Connect with us

ΔΡΑΜΑ

Συγκλονίζει ο θάνατος 43χρονης από Δράμα | Δεν κέρδισα που δεν έκανα το εμβόλιο, μόνο έχασα

Μόλις 43 ετών, μητέρα δύο μικρών παιδιών με όνειρα για το μέλλον. Η Θεανώ όμως δεν είναι πια εδώ.

«Έχει δύο αγγελάκια 8 και 5 ετών, είναι… ήταν… ήταν 43 χρονών. Κόλλησε, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της μέσα σε τρεις εβδομάδες», είπε η νύφη της.

Μέσα από το νοσοκομείο, με όσο οξυγόνο και δύναμη της είχε αφήσει ο κορωνοϊός, έγραψε γράμματα για τα παιδιά, τον άντρα και τα αδέρφια της.

«Είμαι 43 χρονών, έχω δύο μικρά παιδάκια. Τη Θεοδώρα μου και τον Γιαννάκη μου. Είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα Covid στην Καβάλα. Αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση».

Είναι οι σκέψεις της τις τελευταίες ώρες πριν υποκύψει στον κορωνοϊό. Μια κατάθεση ψυχής που λυγίζει και τον πιο δυνατό.

«Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον, λίγο η αναβλητικότητά μου, δεν το έκανα. Τι κέρδισα; Δεν κέρδισα… Το αντίθετο. Έχασα τη ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένεια μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω. Βγήκε το ΑstraΖeneca. Άστο λέω άλλη φορά… Άλλη; Ποια άλλη; Δεν υπάρχει άλλη φορά».

«Είχε αφήσει μηνύματα για όλους, για τα αδέλφια της από ένα μήνυμα ξεχωριστό, για τον πατέρα της, για τα παιδιά της, για τους γιατρούς που διασωληνώνουν μπροστά στον κόσμο που έχει αυτή την ασθένεια και μπορεί να διασωληνωθούν και αυτοί μετά, αλλά είναι πολύ άσχημο όταν το βλέπει, αυτό εξέφρασε», πρόσθεσε η νύφη της.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Θεανούς το ανήρτησε στο Facebook ο αδελφός της με την ελπίδα να διαβαστεί και να γλιτώσει, όπως λέει, έστω κι ένα παιδί την ορφάνια.

megatv.com

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Προέδρων Επιμελητηρίου Δράμας-ΕΒΕ Αθηνών

Μνημόνιο συνεργασίας των Δομών τους Στήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων και Θερμοκοιτίδων, υπέγραψαν την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου το Επιμελητήριο Δράμας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Το πρόγραμμα «Θερμοκοιτίδα νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας-ΘΕΑ» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ήταν το πρώτο που λειτούργησε στη χώρα με σκοπό να στηρίξει τη δημιουργία νέων καινοτόμων επιχειρήσεων και να συμβάλει στη διασύνδεση αγοράς και ανθρώπινου δυναμικού.

Ο επιχειρηματικός επιταχυντής Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας, ο πρώτος που λειτούργησε στην περιφέρεια, απευθύνεται σε φιλόδοξα άτομα ή ομάδες που έχουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και θέλουν να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν το επιχειρηματικό τους σκεπτικό, διαμορφώνοντας μία επιτυχημένη εισαγωγή στην αγορά.

Μέσα από μια απαιτητική διαδικασία, οι μέντορες, οι εκπαιδευτές και οι σύμβουλοι της Δομής υποστηρίζουν τις ομάδες, μειώνοντας τόσο το χρόνο, όσο και τις πιθανότητες λάθους, προφυλάσσοντας τους από μια μελλοντική αποτυχία και διευκολύνοντάς τους σε πιθανή εκθετική ανάπτυξη.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο πρόεδρος ΕΒΕ Αθηνών, Ιωάννης Μπρατάκος και Δράμας, Στέφανος Γεωργιάδης, στον χώρο της Δομής Στήριξης Ωφελουμένων LAB40, στον ισόγειο χώρο του Επιμελητηρίου Δράμας.

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Ξεκινά η κατασκευή του νέου Γυμνασίου – Λυκείου Καλαμπακίου

Την ένταξη χρηματοδότησης του έργου του Γυμνασίου- Λυκείου Καλαμπακίου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ανακοίνωσε ο αναπληρωτης υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, κατά την επίσκεψή του στον Δήμο Δοξάτου Δράμας, το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου 2021. Το έργο αφορά την κατεδάφιση του παλιού και την ανέγερση νέου κτηριακού συγκροτήματος για το Γυμνάσιο – Λύκειο Καλαμπακίου, προϋπολογισμού 4.950.000 ευρώ. Παράλληλα ανακοινώσε και το έργο στις Πηγές Κεφαλαρίου που αφορά «Τα βήματα του Αποστόλου Παύλου, στον χώρο και στον χρόνο», προϋπολογισμού 465.690,00 ευρώ.

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Στην Π.Ε Δράμας ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας

Στο πλαίσιο επίσκεψης στην Π.Ε Δράμας ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας βρίσκεται αυτή την ώρα στην Αντιπεριφέρεια Δράμας.

Ο κ. Πέτσας πλαισιώνεται από τον βουλευτή Δράμας της Ν.Δ Κων/νο Μπλούχο και τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο.

Αργότερα πρόκειται να κάνει επίσκεψη στον Δήμο Δράμας και στον Δήμο Δοξάτου.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: