Quantcast
Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με τον απερχόμενο Πρέσβη του Ισραήλ Γιόσι Αμρανί

Ο Υπουργός Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 αποχαιρετιστήρια συνάντηση με τον απερχόμενο Πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα κ. Γιόσι Αμρανί (Yiosi Amrani), με τον οποίο συζήτησε τις εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς και τις προκλήσεις ασφαλείας και σταθερότητος στην Ανατολική Μεσόγειο.

Κατά τη συζήτηση ανεδείχθη η σημασία της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδος – Ισραήλ, η οποία ευρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο για την ασφάλεια και την άμυνα των δύο χωρών, αλλά και την σταθερότητα και ευημερία της ευρύτερης περιοχής.

Τονίστηκε, επίσης, η κοινή θέληση των δύο χωρών να ενισχύσουν περαιτέρω την, αμοιβαίως επωφελή, συνεργασία τους στον τομέα των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι | Στην Αθήνα το πρώτο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας και Αιγύπτου

Η σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας (ΑΣΣ) Ελλάδας- Αιγύπτου, η πρώτη συνεδρίαση του οποίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα το επόμενο χρονικό διάστημα, αποφασίστηκε κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αλ Σίσι στο Κάιρο.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλ Σίσι θα υπογράψουν μάλιστα Κοινή Δήλωση για τη σύσταση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Αιγύπτου το απόγευμα της Κυριακής (17.03.24), όταν και αναμένεται να προβούν σε κοινές δηλώσεις.

Μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Αλ Σισί ο κ. Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη συνεργασίας της Αιγύπτου στη διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης, ώστε να μην ανοίξει ένας νέος μεταναστευτικός διάδρομος από την Λιβύη προς την Κρήτη.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναβάθμιση των σχέσεων ΕΕ-Αιγύπτου σε συνολική και στρατηγική συνεργασία, καθώς είχε πρωτοστατήσει προκειμένου να συμβεί αυτό αλλά και για το επίπεδο των διμερών σχέσεων και για την ενεργειακή συνεργασία με έμφαση στο έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Αιγύπτου GREGY Interconnector.

Τέλος, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Αιγύπτου για την οργάνωση της επίσκεψης στην όσαση Σίβα.

Η όαση της Σίβα έχει ξεχωριστή σημασία για τις πολιτιστικές σχέσεις Ελλάδας Αιγύπτου, καθώς εκεί βρίσκεται το μαντείο του Αμον Ρα το οποίο επισκέφθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος το 331 π.χ.

Πακέτο 7,4 δισ. από ΕΕ για τη στήριξη της Αιγύπτου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Αυστριακός καγκελάριος Καρλ Νεμάχερ και οι πρωθυπουργοί της Ιταλίας και του Βελγίου Τζόρτζια Μελόνι και Αλεξάντερ Ντε Κρόο βρίσκονται στο Κάϊρο για συνομιλίες με τον πρόεδρο Αλ Σίσι, για να επισφραγιστεί η συμφωνία χρηματοδότησης ενός πακέτου ύψους 7,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, ως στήριξη στην Αίγυπτο για το κορυφαίο ζήτημα του μεταναστευτικού.

Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται ανώτερο αξιωματούχο της ΕΕ, η Ένωση θα παράσχει στην Αίγυπτο χρηματοδότηση ύψους 7,4 δισεκατομμυρίων ευρώ από το 2024 έως το 2027.

Τα χρήματα θα περιλαμβάνουν 5 δισεκατομμύρια ευρώ μακροοικονομικής χρηματοδοτικής συνδρομής, 1,8 δισεκατομμύρια ευρώ για επενδύσεις και 600 εκατομμύρια ευρώ σε επιχορηγήσεις, όπως σημείωσε δήλωσε ο ίδιος αξιωματούχος.

Τα 600 εκατ. σχετίζονται με έργα κυρίως στον τομέα της μετανάστευσης και την τεχνική βοήθεια.

Από τη μακροοικονομική χρηματοδοτική συνδρομή, 1 δισεκατομμύριο ευρώ έκτακτης χρηματοδότησης θα παρασχεθεί το 2024, κατέληξε ο αξιωματούχος.

newsit.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με Έλληνες του Καναδά συναντήθηκε ο Θεοδωρικάκος

Κάλεσμα συμμετοχής στους Έλληνες ομογενείς να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές και στις πολιτικές δυνάμεις να συμβάλλουν σε αυτόν τον στόχο απηύθυνε από το Μόντρεαλ, πρώτο σταθμό της περιοδείας τους στον Καναδά, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος. Μιλώντας στη Λακωνική Αδελφότητα της πόλης ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς και χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και να κρατάμε την Πατρίδα μας ισχυρή.

“Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες και κινδύνους αλλά και νέες ευκαιρίες. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα μέσα σε τέτοιες συνθήκες να ενώσουμε τους Έλληνες, να ενώσουμε και να ενισχύσουμε τον Παγκόσμιο Ελληνισμό” είπε χαρακτηριστικά και έδωσε έμφαση στην ανάγκη όλες και όλοι να δώσουν το “παρών” στις κάλπες για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη.

“Θέλω να σας καλέσω να συμμετέχετε στις ευρωεκλογές, να ασκήσετε το δικαίωμα που έχετε. Ψηφίζοντας και για την Ελλάδα και για τη Ευρώπη. Επιλέγοντας να συμβάλετε στη σταθερότητα και την πρόοδο της πατρίδας μας, στην ισχυρή, πατριωτική φωνή και παρουσία της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο και στην Ευρώπη” σημείωσε.

Στο πλαίσιο αυτό, εφόσον παρουσίασε τις διατάξεις του Νόμου για την επιστολική ψήφο και άκουσε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό έδωσε έμφαση στην ανάγκη όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να κινητοποιηθούν για την ενημέρωση, αλλά και για τη διευκόλυνσή τους.

Ολόκληρη η ομιλία:

Αποτελεί ξεχωριστή χαρά και τιμή για μένα να βρίσκομαι σήμερα εδώ ανάμεσα σας στην Πανλακωνική Αδελφότητα του Μόντρεαλ. Ανάμεσα σε άξιους συμπατριώτες, Έλληνες με καταγωγή απ’ την ηρωική και ιστορική περιοχή της πατρίδας μας, την Λακωνία.

Σας κοιτάζω και πλημμυρίζει την ψυχή μου η συγκίνηση. Γεμίζει το μυαλό μου με τις εικόνες των παππούδων, των γονιών σας, που έφυγαν απ’ την Ελλάδα. Τις δικές σας εικόνες με τη μεγάλη διαδρομή, αλλά και την πορεία των νεότερων που έφυγαν τα χρόνια της κρίσης.

Νιώθω ότι οι καρδιές σας χτυπούν για την πατρίδα και σήμερα ακόμα περισσότερο αφού σαν σήμερα ξεκίνησε από την Μάνη η επανάσταση του 1821 για την απελευθέρωση των Ελλήνων και της Ελλάδας. Ο ξεσηκωμός του Έθνους ύστερα από 400 χρόνια σκλαβιάς, οδήγησε μέσα από μάχες, θυσίες, αίμα στη λύτρωση και στην Ελευθερία. Θα τιμούμε αιώνια τους πατριώτες που έδωσαν την ζωή τους και τότε και αργότερα για να ζήσουν με ελευθερία οι επόμενες γενιές Ελλήνων.

Και κυρίως ας κρατήσουμε στην μνήμη μας, στο μυαλό και στην καρδιά μας το μεγάλο μάθημα της επανάστασης αλλά και όλης την Ελληνικής Ιστορίας: Εμείς οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, να νικήσουμε κάθε εμπόδιο και δυσκολία. Αλλά όταν ο διχασμός μπει ανάμεσα μας, έρχονται τραγωδίες και μεγάλες καταστροφές.

Γι’ αυτό οφείλουμε ενωμένοι να κάνουμε τα πάντα για να κρατάμε την πατρίδα μας ασφαλή, να την ενισχύουμε ως δύναμη σταθερότητας στην Ν.Α. Μεσόγειο, την Ευρώπη. Αυτό έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια φυλάσσοντας αποτελεσματικά τα σύνορα μας από κάθε είδους απειλή, ενισχύοντας τα με τον φράχτη στον Έβρο, δυναμώνοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις και ταυτόχρονα εργαζόμαστε για την Ειρήνη μέσα από την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και την επιδίωξη σχέσεων καλής γειτονίας με όλους στην περιοχή.

Συμπατριώτες, ζούμε σε μια εποχή μεγάλων αναταράξεων και ρευστότητας σε όλη την ανθρωπότητα. Σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνουν οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ με αρκετά ερωτήματα για τα νέα δεδομένα που θα δημιουργηθούν. Στην Ευρώπη η απειλή της οικονομικής ύφεσης βρίσκεται πάνω απ’ την μεγαλύτερη οικονομία, την Γερμανική. Ενώ δυστυχώς υπάρχουν σε εξέλιξη πόλεμοι στην Ουκρανία και στη Γάζα, με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και δραματικές συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Ελλάδα ύστερα από την μεγάλη ύφεση της προηγούμενης δεκαετίας έχει μπει τα τελευταία 5 χρόνια σ’ ένα δρόμο σταθερότητας και καλύτερων προοπτικών, αλλά μην αμφιβάλλετε ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συνεχίσουμε χωρίς ταλαντεύσεις αυτό το δρόμο. Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες και κινδύνους αλλά και νέες ευκαιρίες. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα μέσα σε τέτοιες συνθήκες να ενώσουμε τους Έλληνες, να ενώσουμε και να ενισχύσουμε τον Παγκόσμιο Ελληνισμό.

Συμπατριώτες, η Ελλάδα σας χρειάζεται. Γνωρίζω ότι όσο μακριά και αν είστε απ’ την πατρίδα, τόσο πιο κοντά νιώθετε σε μας που ζούμε στην Ελλάδα.

Είστε οι φωτεινοί εκπρόσωποί μας, εδώ σε αυτή την φιλόξενη χώρα της Ελευθερίας, της ευημερίας, της κοινωνικής συνοχής. Με την σκληρή σας δουλειά, με συνεχείς προσπάθειες πετύχατε να αλλάξετε το επίπεδο της ζωής σας, να διασφαλίσετε καλύτερες προοπτικές για τα παιδιά σας. Τιμάτε με τις επιτυχίες σας την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

Σας θεωρούμε αναπόσπαστο μέρος της πατρίδας μας και γι’ αυτό έχετε κάθε δικαίωμα- και θέλουμε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα- να ψηφίσετε για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης στις ερχόμενες ευρωεκλογές. Γνωρίζετε ότι κάναμε σκληρές προσπάθειες για να πετύχουμε οι Έλληνες του εξωτερικού που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, να μπορούν να ψηφίζουν απ΄ την χώρα στην οποία ζουν. Ξεκινήσαμε με τον νόμο του ’19, που έβαζε βέβαια ορισμένες προϋποθέσεις, αλλά πλέον όλοι όσοι είστε στους εκλογικούς καταλόγους μπορείτε στις ευρωεκλογές να ψηφίσετε με επιστολική ψήφο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι αρχικά να εγγραφείτε, όσοι δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι, στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου εσωτερικών έως τις 29 Απριλίου 2024. Θα πρέπει να συνδεθείτε στην εφαρμογή μέσω του epistoliki.ypes.gov.gr και να συνδεθείτε είτε με τους προσωπικούς σας κωδικούς TaxisNet είτε κάνοντας χρήση συνδυασμού στοιχείων σας που αναγράφονται στο εν ισχύ ελληνικό σας διαβατήριο ή δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή τον αριθμό δημοτολογίου σας, από πρόσφατο πιστοποιητικό γεννήσεως ή οικογενειακής κατάστασης. Έπειτα θα επιβεβαιώσετε το κινητό σας τηλέφωνο και το email σας με συνθηματικό μιας χρήσης που θα λάβετε. Εναλλακτικά, αν δεν έχετε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή ελληνικό διαβατήριο, με ένα καναδικό έγγραφο που δηλώνει την ταυτοπροσωπία σας μπορείτε να μεταβείτε στο Προξενείο και από εκεί να κάνετε την ηλεκτρονική αίτηση σας.

Θέλω να σας καλέσω να συμμετέχετε στις ευρωεκλογές, να ασκήσετε το δικαίωμα που έχετε. Ψηφίζοντας και για την Ελλάδα και για τη Ευρώπη. Επιλέγοντας να συμβάλετε στη σταθερότητα και την πρόοδο της πατρίδας μας, στην ισχυρή, πατριωτική φωνή και παρουσία της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο και στην Ευρώπη.

Συμπατριώτες, είμαστε όλοι περήφανοι για την Ελλάδα μας. Είναι η πατρίδα της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού. Είναι ευθύνη όλων μας, όπου κ’άν βρισκόμαστε, να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε την Ελλάδα ισχυρή με νέες δυναμικές προοπτικές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε για τη χώρα είναι το δημογραφικό. Είναι η διαρκής συρρίκνωση του πληθυσμού μας. Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα οι θάνατοι είναι πολύ περισσότεροι απο τις γεννήσεις. Ενώ την ίδια στιγμή εκατοντάδες χιλιάδες έφυγαν τα τελευταία 15 χρόνια λόγω της οικονομικής δυσπραγίας. Την τελευταία 5ετία η πορεία της χώρας είναι ανοδική. Η οικονομία αναπτύσσεται, η φορολογία μειώνεται, η ανεργία έχει πέσει πλέον κάτω απο το 10%, οι επενδύσεις αυξάνονται, η χώρα εκσυγχρονίζεται, η Ελλάδα αποτελεί ασφάλη, ελκυστικό προορισμό. Χωρίς να θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση γιατί έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε, η πατρίδα μας είναι ένας τόπος που έχει ανάγκη απο τους Έλληνες όλης της γης και δίνει ευκαιρίες επαναπατρισμού. Είναι ο τόπος και για την τρίτη ηλικία και για τις νεότερες δυναμικές γενιές Ελλήνων, που η Ελλάδα ανοίγει την αγκαλιά της πάντα, να δεχθεί και να δώσει νέες ευκαιρίες.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, πατριώτες που την πορεία μας ορίζουν τρεις σπουδαίες αξίες ζωής: Ο πατριωτισμός, η ελευθερία, η αλληλεγγύη. Τις κρατάμε ψηλά, μας δίνουν πάντα δύναμη και έμπνευση. Να πάμε μπροστά την Ελλάδα, περήφανοι όχι μόνο για την ιστορία μας, αλλά για το παρόν και το αύριο της πατρίδας μας και του παγκόσμιου Ελληνισμού.

.protothema.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

«Πόλεμος» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ | Άνω κάτω με τις εταιρείες του Κασσελάκη

Οι θολές διαδρομές των εταιρειών του Στέφανου Κασσελάκη έχουν κάνει άνω – κάτω το πολιτικό σκηνικό με χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων, χωρίς όμως να δίνονται ουσιαστικές απαντήσεις από την Κουμουνδούρου

H ΝΔ επιμένει να θέτει ερωτήματα για τις διαδρομές των εταιρειών του Στέφανου Κασσελάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ να πετάει την μπάλα στην εξέδρα… Και χθες Κυριακή με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία έθεσε πέντε ερωτήματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του κάνοντας λόγο για αμείλικτα ζητήματα και ζητώντας συγκεκριμένες απαντήσεις.

Λίγη ώρα αργότερα ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωσή του επέλεξε να παραπέμψει στις συνεντεύξεις που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης τα προηγούμενα 24ωρα στο MEGA και τον ΑΝΤ1 προσπαθώντας παράλληλα να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα επανερχόμενος στην υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Τα ερωτήματα που έθεσε η ΝΔ είναι συγκεκριμένα:

«Τα ερωτήματα πλέον είναι αμείλικτα και απαιτούν συγκεκριμένες απαντήσεις.

  1. Με δεδομένο ότι το μητρώο επιχειρήσεων του Delaware ΔΕΝ υποχρεώνεται σε κανόνες διαφάνειας, ΟΤΑΝ έγινε ο δανεισμός της Left Media ΠΟΙΟΣ ήταν ο διαχειριστής της εταιρείας OSIOS LLC και ΠΟΙΟΣ ο κύριος ΜΕΤΟΧΟΣ; ΠΟΙΟΣ τελικά υπογράφει την δανειακή σύμβαση για λογαριασμό της εταιρείας;
  2. Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της οικογένειας Κασσελάκη το 2018, ύψους 762.000, για τον οποίο πληρεξούσιος δικηγόρος ήταν ο Εμμανουήλ Καπνισάκης, ο νέος διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Κασσελάκη, ΠΩΣ και από ΠΟΙΟΝ πληρώθηκε; Σχετίζεται μήπως με την εξαγορά της οικογενειακής εταιρείας του από την εισηγμένη που τότε διοικούσε;
  3. Με τι κεφάλαια φτιάχτηκε η PHILACOATINGS Inc. (USA) και ποιος ο ρόλος της εταιρείας φάντασμα «THE PHILA COATINGS ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕΠΕ»;
  4. Πόσο συνηθισμένο είναι ο CEO να αγοράζει την εταιρεία του; Οι μέτοχοι της εισηγμένης Tiptree Inc. γνώριζαν για τις δραστηριότητες της θυγατρικής τους Tiptree Marine;
  5. Γιατί η έδρα της PHILACOATINGS, που δεν παρουσιάζει καμία επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι μια υπερπολυτελής βίλα στην οποία η οικογένεια Κασσελάκη πέρασε τις ημέρες των γιορτών; Πώς αγοράστηκε; Είναι σύνηθες μια βίλα να δηλώνεται ως έδρα εταιρείας;».

Παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ αντί απαντήσεων θέτει με ανακοίνωσή του άσχετα ζητήματα επιχειρώντας να προσπεράσει τα θέματα με τις εταιρείες του προέδρου του.

«Ελπίζουμε ότι κατά το διάστημα που ο κ. Μητσοτάκης με την οικογένειά του βρέθηκε σε ταξίδι αναψυχής στην όαση Σίβα κάνοντας χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους θα έχει σκεφτεί τις απαντήσεις που οφείλει να δώσει για το σκάνδαλο με τα emails που παραχωρήθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών στη Νέα Δημοκρατία για εκλογικούς λόγους.

Τον καλούμε επίσης να δώσει όλα τα στοιχεία της «έρευνας» που διενήργησε το Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα στα πολιτικά κόμματα, την αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Εισαγγελία που διέταξε προκαταρκτική έρευνα για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Θέτουμε επίσης δύο ερωτήματα:

Πόσο κόστισε η πτήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους μέχρι την Όαση Σίβα στους Έλληνες φορολογούμενους;

Πόσοι, ποιοι και με ποια ιδιότητα επέβαιναν στο κρατικό αεροσκάφος στην πτήση από την Ελευσίνα μέχρι την Όαση Σίβα;», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Στον πόλεμο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επενέβη και το ΠΑΣΟΚ. Η θέση του ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για κοροϊδία Κασσελάκη:

«Φαντάζει τουλάχιστον ως κοροϊδία ο κ. Κασσελάκης να ευαγγελίζεται και να υπόσχεται τη φορολογική δικαιοσύνη -όπως έκανε σε πρόσφατη κομματική εκδήλωση-, και την ίδια ώρα να επιλέγει για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες τον “φορολογικό παράδεισο” του Delaware για να αυξήσει τα κέρδη του μέσω της φοροαποφυγής.

Για τα υπόλοιπα, -τις διαδρομές χρήματος από εταιρείες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα κομματικά media και το δαιδαλώδες πλέγμα των επιχειρήσεων του, που περιγράφονται σε δημοσιεύματα εφημερίδων-, είναι αυτονόητο ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο».

Μάλιστα από το ΠΑΣΟΚ σημείωναν ότι η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, έγραψε 7 παραγράφους στο Facebook για να μην απαντήσει σε τίποτα τελικώς.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι η κυρία Κεχαγιά έγραψε φαρμακερά σχόλια κατά του Νίκου Ανδρουλάκη. Καταλήγει στην ανάρτησή της με ένα μάλλον ειρωνικό σχόλιο για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «(Για τον κ. Ανδρουλάκη μόνο συμπάθεια. Γιατί όταν ο παρακολουθούμενος ξέρει ότι ο θύτης του βρίσκεται σε δύσκολη πολιτική στιγμή, είναι αναγκασμένος να τον βοηθήσει. Και επειδή δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, πόσο μάλλον σε αγγλόφωνο περιβάλλον, ας του εξηγήσει κάποιος ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν φορολογικούς παραδείσους)», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Πάντως από το Μέγαρο Μαξίμου λένε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ, αντί να προσπαθούν να αλλάξουν ατζέντα, επαναφέροντας ζητήματα που έχουν απαντηθεί και πετώντας χαρταετό μια ημέρα νωρίτερα, όπως, άλλωστε, κάνουν σχεδόν κάθε μέρα, ας απαντήσουν στα 5 νέα ερωτήματα που θέσαμε για την παραβίαση του νόμου από τον πρόεδρό τους, τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και τις διαδρομές του χρήματός του».

newsbomb.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en