Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Συνεχίζεται η προσπάθεια για την εύρεση κοινά αποδεκτών υποψηφίων δημάρχων από την ΝΟΔΕ Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Μια ακόμα συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ, με αντικείμενο την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της εύρεσης κοινά αποδεκτών υποψηφίων δημάρχων για τους δήμους Καβάλας και Παγγαίου οι οποίοι θα στηριχτούν από την κυβερνώσα παράταξη. Ούτε και σε αυτή την συνεδρίαση, ωστόσο, πάρθηκε κάποια οριστική απόφαση, με τα μέλη της ΝΟΔΕ Καβάλας να εξουσιοδοτούν τον πρόεδρό της Κώστα Ευθυμιάδη για την συνέχιση των ενωτικών προσπαθειών, το αποτέλεσμα των οποίων θα τεθεί υπόψη του κόμματος.

Σε δηλώσεις του στο KavalaPress, μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο κ. Ευθυμιάδης τόνισε ότι: το κόμμα δεν πρόκειται να δώσει κομματική στήριξη και χρίσμα με την στενή έννοια του όρου. Σαφώς και δεν μπορούμε να μείνουμε μακριά από την πραγματικότητα των πολιτικών εξελίξεων. Απλά ως κόμμα, θα στηριχθούμε στα δεδομένα που δημιουργούν οι 3 υποψήφιοι στον δήμο Καβάλας και οι 2 στον δήμο Παγγαίου, και θα επιδιώξουμε να βρούμε εκείνα τα πρόσωπα που συγκεντρώνει την προτίμηση των τοπικών κοινωνιών για την επίλυση των προβλημάτων που τις ταλανίζουν.

Ευθυμιάδης για υποψηφιότητα Δήμητρας Τσανάκα: “Δυστυχώς έδειξε ότι δεν εμπιστεύεται την όλη διαδικασία»

Ο κ. Ευθυμιάδης ερωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, και για το γεγονός ότι τόσο οι Ντίνος Κλειτσιώτης και Δήμητρα Τσανάκα εκφράστηκαν δημόσια υπέρ της υποψηφιότητάς τους τις τελευταίες ημέρες:

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στην τελευταία συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Καβάλας, στις 30 Δεκεμβρίου, είχαμε κάνει μια συμφωνία για την μη αποκάλυψη ονομάτων μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες -αν και τα ονόματα των κ. Κλειτσιώτη, Τσανάκα και Κώστα Αντωνιάδη ήταν λίγο ως πολύ γνωστά-. Πράγματι, μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων, έγιναν κάποιες δηλώσεις οι οποίες δημιούργησαν ένα κλίμα καχυποψίας, και για αυτό τον λόγο ανέλαβα τον ρόλο του “πυροσβέστη» ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η συλλογή των κατάλληλων πληροφοριών για την λήψη μιας τελικής, πιο ώριμης απόφασης.

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε διότι η κ. Τσανάκα έδειξε ότι δεν εμπιστεύεται την όλη διαδικασία και προχώρησε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της άσχετα από το αποτέλεσμα της κομματικής προσπάθειας. Είναι δικαίωμά της. Προσωπικά, πάντως, εξέφρασα ανοιχτά την ενόχλησή μου για τις δηλώσεις και του κ. Κλειτσιώτη, τονίζοντας ότι δεν βοηθάνε το γενικότερο κλίμα ηρεμίας στο οποίο θέλαμε να εξελιχτεί η όλη προσπάθεια.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως ότι ζημιά έγινε έγινε. Από εδώ και πέρα εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μαζέψουμε τα κατάλληλα στοιχεία -τα οποία ανανεώνονται συνεχώς- για να τα καταθέσουμε υπόψη του κόμματος.

Δήμος Παγγαίου: Αν δεν βρεθεί λύση μπορεί να προχωρήσουμε και σε άλλες ενέργειες

Ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει το σχόλιο του κ. Ευθυμιάδη για τον δήμο Παγγαίου και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους κ. Ιωάννη Φιλόσογλου και Φίλιππο Αναστασιάδη. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας, αφού τόνισε ότι αρχικά αντιμετωπίστηκε με αισιοδοξία το ενδιαφέρον των 2 προαναφερθέντων για την υποψηφιότητα στον δήμο Παγγαίου ανέφερε ότι “αν δεν βρεθεί μια κατάλληλη λύση ενδεχομένως να προχωρήσουμε -σε συνεργασία με το κόμμα- σε άλλες ενέργειες, τις οποίες προς το παρόν δεν μπορώ να αποκαλύψω»

Δυστυχώς ο κ. Ευθυμιάδης δεν θέλησε να πει περισσότερα για το τι ακριβώς εννοούσε, και ως εκ τούτου μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε…

Πηγή: kavalapress.gr

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αρνητικά όλα τα τεστ σε προσωπικό/φιλοξενούμενους του Κωνστάντειου Γηροκομείου Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουλίου ότι τα τεστ κορωνοϊού στους φιλοξενούμενους & το προσωπικό του «Κωνστάντειου» γηροκομείου Καβάλας είναι όλα αρνητικά.

Άρα δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κρούσμα του ιού στο γηροκομείο εκτός από αυτό του 85χρονου, οποίος παραμένει σε δωμάτιο “καραντίνα” εντός του γηροκομείου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σπιρτζης | Οσες παραχωρήσεις έγιναν από το ΤΑΙΠΕΔ στο Λιμάνι της Καβάλας έγιναν με πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη συζητήθηκε και η ιδιωτικοποίηση του λιμένα Απόστολος Παύλος.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καβάλας μετέφερε ότι θα πρέπει αρμόδιος για τα θέματα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού να είναι ο δήμος και όχι κάποιος ιδιώτης ενώ όσον αφορά τις παραχωρήσεις του ΤΑΙΠΕΔ ο πρώην Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι όποιες παραχωρησεις υπάρχουν από το ΤΑΙΠΕΔ μέχρι στιγμής έγιναν μετά από πολλές πιέσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αιτημα Μουριάδη σε Νοτοπούλου-Σπίρτζη να μην περνούν τα προγράμματα ΕΣΠΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Με αφορμή την απόρριψη του προγράμματος ΕΣΠΑ για την ανάπλαση της περιοχής της συνοικίας της Παναγίας Καβάλας από την αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο Καβαλας αλλά και την έγκριση του συγκεκριμένου προγράμματος στο Δήμο Χαλανδρίου δ(σχετικά εδώ) ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης μετέφερε ως αίτημα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου και Χρήστο Σπίρτζη κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στην Καβάλα τα συγκεκριμένα προγράμματα ΕΣΠΑ που δεν εγκρίνονται να μην περνούν από το δημοτικό συμβούλιο έτσι ώστε να προχωρούν κανονικά χωρίς αντιδράσεις όταν είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς σχετικά με την συγκεκριμένη πρόταση η πρώην Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου δεν φαίνεται να συμφώνησε με τον Δήμαρχο.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μουριαδης σε Νοτοπούλου | Σφάλμα της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη γέφυρα το πληρώνουμε ακόμα

Δημοσιεύτηκε

στις

Πραγματοποιείται αυτήν την ώρα συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου και Χρήστου Σπίρτζη με τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη στο Δημαρχείο Καβάλας.

Μεταξύ των θεμάτων τα οποία συζητούνται ειναι και αυτό της γέφυρας στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας όπου ο Δήμαρχος μετέφερε στην πρώην Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου πώς ένα σφάλμα της προηγούμενης διοίκησης του δήμου το πληρώνει ακόμα ο Δήμος Καβάλας αναφερόμενος φυσικά στο γεγονός ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή απευθύνθηκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και όχι στην τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να αποκατασταθεί η γέφυρα στο παλιό νοσοκομείο.

Μρταξύ άλλων ο πρώην υπουργός υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι σε συνολικότερο βαθμό η Περιφέρεια έχει πρόβλημα με τις γέφυρες δίνοντας το παράδειγμα της γέφυρας του Ιάσμου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Monopolio Delivery

Δημοφιλή

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Mladen Group 17

Mladen Group 18

Mladen Group 19

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ