Quantcast
Connect with us

ΞΑΝΘΗ

Συνάντηση Τσέπελη με την ΕΑΑΣ στο Δημαρχείο

Τον Δήμαρχο Ξάνθης επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αντιστράτηγος ε.α. Σταύρος Κουτρής, συνοδευόμενος από τον νέο πρόεδρο Γιάννη Κουτσαϊμάνη και μέλη του Παραρτήματος Ξάνθης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ δήλωσε:

Υπάρχει μια συνεχής και διαχρονική συνεργασία με τον δήμο Ξάνθης, αποτέλεσμα, του πολύ δραστήριου Παραρτήματος της Ξάνθης και του ουσιαστικού ενδιαφέροντος της δημοτικής αρχής.

Στόχος μας είναι να ενημερώνουμε τους τοπικούς άρχοντες για τους σκοπούς της Ένωσης, αλλά και να διερευνούμε δυνατότητες συνεργασίας, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης δήλωσε:

Η συνεργασία μας συνεχίζεται σε υψηλό και ουσιαστικό επίπεδο. Σε σχέση με τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε με τον κορωναϊό, συμπλέουμε με την άποψη του Προέδρου της ΕΑΑΣ ότι, τη δυσκολία αυτή πρέπει να την μετατρέψουμε σε δύναμη. Ενεργοποιηθήκαμε όλοι, πολίτες και διοίκηση ευαισθητοποιηθήκαμε σε διάφορους τομείς. Συμφωνήσαμε να δούμε τι άλλο καλό μπορούμε να κάνουμε μέσα σ’ αυτό το κακό που αντιμετωπίζουμε.

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Με πολύ κόσμο οι παρελάσεις σε ΑΜ-Θ και Λήμνο – Παρέλαση με άλογα στην παρέλαση του Δοξάτου

Κορυφώθηκαν στην Ξάνθη  οι εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου, με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική οδό της πόλης. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης κ. Πολυξένη Μπρίκα.

Continue Reading

ΞΑΝΘΗ

Σε 67χρονο ασθενή το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

Το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης έγινε χθες σε ασθενή 67 ετών για αφαίρεση βουβωνοκήλης.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Χ» έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα των συνεργατών, που, όπως επισημαίνει, έμπρακτα συνεχίζουν την προσπάθεια παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες!

Η διοικήτρια του νοσοκομείου, Έλενα Ροφαέλα, παρακολούθησε από μέσα το πρώτο απογευματινό χειρουργείο και μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε πως είναι σημαντικό σε ένα μικρό επαρχιακό νοσοκομείο να γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από το προσωπικό.

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η πρόταση γάμου που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Στο Καρναβάλι της Ξάνθης μπορεί κανείς να δει και να ζήσει τα πάντα. Να διασκεδάσει, να χορέψει, να γελάσει, ακόμα και να… παντρευτεί!

xanthinea.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en