Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Σύλλογος Πνοή | Επισκεψή στο εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Καβάλας

Την Παρασκευή 06-05-22 το πρωί επισκεφτήκαμε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Καβάλας στη Νέα Καρβάλη, εν συντομία Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καβάλας , προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μια δράση με τους εκπαιδευόμενους του Εργαστηρίου στα πλαίσια της γιορτής της ΜΗΤΕΡΑΣ, που είναι την Κυριακή 8-5-22. Η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη γιατί η δράση μας αυτή ήταν η πρώτη μετά από 2 ολόκληρα χρόνια λόγω της πανδημίας.

Μας υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Εργαστηρίου κ. Απόστολος Φουρνατζής. Συναντήσαμε παιδιά και εκπαιδευτικούς σε μία αίθουσα του εργαστηρίου όπου μαζί δημιουργήσαμε κατασκευές , μια ανθοδέσμη για τη μαμά τους, με την καθοδήγηση του κ. Αντώνη Κανέλλου.

Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο τα παιδιά όσο και εμάς. Στην παρέα μας ήταν ο Κωνσταντίνος, ο Μιλτιάδης -Ραφαήλ, η Λίτσα, η Αρετή , ο Παναγιώτης, η Ροζάνα, η Σαββατούλα, η Μιχαέλα και ο Παύλος. Μιλήσαμε μαζί τους μάθαμε ποια ήταν τα αγαπημένα τους χρώματα και αυτά χρησιμοποιήσαμε στην κατασκευή που κάναμε μαζί τους.

Εκ μέρους της ΠΝΟΗΣ ήταν από το Δ.Σ. η Πρόεδρος Κα Ιωάννα Χατζηβαρύτη η Γεν.Γραμματέας Κα Νίκη Ανέστη, το μέλος του Δ.Σ. η Κα Έφη Λοϊζά, το μέλος η Κα Κοβουσιάδου Νατάσα και η εθελόντρια Κα Μαρία Σουλίδου.

Προσφέραμε σε όλα τα παιδιά του εργαστηρίου κρουασάν και πορτοκαλάδα και για το εργαστήριο μαρκαδόρους και μπλοκ με πολύχρωμα χαρτόνια για τις κατασκευές τους. Υποσχεθήκαμε ότι θα ξαναβρεθούμε κοντά τους με κάποια άλλη δράση

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Επιμελητηρίο Καβάλας | Ολοκληρώθηκε το πρώτο Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας

Ολοκληρώθηκε το πρώτο Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας του Επιμελητηρίου Καβάλας, που αφορά τις επιχειρήσεις – μέλη του και αποτελεί δίμηνη έρευνα, με ερωτήσεις επικαιρότητας και ερωτήσεις αναφορικά με την πορεία των επιχειρήσεων.

Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 315 επιχειρήσεων το διάστημα Μαΐου- Ιουνίου από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Καβάλας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ικανοποιητική κρίνουν 5 στους 10 καβαλιώτες επιχειρηματίες, που συμμετείχαν στην έρευνα, την κατάσταση της επιχείρησης τους για το διάστημα Μαΐου-Ιουνίου 2022, ενώ για το επόμενο εξάμηνο 4 στους 10 εκτιμούν πως η επιχείρηση τους θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα, την ώρα που, σχεδόν, αντίστοιχο ποσοστό διαβλέπει χειροτέρευση της πορείας της.

 

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Σε εξέλιξη σύσκεψη για τις καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες στην Ελευθερούπολη

Σύσκεψη πολιτικών, τοπικών και αγροτικών φορέων είναι σε εξέλιξη από τις 8:30 το πρωί της Δευτέρας 4 Ιουλίου στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου για τις μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε αγροτικές καλλιέργειες.

Το παρών στην σύσκεψη δίνουν μεταξύ αλλων ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, η Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χ. Καλογήρου, ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Ν. Κουλοχέρης και ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου.

Παρόντες είναι επίσης οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης, ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Δείτε φωτογραφίες :

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Σύσκεψη την Δευτέρα παρουσία Υπουργών για τα προβλήματα των αγροτών του Δήμου Παγγαίου

Όπως ανάρτησε ο Δήμαρχος Παγγαίου στα social media :

Αύριο , Δευτέρα 4-7-2022 και ώρα 8.30 π.μ.θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Παγγαίου ευρεία σύσκεψη προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση μετά τις πρόσφατες θεομηνίες που έπληξαν το Δήμο Παγγαίου. Στη σύσκεψη θα μετέχουν πέραν των τοπικών παραγόντων ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές κ Christos Triantopoulos, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζος Θεοφ. Ανδρέας, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, η Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χ. Καλογήρου, ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Ν. Κουλοχέρης και ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Παπαγεωργίου.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: