Quantcast
Connect with us

ΠΑΓΓΑΙΟ

Συνάντηση του δημάρχου Παγγαίου με φορείς της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Καβάλας

Στο πλαίσιο της συνεχούς και στενής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Παγγαίου με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Τρίτη 22 Μαΐου 2018,  στο δημαρχείο Παγγαίου, συνάντηση του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη με εκπροσώπους της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν ο Διευθυντής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Βασίλης Αποστολόπουλος, η  διευθύντρια της Κεντρικής Υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ., Νατάσσα Ξαρχά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, καθώς και ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου, Ιωάννης Κούτρας.

Κύρια θέματα συζήτησης ήταν η αύξηση της επιχειρηματικότητας και η βελτίωση της ποιότητας του επιχειρείν, συνδυαστικά, με την ανάγκη αύξησης της απασχόλησης.  Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στην εξεύρεση τρόπων διεύρυνσης της συνεργασίας και ενδυνάμωσης των δεσμών της Κ.Ε.Ε.Ε με τους ΟΤΑ με σκοπό τη στήριξη των επαγγελματιών, έτσι ώστε η «αλυσίδα» αυτή να είναι επωφελής και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Προηγήθηκε  ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ψηφιακές Υπογραφές & Άλλες Ανταποδοτικές Υπηρεσίες- Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες και Νέες Εφαρμογές Ψηφιακές Υπογραφές & Άλλες Ανταποδοτικές Υπηρεσίες» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, παρουσία φορέων και επαγγελματιών από την ευρύτερη περιοχή.

dramini.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Νέας Περάμου

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχείο τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ν. Περάμου, όπου πραγματοποιήθηκε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση.

Στην εν λόγω συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Christos Bosmpotis, ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής Παγγαίου Tasos Mitrou και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Τάσος Μεταξάς.

Στα πλαίσια της συνάντησης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που κατασκευάζονται και σε αυτά που πρόκειται να υλοποιηθούν στο εγγύς μέλλον, αποτυπώνοντας την υφιστάμενη κατάσταση, τις προτάσεις της Διοίκησης για περαιτέρω ανάπτυξη και ζητώντας τη γνώμη των παρευρισκόμενων.

Επιπλέον, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τόσο τους επαγγελματίες όσο και τη Δημοτική Αρχή, ενώ δεν έλειψαν και οι συζητήσεις αναφορικά με την περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, είναι εξαιρετικά ευχάριστο όταν οι δημότες σχηματίζουν συλλόγους/ομάδες και παίρνουν από κοινού αποφάσεις για την τοπική και ευρύτερη ανάπτυξη.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται πάντοτε στο πλευρό όλων των δημοτών, διαβουλεύεται και συνεργάζεται, έχοντας ως γνώμονα το καλό του τόπου μας!

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κάηκε ολοσχερώς beach bar στους Αμμολόφους

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Απριλίου 2024 στους Αμμολόφους Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα ένα από τα beach bars της περιοχής “τυλίχτηκε” στις φλόγες με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.

Η Π.Υ Ελευθερούπολης και Καβάλας συνέδραμε στην κατάσβεση της φωτιάς περί τις 4:30 τα ξημερώματα ενώ οι λόγοι πρόκλησης της ακόμα παραμένουν άγνωστοι.

Δείτε φωτογραφίες και video :

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ελευθερούπολη | Δείτε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en