Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Πανόπουλος!

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Χρήστος Πανόπουλος το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ κατευθυνόταν στην πόλη της Ξάνθης για να δώσει το παρών στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ομάδας.
Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ακολουθούσε πορεία από την Ξάνθη προς την Κομοτηνή, στο ύψος των διοδίων Ιάσμου, λίγο μετά τις 19.30 (06/02).
Στον παράδρομο κάτω από την Εγνατία Οδό, δύο Πομάκοι Ρομά, είχαν ακινητοποιήσει το όχημά τους -ενδεχομένως εξαιτίας μηχανικής βλάβης. Οι δύο άνδρες, κινήθηκαν πεζοί στην Εγνατία Οδό, σε σημείο χωρίς φωτισμό και ορατότητα, με τον παράγοντα της ΠΑΕ -όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους στη μέση της Οδού- να πραγματοποιεί απωθητικό ελιγμό για να αποφύγει την πρόσκρουση, κάτι που δεν κατάφερε. Αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει θανάσιμα τους δύο Πομάκους.
Ο παράγοντας της Skoda Ξάνθης συνελήφθη. Με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο παραμένει εξαιτίας του τραυματισμού του, νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική.
Λίγες ώρες αργότερα η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιβεβαιώνει τα όσα γράφτηκαν, δίνοντας επιπλέον πληροφορίες.

Λίγες ώρες αργότερα η Αστυνομία με ανακοίνωση της επιβεβαιώνει τα όσα γράφτηκαν δίνοντας επιπλέον πληροφορίες.

Σύμφωνα με το xanthipress.gr ο Χρήστος Πανόπουλος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Επίσης από την Αστυνομία διαψεύδεται ότι οι δύο νεκροί είχαν εμπλακεί σε οποιαδήποτε κλοπή, όπως κυκλοφόρησε ως φημολογία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χθες (6-2-2014) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (πλησίον διοδίων Ιάσμου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο ημεδαπούς, ηλικίας 30 και 46 ετών, που κινούνταν πεζοί επί του οδοστρώματος, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίσθηκε ελαφρά.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης».
Δικαιολογημένο το ΣΟΚ που υπέστη ο Χρ. Πανόπουλος – οδηγός του Ι.Χ που έπεσε επάνω σε δυο πεζούς σήμερα το βράδυ στις 19.00 επάνω στην εγνατία, λίγο μετά τα διόδια των Αμαξάδων. Σύμφωνα με αποκλειστικές μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα κορμιά των δυο θυμάτων διαμελίστηκαν και εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση … εκατοντάδων μέτρων, με αποτέλεσμα μέχρι αυτή τη στιγμή να μην έχει βρεθεί ακόμα το κεφάλι του ενός εκ των δυο!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της e-thrakinews.gr τα θύματα ήταν κάτοικοι του Ιάσμου-μουσουλμάνοι που εγκατέληψαν το όχημά τους στα διόδια (για λόγους που ερευνούνται) και συνέχισαν πεζοί. Φήμες που ήθελαν τα θύματα να είναι λαθρομετανάστες διαψεύδονται.
Η τραγική είδηση του δυστυχήματος είχε πανελλαδικό αντίκτυπο καθώς O Aυστριακός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος με το αυτοκινητιστικό δυστήχημα στο οποίο ενεπλάκη ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος. Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ δεν πίστευε στα αυτιά του όταν πληροφορήθηκε για το αυτοκινητιστικό δυστήχημα στο οποίο ενεπλάκη ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος την χθεσινή ημέρα. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, τον ήξερε επειδή έπαιζε στην Ακρητική ομάδα χρόνια και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό το facebook:
“I am shocked to hear about yesterdays car accident in Xanthi! I feel very sorry for everybody involved and their families, είμαι σοκαρισμένος για το χθεσινό αυτοκινητιστικό δυστήχημα στην Ξάνθη. συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων”.

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ικανοποιητική η κίνηση στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα για τα ευρωψηφοδέλτια

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δηλώνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με την μεγάλη συμμετοχή που υπήρξε στις προκριματικές εκλογές για τα ευρωψηφοδέλτια του κόμματος.

Στόχος του κόμματος αλλά και των μελών της Καβάλας, είναι η ένταξη όσο περισσότερων γίνεται ευρωβουλευτών στο Κοινοβούλιο με πρώτο και κύριο σχέδιο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στην χώρα μας.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπονητής κλιμάκιου Ταεκβοντό Β. Ελλάδος ο Χάρης Παλτόγλου στο Διεθνές Πρωτάθλημα στην Σόφια

Το διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia, που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Απριλίου 2024 στο Asics Arena της Σόφιας, θα φιλοξενήσει 1100 αθλητές από 12 χώρες. Οι επίλεκτοι αθλητές έχουν επιδείξει  αφοσίωση και εξαιρετικές επιδόσεις στους αγώνες και έχουν καταταγεί στην πρώτη θέση από τα τρία προκριματικά πρωταθλήματα.

Η συμμετοχή των 100 επίλεκτων αθλητών από την Ένωση Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, υπό τον προπονητή Χάρη Παλτογλου, ενισχύει την Ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia. Μία τιμητική θέση που τιμάει την πόλη μας, την Καβάλα, παρέχοντας σημαντική αναγνώριση στον τομέα του Τάεκβοντο.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σύλλογοι, φορείς και εθελοντές καθάρισαν τμήμα του περιαστικού δάσους

Πολλά είναι τα παράπονα που έχουν γίνει για τα απορρίματα τα οποία πλυμμηρίζουν το περιαστικό δάσος της Καβάλας. Σίγουρα ένα γεγονός που ιδίως και με τον ερχομό της αντιπυρικής περιόδου προκαλεί έντονο προβληματισμό.

Μπορεί πολλοί πολίτες να μην είναι υπεύθυνοι όσο αφορά την ρίψη των απορριμάτων όμως αρκετοί φορείς, σύλλογοι και εθελοντές προέβησαν στον καθαρισμό ενός τμήματός του.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en