρώ. Κάθε προσφορά πλειοδότη πρέπει να είναι ανώτερη της αμέσως προηγούμενης κατά ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό τουλάχιστον 5%, στο αρχικό ποσό του μισθώματος εκκίνησης.

Όλη η διακήρυξη διατίθεται στους ενδιαφερόμενους από τα κεντρικά γραφεία του καταστήματος των ΕΛΤΑ, δηλαδή στο ταχυδρομείο, αλλά και στις κεντρικές υπηρεσίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων – Διεύθυνση περιουσίας, στην Αθήνα.

Παρά το ότι πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθεια θεωρείται δύσκολο να βρεθεί ενδιαφερόμενος για το συγκεκριμένο χώρο. Είναι μεν μεγάλος και προνομιακός καθώς είναι κεντρικός, αλλά λόγω της κρίσης όπως και η πρώτη προσπάθεια ο χώρος να νοικιαστεί, έτσι και η δεύτερη φαίνεται ότι δεν θα έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Πηγή: proininews.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε πετύχει για τους ψαράδες των λιμνοθαλασσών της Κεραμωτής»

Στο 1ο Συνέδριο Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας, που διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και διεξάγεται στην Ελευσίνα παρέστη ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Στο περιθώριο των εργασιών, συναντήθηκε με μέλη της Οργάνωσης Παραγωγών Αλιέων Λιμνοθαλασσών Κεραμωτής, με τους οποίους διατηρεί ισχυρούς δεσμούς, έχοντας κατά καιρούς συμβάλλει στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων τους.

Ο κ. Λαζαρίδης συζήτησε με τους αλιείς τις προκλήσεις και τις προοπτικές του κλάδου, όπως άλλωστε τις έχουν διατυπώσει και οι ίδιοι στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τους έχει επισκεφθεί δύο φορές, στο πλαίσιο περιοδειών του στην Καβάλα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Επέλεξα αυτό το Σαββατοκύριακο να βρεθώ εδώ, στην ιστορική Ελευσίνα, στο 1ο  συνέδριο Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας.

Αλλά πρωτίστως επέλεξα να είμαι εδώ, δίπλα στους φίλους μου, ψαράδες των λιμνοθαλασσών της Κεραμωτής, δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου.

Είμαι πολύ υπερήφανος γιατί την τελευταία πενταετία έχουμε καταφέρει να πετύχουμε σημαντικά πράγματα τα οποία οδηγούν στην ανάπτυξη και των ιδίων και του τόπου μας». 

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με απόφαση Τοψίδη προχωρούν έργα αξίας 70.000 ευρώ στο γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”

Η απόφαση Τοψίδη αναφέρει:

«Η παρούσα πράξη περιλαμβάνει την εκτέλεση επειγουσών εργασιών αποκατάστασης φθορών και συντήρησης στο Στάδιο Ανθή Καραγιάννη με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών πρόσβασης, παραμονής εντός του σταδίου και άθλησης για αθλητές, διαιτητές, προπονητές και κοινό.

Οι κύριες εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν είναι οι παρακάτω:

1. Μόνωση αρμών διαστολής του γηπέδου.

2. Αντικατάσταση υαλοστασίων, επισκευή διαβρωμένων ή κατεστραμμένων κιγκλιδωμάτων και βαφή πλαισίων και κιγκλιδωμάτων.

3. Επισκευές σε WC.

4. Επισκευή μηχανισμού ανοίγματος κεντρικών θυρών κοινού.

5. Επεμβάσεις-επισκευές σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

6. Αντικατάσταση κλειδαριών σε εσωτερικές πόρτες WC και αποδυτηρίων με νέες με ενιαίο κλειδί.

7. Αντικατάσταση εσχαρών.

8. Επιδιόρθωση με επισκευαστικό κονίαμα σε θέσεις αποκάλυψης οπλισμών».

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Περιστατικό ξυλοδαρμού στην Καβάλα | “Είχαν βάλει κάτω έναν νεαρό και τον χτυπούσαν στο κεφάλι..!”

Επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου 2024 λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στο κέντρο της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Κήπο, περαστικοί εντόπισαν ομάδα νεαρών να χτυπά και να γρονθοκοπεί έναν άλλο νεαρό που βρισκόταν στο έδαφος.

Όπως ανέφερε μάρτυρας του περιστατικού στο ENA Channel οι δράστες που ξεπερνούσαν τους 5 σε αριθμό είχαν ρίξει κάτω στο πάτωμα έναν νεαρό και τον χτυπούσαν στο κεφάλι συνεχώς..!

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en