Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση της αντιπροσωπείας του Δήμου Καβάλας με τον Δήμαρχο Νυρεμβέργης

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Καβάλας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Θόδωρο Μουριάδη, συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Δήμαρχο Νυρεμβέργης, Marcus Conig, στην αίθουσα υποδοχής του Δημαρχείου της γερμανικής πόλης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η πρόθεση των δύο Δήμων να συνεχίσουν με εντονότερους ρυθμούς τη συνεργασία τους σε προγράμματα ανταλλαγής νέων και να τις διευρύνουν στον τομέα του πολιτισμού, αξιοποιώντας τα Φεστιβάλ των δύο πόλεων, όπως το Cosmopolis και το Φεστιβάλ Βάρδων της Νυρεμβέργης.
Επίσης, έγινε εκτεταμένη αναφορά σε διάφορα ζητήματα που αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στην περιοχή μας (π.χ. απευθείας αεροπορική σύνδεση Νυρεμβέργης – Καβάλας), καθώς και στα δύσκολα μέτρα που αναγκάστηκε να πάρει ο Δήμος Νυρεμβέργης για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, όπως η διακοπή του φωτισμού των μνημείων και η ματαίωση ορισμένων ενεργοβόρων δραστηριοτήτων.
 Στο τέλος της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Μουριάδης κάλεσε τον Δήμαρχο Νυρεμβέργης, Marcus Conig, να επισκεφθεί την Καβάλα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 25 έως 29 Απριλίου οι εκδηλώσεις του “Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία” στην Καβάλα

Άδοντες και Ψάλλοντες εν την καρδία, μια μεγάλη οργάνωση με την συμμετοχή πολλών φορέων έρχεται για ακόμη μια φορά στην πόλη της Καβάλας, τιμώντας τον Απόστολο Παύλο. Μουσικά σχολεία Ελλάδας και εξωτερικού, έρχονται να πλαισιώσουν μουσικά τις εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 25 Απριλίου και θα διαρκέσουν εως και τις 29 του μηνός.

Περισσότερες πληροφορίες δόθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Καβάλας.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν τα έργα καθαριότητας στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Καβάλας

Ενεργή είναι η δράση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καβάλας από τις προηγούμενες κιόλας ημέρες, με συνεργεία καθαρισμού να βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης με σκοπό την αποψίλωση των ξερών χόρτων και τον καλλοπισμό των σημείων.

Μια από αυτές τις δράσεις είναι και ο καλλοπισμος του χώρου του ανοιχτού κολυμβητηρίου που από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου τα συνεργεία βρίσκονται στο σημείο διενεργώντας διάφορα έργα καθαρισμού.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στους επαγγελματίες για τα POS

Ο έντονος προβληματισμός για την διασύνδεσή των μηχανημάτων POS με τις ταμειακές μηχανές συνεχίζονται και στα μέσα του Απρίλη με τους επαγγελματίες πλεόν να έχουν λιγότερο απο δύο εβομάδες για να ολοκληρώσουν την εν λόγω διαδικασία καθώς, η τελευταία προθεσμία εκπνέει στις 30 Απριλίου.

Μάλιστα οι έλεγχοι έχουν ήδη αρχίσει στους επαγγελματίες για το εάν έχει εφαρμοστεί ο νέος νόμος και μέχρι τώρα έχουν προκύψει τα εν λόγω αποτελέσματα :

Ενω αξίζει να σημειωθεί οτι στην Καβάλα, όσον αφορά τον κλάδο των επαγγελματιών ταξί το 90% εξ αυτών έχει όλοκληρώσει την εν λόγω διαδικασία και οι υπόλληποι θα την ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό για να αποφευχθούν τα μεγάλα πρόστιμα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en