Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Σοβαρό περιστατικό με δάγκωμα αλόγου σε 5χρονο στην Καβάλα!

Ένα αρκετά σοβαρό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Μαΐου 2022 σε χωριό της Καβάλας.

Όπως αναφέρει το kavalapost.gr μία οικογένεια έφτασε στο Δασικό Χωριό στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Μαΐου 2022. Ο πατέρας πάρκαρε το αυτοκίνητο στον χώρο που υπάρχει εκεί. Μπροστά ακριβώς, υπάρχει μία «περιφραγμένη» έκταση, μέσα στην οποία διαβιούν ένα άλογο και ένα πόνι. Τα παιδιά, ενθουσιασμένα με το που τα αντικρίζουν, πάνε προς το μέρος τους.

Το πόνι έτρωγε στο βάθος, ενώ το μεγάλο άλογο βοσκούσε πιο μπροστά, κοντά σε ένα σχοινί (!) που υποτίθεται ότι οριοθετεί τον χώρο.

Γύρω από το άλογο υπάρχουν ήδη και άλλοι άνθρωποι που το κοιτούν: ένας μπαμπάς με το μωρό του στην αγκαλιά και άλλα μικρά παιδιά…

Ο 5χρονος γιος της οικογένειας και ενώ οι γονείς βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία του ξεφορτώματος του αυτοκινήτου, πλησιάζει το άλογο από την αριστερή μεριά και το κοιτάζει.

Το παιδί κάνει να γυρίσει προς το μέρος του αυτοκινήτου όπου είναι η μητέρα του και ακριβώς εκείνη τη στιγμή, το άλογο κάνει μια απότομη υπερέκταση του κεφαλιού του, αρπάζει το παιδί από τον λαιμό και το ρίχνει με δύναμη στο έδαφος, μπροστά στα μάτια της αδελφής του που έχει σοκαριστεί!

Το παιδί εισάγεται και παραμένει στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ακόμη για να παρακολουθείται από τους γιατρούς.

kavalapost.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Αλέξης Πολίτης | Ζητούμε τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξη Πολίτη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Στο μήνυμα του ο κ. Πολίτης αναφέρει τα εξής: Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης και τιμής της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Είναι χρέος μας να μην ξεχνάμε και να θυμίζουμε στους νεότερους την τραγωδία του αφανισμού 353.000 προγόνων μας.

Ζητούμε τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας!

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Θασιακή ‘Ενωση Καβάλας | Γενική συνέλευση και πλούσια δράση

Σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 18 Μαΐου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας, προχώρησε η Θασιακή Ενωση Καβάλας.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

ENAMEDIA GROUP | Παραδόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οι πίνακες της δράσης «Τέχνη και Παιδί»

Παραδόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οι πίνακες της δράσης «Τέχνη και Παιδί»

Το ΕΝΑchannel, και 36 ζωγράφοι από την Ελλάδα με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, ολοκλήρωσαν τη δράση «Τέχνη και Παιδί» με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του πολύπλευρου έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πιο συγκεκριμένα την δομή φιλοξενίας στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας που φιλοξενεί παιδιά που είναι σε κίνδυνο και έχουν την ανάγκη ενός ασφαλούς περιβάλλοντος ηλικίας μέχρι 17 ετών.

Με το μήνυμα «Μέσα από την τέχνη γεννιέται η ελπίδα, το χρώμα, και η ευαισθησία» εικαστικοί από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στη δράση αφιλοκερδώς, προσφέροντας απλόχερα τα έργα τους. Με τον τρόπο αυτό, η εικαστική τέχνη έγινε αρωγός της προσπάθειάς του ENA MEDIA GROUP ώστε  να στηρίξει ενεργά τις δράσεις του Οργανισμού

Από την συγκεκριμένη προσπάθεια, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν έναν από τους πίνακες στους λογαριασμούς του “Χαμόγελου του Παιδιού” ενώ κατόπιν συνεργασίας με τους ζωγράφους οι υπολοίποι πίνακες παραδόθηκαν από τον Λευτέρη Κουκουτίνη Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ENAMEDIA GROYP στο σπίτι του χαμόγελου στην Ηρακλείτσα Καβάλας.

Το Σπίτι άνοιξε την αγκαλιά του το 2009 και αρχικά λειτούργησε ως εξοχική κατοικία για τα παιδιά που διαμένουν στον Οργανισμό. Από το 2018 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί τη δράση «Σπίτια φιλοξενίας παιδιών σε κίνδυνο ΙΙ».

Σκοπός η παροχή ενός επαρκούς πλαισίου προστασίας και φροντίδας των ασυνόδευτων ανήλικων και τη σταδιακή προετοιμασία για την αυτονόμησή τους όπου φιλοξενούνται παιδιά σε κίνδυνο: ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων και παιδιά – θύματα κακοποίησης – παραμέλησης, ανεξαρτήτου εθνικότητας, που ζουν στην Ελλάδα και τα οποία έχουν απομακρυνθεί ή χωριστεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον με απόφαση των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών.

 

Continue Reading

Κατοικία


newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: