Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Συνεχίζεται η προσπάθεια για την εύρεση κοινά αποδεκτών υποψηφίων δημάρχων από την ΝΟΔΕ Καβάλας

Μια ακόμα συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ, με αντικείμενο την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της εύρεσης κοινά αποδεκτών υποψηφίων δημάρχων για τους δήμους Καβάλας και Παγγαίου οι οποίοι θα στηριχτούν από την κυβερνώσα παράταξη. Ούτε και σε αυτή την συνεδρίαση, ωστόσο, πάρθηκε κάποια οριστική απόφαση, με τα μέλη της ΝΟΔΕ Καβάλας να εξουσιοδοτούν τον πρόεδρό της Κώστα Ευθυμιάδη για την συνέχιση των ενωτικών προσπαθειών, το αποτέλεσμα των οποίων θα τεθεί υπόψη του κόμματος.

Σε δηλώσεις του στο KavalaPress, μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο κ. Ευθυμιάδης τόνισε ότι: το κόμμα δεν πρόκειται να δώσει κομματική στήριξη και χρίσμα με την στενή έννοια του όρου. Σαφώς και δεν μπορούμε να μείνουμε μακριά από την πραγματικότητα των πολιτικών εξελίξεων. Απλά ως κόμμα, θα στηριχθούμε στα δεδομένα που δημιουργούν οι 3 υποψήφιοι στον δήμο Καβάλας και οι 2 στον δήμο Παγγαίου, και θα επιδιώξουμε να βρούμε εκείνα τα πρόσωπα που συγκεντρώνει την προτίμηση των τοπικών κοινωνιών για την επίλυση των προβλημάτων που τις ταλανίζουν.

Ευθυμιάδης για υποψηφιότητα Δήμητρας Τσανάκα: “Δυστυχώς έδειξε ότι δεν εμπιστεύεται την όλη διαδικασία»

Ο κ. Ευθυμιάδης ερωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, και για το γεγονός ότι τόσο οι Ντίνος Κλειτσιώτης και Δήμητρα Τσανάκα εκφράστηκαν δημόσια υπέρ της υποψηφιότητάς τους τις τελευταίες ημέρες:

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στην τελευταία συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Καβάλας, στις 30 Δεκεμβρίου, είχαμε κάνει μια συμφωνία για την μη αποκάλυψη ονομάτων μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες -αν και τα ονόματα των κ. Κλειτσιώτη, Τσανάκα και Κώστα Αντωνιάδη ήταν λίγο ως πολύ γνωστά-. Πράγματι, μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων, έγιναν κάποιες δηλώσεις οι οποίες δημιούργησαν ένα κλίμα καχυποψίας, και για αυτό τον λόγο ανέλαβα τον ρόλο του “πυροσβέστη» ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η συλλογή των κατάλληλων πληροφοριών για την λήψη μιας τελικής, πιο ώριμης απόφασης.

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε διότι η κ. Τσανάκα έδειξε ότι δεν εμπιστεύεται την όλη διαδικασία και προχώρησε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της άσχετα από το αποτέλεσμα της κομματικής προσπάθειας. Είναι δικαίωμά της. Προσωπικά, πάντως, εξέφρασα ανοιχτά την ενόχλησή μου για τις δηλώσεις και του κ. Κλειτσιώτη, τονίζοντας ότι δεν βοηθάνε το γενικότερο κλίμα ηρεμίας στο οποίο θέλαμε να εξελιχτεί η όλη προσπάθεια.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως ότι ζημιά έγινε έγινε. Από εδώ και πέρα εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μαζέψουμε τα κατάλληλα στοιχεία -τα οποία ανανεώνονται συνεχώς- για να τα καταθέσουμε υπόψη του κόμματος.

Δήμος Παγγαίου: Αν δεν βρεθεί λύση μπορεί να προχωρήσουμε και σε άλλες ενέργειες

Ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει το σχόλιο του κ. Ευθυμιάδη για τον δήμο Παγγαίου και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους κ. Ιωάννη Φιλόσογλου και Φίλιππο Αναστασιάδη. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας, αφού τόνισε ότι αρχικά αντιμετωπίστηκε με αισιοδοξία το ενδιαφέρον των 2 προαναφερθέντων για την υποψηφιότητα στον δήμο Παγγαίου ανέφερε ότι “αν δεν βρεθεί μια κατάλληλη λύση ενδεχομένως να προχωρήσουμε -σε συνεργασία με το κόμμα- σε άλλες ενέργειες, τις οποίες προς το παρόν δεν μπορώ να αποκαλύψω»

Δυστυχώς ο κ. Ευθυμιάδης δεν θέλησε να πει περισσότερα για το τι ακριβώς εννοούσε, και ως εκ τούτου μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε…

Πηγή: kavalapress.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική | Εύκολη υπόθεση για τον ΑΟΚ, Μοιρασιά για τον Βύρωνα

Δείτε τα αποτελέσματα :

ΑΟ Καβάλα – Μ.Α Ορφανίου 6-0

Αγροτικός Αστέρας – Βύρων Καβάλας 1-1

Αλεξανδρούπολη – Απόλλων Παραλιμνίου 0-3

Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης 2-0

Καμπανιακός – Ορφέας Ξάνθης 2-0

Νέα Μηχανιώνα – Πανθρακικός 3-1

Θερμαϊκός – Πανδραμαϊκός 0-0

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική | Δείτε τα αποτελέσματα ημιχρόνου στον Α’ Όμιλο

Δείτε τα αποτελέσματα στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου : 

ΑΟ Καβάλα – Μ.Α Ορφανίου 4-0

Αγροτικός Αστέρας – Βύρων Καβάλας 1-0

Αλεξανδρούπολη – Απόλλων Παραλιμνίου 0-2

Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης 2-0

Καμπανιακός – Ορφέας Ξάνθης 1-0

Νέα Μηχανιώνα – Πανθρακικός 0-0

Θερμαϊκός – Πανδραμαϊκός 0-0

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας παλιννοστούντων για τα κόκκινα δάνεια στο δημοτικό κήπο Καβάλας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των παλιννοστούντων Ελλήνων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο δημοτικό κήπο Καβάλας. Ο λόγος της διαμαρτυρίας τα κόκκινα δάνεια που έχουν ως αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.

 

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: