Quantcast
Connect with us

ΕΒΡΟΣ

Σούπερ μεταγραφή για τις δημοτικές εκλογές ο Λαμπάκης

Μπορεί ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης να έχει έναν κορμό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και ήδη να έχει παρουσιάσει νέους υποψήφιους, αλλά τα καλύτερα τα αφήνει για μετά! Γιατί το λέμε αυτό;

Τα ονόματα που έχουν κλείσει και θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Πόλη και Πολίτες» θα προκαλέσουν εντύπωση και θα δώσουν κι αυτά το δικό τους στίγμα προς τη νίκη των εκλογών.

Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι, ότι ο τελευταίος που έχει δώσει τα χέρια με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και θα είναι υποψήφιος, “μετακομίζει» από την περιφερειακή παράταξη του Άρη Γιαννακίδη. Νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά, με συμμετοχή στα κοινά, με περιβαλλοντικές ευαισθησίες, που θέλει να προσφέρει στον τόπο του!!! Για εμάς δεν ήταν έκπληξη, ήταν κάτι το αναμενόμενο, το οποίο το επικροτούμε και είμαστε σίγουροι πως την επόμενη μέρα των εκλογών θα συμμετέχει στο νέο δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης.

Click to comment

Απάντηση

ΕΒΡΟΣ

Αλεξανδρούπολη | Ανήμερα του Αγίου Νικολάου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου πάρκου

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, ανήμερα του πολιούχου της πόλης, θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο πάρκο της Αλεξανδρούπολης.

Την αντίστροφη μέτρηση θα δώσει ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η καθιερωμένη πλέον εορταστική συναυλία με τους δημοφιλείς και πολύ αγαπητούς στη νεολαία καλλιτέχνες Σταν και Λίλα.

Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις για μικρούς και μεγάλους, θεματικές μουσικές βραδιές, καρουζέλ και παγοδρόμιο με απεριόριστες δωρεάν βόλτες για όλους!!

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Αναβάλλεται η εκδήλωση ανοιχτός διάλογος για την «Ανασυγκρότηση του Έβρου»

Η εκδήλωση Ανοιχτός Διάλογος για την «Ανασυγκρότηση του Έβρου», την οποία διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, αναβάλλεται για τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, λόγω διάγνωσης με κορονοϊό του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Προέδρου της Ειδικής Επιτροπής για την κατάρτιση Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τον Έβρο και βασικού εισηγητή της εκδήλωσης Χρήστου Τριαντόπουλου. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα (10:00 π.μ.) και στον ίδιο χώρο (Νομαρχείο, Βασ. Αλεξάνδρου & Ψαρών, Αλεξανδρούπολη).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παραμένει ως έχει:

10:00-10:30 Προσέλευση

10:30-11:00 

  • Χαιρετισμοί Επισήμων 
  • Βασίλειος Δελησταμάτης, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

11:00 – 12:00

  • Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας 
  • Σταύρος Κελέτσης, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  • Φώτιος Μάρης, Πρύτανης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
  • Σταύρος Μπένος, Πρόεδρος του Σωματείου «Διάζωμα»

12:00-13:30

  • Τοποθετήσεις Εκπροσώπων Φορέων
  • Συμπεράσματα

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Σουφλί | Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας, με τίτλο “Εικόνες από Μετάξι”

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, πραγματοποίησε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας, με τίτλο “Εικόνες από Μετάξι”, στο Μουσείο Τέχνης Μεταξιού στην πόλη του Σουφλίου.

Μια έκθεση η οποία αποτυπώνει την μοναδική διαδρομή από την μουριά μέχρι το ύφασμα του μεταξιού, η οποία κρύβει ιστορίες και στιγμές που αποτυπώθηκαν μέσα από τον φωτογραφικό φακό μοναδικά. Έργα τέχνης, από έναν άλλο κόσμο – παράλληλο από αυτόν που βιώνουμε. Οι φωτογράφοι του Κέντρου, χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία ως μέσο δημιουργικής έκφρασης φωτογράφισαν το μετάξι. Το φωτογραφικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα τυπώθηκε πάνω σε ύφασμα από μετάξι. Οι φωτογραφίες εκτίθενται, φέρνοντας το κοινό σε επαφή με ένα «διπλό» έργο τέχνης. Το ύφασμα από μετάξι προϊόν 100% βιολογικής καλλιέργειας και τις εικόνες από όλη την διαδικασία παραγωγής του.

Οι δημιουργοί – φωτογράφοι: Νίκος Ανδρεαδάκης, Γιάννης Γκόγκος, Χριστίνα Γκούσιου, Ηλίας Γρηγοριάδης, Γεωργία Δημητρίου, Νίκος Ζωάκης, Δημοσθένης Καραγεωργίου, Μιχάλης Μπολιάκης, Γιάννης Μπουλταδάκης, Ηλίας Παπαδάκης, Κατερίνα Παπαπαναγιώτου, Γιούλα Πατσή, Ανέζα Σπανοπούλου, Τζούλια Τσιρίδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ. Βασίλης Δελησταμάτης, ο Δήμαρχος Σουφλίου, κ. Παναγιώτης Καλακίκος, ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Αδριανούπολη, κ. Άρης Ραδιόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών, Εμπόρων & Βιοτεχνών Σουφλίου & Περιφέρειας, κ. Θεόδωρος Τσιαμίτας, η υπεύθυνη του Μουσείο Μετάξης του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) κα. Δημισκίδου Δήμητρα, επιχειρηματίες – παραγωγοί μεταξιού καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Σουφλίου, κ. Παναγιώτης Καλακίκος εγκαινιάζοντας την έκθεση δήλωσε, “Με μεγάλη χαρά ο Δήμος Σουφλίου παραχώρησε την αιγίδα του στην έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα το οποίο προβάλει τόσο το μετάξι όσο και την πόλη του Σουφλίου. Συνεχάρη τους φωτογράφους για τις φωτογραφίες που δημιουργήσαν και δήλωσε ότι η συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης θα συνεχιστεί και με άλλες δράσεις”.

Η έκθεση φωτογραφίας “Εικόνες από Μετάξι” υλοποιείται, με την οικονομική υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, την αιγίδα του Δήμου Σουφλίου και την υποστήριξη του Μουσείου Τέχνης Μεταξιού.

Η έκθεση φωτογραφίας θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 π.μ έως 21:00 μ.μ. μέχρι τις 6/12/2023.

Περισσότερες πληροφορίες: www.kedifot.gr

Φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάληση μπορείτε να κάνετε λήψη από τον παρακάτω σύνδεσμο (link):  https://we.tl/t-6goip6usOs

Φωτογραφίες: Ηλίας Γρηγοριάδης

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: