Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Στην Πατριωτική Ένωση εντάχθηκαν Γιάννης Γιαννάκενας και Παναγιώτης Δούμας

Στην ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ εντάχθηκαν δύο σημαντικά στελέχη του πατριωτικού κινήματος, οι κ.κ. Γιάννης Γιαννάκενας και Παναγιώτης Δούμας.

Ο κ. Γιάννης Γιαννάκενας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια Αθηνών, είναι ιδιοκτήτης των Εκδόσεων Πελασγός και Ρήσος και διατηρεί βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας με βιβλία εθνικής αυτογνωσίας. Δραστηριοποιείται από τα μαθητικά του χρόνια στον πατριωτικό χώρο με αφετηρία το ΕΝΕΚ και συμμετοχή σε όλα τα κινήματα του πατριωτικού χώρου μέχρι σήμερα και σε σειρά εκλογικών αναμετρήσεων. Έχει συμμετάσχει έμπρακτα σε σωρεία πρωτοβουλιών για τα εθνικά θέματα, όπως το Σκοπιανό, το Βορειοηπειρωτικό και το Κυπριακό, ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά στην πρωτοβουλία για την διάδοση και διεθνοποίηση της ελληνικής γλώσσας. Είναι συνεπής υπερασπιστής του πολυτονικού συστήματος γραφής, βάσει του οποίου εκδίδονται τα βιβλία του.
Ο κ. Παναγιώτης Δούμας, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Εκπροσώπου Τύπου, είναι δημοσιογράφος και συνεργάζεται με ελληνικές και ξένες εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες. Στο παρελθόν ως επιχειρηματίας θήτευσε ως Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Δραστηριοποιείται στο πατριωτικό κίνημα από τα μαθητικά του χρόνια, με αφετηρία τους «Ελευθέρους Μαθητές». Έχει συμμετάσχει έμπρακτα στους αγώνες για τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό με φυσική και ενεργή παρουσία σε σειρά εκλογικών αναμετρήσεων στη Χειμάρρα. Σήμερα είναι ένας από τους τρεις βασικούς συντελεστές ως υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙ.Ε.ΣΥ.).
Μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Πρόδρομο Εμφιετζόγλου ο κ. Γιαννάκενας δήλωσε:
«Οι εξελίξεις για τον ελληνισμό και την πατρίδα δεν επιτρέπουν αδράνεια. Αντιθέτως, επιβάλλεται αγώνας αντίστασης. Έχουμε χρέος όλοι απέναντι σ’ αυτούς που έρχονται. Στηρίζω την Πατριωτική Ένωση του αδιαμφισβήτητου πατριώτη κ. Προδρόμου Εμφιετζόγλου».
Ο νέος Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Δούμας δήλωσε:
«Το δίλημμά μου ήταν εύκολο: Αποχή ή Εμφιετζόγλου. Κι επειδή δε συνηθίζω να απέχω, το δίλημμα έγινε μονόδρομος. Καλώ όλους τους παλιούς και νέους συναγωνιστές μου που γνωρίζουν την ιστορία του πατριωτικού χώρου, αλλά και το ποιόν του Προδρόμου Εμφιετζόγλου να πράξουν το ίδιο. Γνωρίζουν και αυτοί ότι είναι μονόδρομος. Γνωρίζουν ότι είναι αυτονόητο».

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σεισμός 3,3 Ρίχτερ στην Κρήτη

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι ανοιχτά της Κρήτης.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,4 Ρίχτερ και επίκεντρο 4 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Γαύδου. Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης υπολογίζεται στα 22,1 χιλιόμετρα.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου | Κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης ο Κούγιας για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Τι αναφέρει ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης για την πελάτισσά του. 

 

Στην κατάθεση αιτήματος αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την προφυλάκισή της για τους θανάτους των παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας, προχώρησε ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου.

«Κάθε λεπτό που συνεχίζεται η προσωρινή κράτηση, διαπράττονται τα αδικήματα της καταχρήσεως εξουσίας, της παραβάσεως καθήκοντος και της παρανόμου κατακρατήσεως και εγκαθιδρύεται το ουσιαστικό και νομικό υπόβαθρο της καταθέσεως αγωγών κακοδικίας και της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της Ελλάδος», σημειώνει ο Αλέξης Κούγιας, στην ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση Κούγια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου:

Σήμερα, συνεργάτης του γραφείου μας, λόγω της απασχολήσεως του κου Κούγια στα δικαστήρια, κατέθεσε ενώπιον της 35ης Τακτικής Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών αίτημα της Σ.Π. για την άμεση απελευθέρωσή της, αφού μετά τις νεκροψίες – νεκροτομές και τις επακολουθήσασες ιατροδικαστικές εκθέσεις των κ.κ. τακτικών ιατροδικαστών Τσάκωνα, Τσιόλα (προϊσταμένης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών), την πραγματογνωμοσύνη για την Μαρία- Ελένη του τακτικού ιατροδικαστή Πειραιώς κου Τσαντιρη, τη μαρτυρική κατάθεση του τακτικού ιατροδικαστή Λαρίσης κου Κραββαρίτη, τη μαρτυρική κατάθεση του τακτικού ιατροδικαστή Πελοποννήσου και παθολογοανατόμου κου Μεσογίτη, τη μαρτυρική κατάθεση και την προηγηθείσα έκθεση της ιατροδικαστή του πίνακα πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών κας Δημακοπούλου, τη νέα μαρτυρική κατάθεση του ιατρού – παθολογοανατόμου του ΚΑΤ κου Ευτυχιάδη, ο οποίος στην ουσία ανακάλεσε την αρχική του κατάθεση, αλλά και την πρώτη παθολογοανατομική του έκθεση, αλλά κυρίως την από 20/1/2023 επτάωρη συμπληρωματική κατάθεση της κας Αγγελικής Τσιόλα επί όλων των ιατρικών επιστημονικών προσεγγίσεων, δηλαδή μετά από όλες τις παραπάνω καταθέσεις και εκθέσεις που έχουν κατεξευτελίσει επιστημονικά την έκθεση ιδεών, χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο και χωρίς καμία βιβλιογραφία, των αυτοδιορισμένων ιατροδικαστών Αθηνών κ.κ. Καρακούκη – Καλόγρηα, είναι επιβεβλημένη και χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση η άμεση αποφυλάκιση τα κας Σ.Π., η οποία βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας εις βάρος των άτυχων παιδιών της, της Μαρίας – Ελένης και της Ίριδας, αφού πλέον η εκδοχή του ασφυκτικού θανάτου έχει καταρρεύσει και κάθε λεπτό που συνεχίζεται η προσωρινή κράτηση, διαπράττονται τα αδικήματα της καταχρήσεως εξουσίας, της παραβάσεως καθήκοντος και της παρανόμου κατακρατήσεως και εγκαθιδρύεται το ουσιαστικό και νομικό υπόβαθρο της καταθέσεως αγωγών κακοδικίας και της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της Ελλάδος.

Πειθαρχική αναφορά αλλά και μήνυση και αγωγή κατά των κ.κ. Καρακούκη – Καλόγρηα για τα αδικήματα της παραβάσεως καθήκοντος, της ψεύδους καταμηνύσεως, της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψεύδους καταθέσεως θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα το δικηγορικό μας γραφείο κατ’ εντολή της κας Σ.Π. για την στερούμενη παντελώς επιστημονικού υποβάθρου, κατά παγκόσμια ιατροδικαστική πρωτοτυπία, ιατρική γνωμοδότησή τους και τις μαρτυρικές τους καταθέσεις.

 

Αθήνα, 27/01/2023

 

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στην υπόγεια διάβαση της Σπύρου Λούη στο Μαρούσι

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε οδό Πειραιώς και λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Oχήματα έχουν εγκλωβιστεί στην υπόγεια διάβαση της Σπύρου Λούη στο Μαρούσι εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την Αττική.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, που είχε διακοπεί λόγω της έντονης βροχόπτωσης, στους εξής δρόμους:

  • Στην οδό Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραια.
  • Στην οδό Πειραιώς από το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Χαμοστέρνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα.
  • Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της οδού Ανθέων έως την οδό Ζέππου.
  • Στην έξοδο Λαχανά επί της λεωφόρου Κηφισού.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

Κατοικία

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: