Quantcast
Connect with us

ΣΕΡΡΕΣ

Σέρρες | Τσάκωσαν 17χρονο διαρρήκτη μέσα σε καφενείο

Σέρρες: Ο ανήλικος δράστης είχε ανοίξει τρία ακόμη καταστήματα μέσα σε μία εβδομάδα.

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω προχθές τα ξημερώματα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 17χρονος Ρομά για κλοπή.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο ανήλικος εντοπίστηκε μέσα σε καφενείο, που όπως διαπιστώθηκε είχε λίγο νωρίτερα διαρρήξει.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι την τελευταία εβδομάδα διέρρηξε ακόμη δύο καταστήματα στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα ένα κατάστημα ρούχων, από όπου πήρε 50 ευρώ και ένα κατάστημα εστίασης από όπου άρπαξε 100 ευρώ , από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό και αλκοολούχα ποτά, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

 

Πηγή:  newsbomb.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμμαχία Σερραίων | κ.Μητλιάγκα θα μας πείτε πώς και γιατί βρέθηκαν τα ροζ ψηφοδέλτια του συνδυασμού σας στην κάλπη;

Με λύπη μας διαπιστώνουμε για ακόμη μία φορά ότι η κ.Μητλιάγκα επιμένει στο διχαστικό και τοξικό λόγο αρνούμενη να τοποθετηθεί επί της ουσίας για ένα ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ περιστατικό, που αφορά στην ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ στις 8 Οκτωβρίου,  γιατί η μυστικότητα αποτελεί και τον πυρήνα της δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας! 

Το πρώτο,  ωστόσο, που αρνείται σταθερά η κ.Μητλιάγκα είναι να πει δημόσια, έστω  και μία κουβέντα γα το τι σκοπεύει να κάνει για το Δήμο Σερρών από 01-01-2024.  

Και ενώ μίλησε δημόσια για την αναβολή της εκδίκασης της ένστασης των υποψηφίων της «Συμμαχίας Σερραίων» και της δικής της αντένστασης επί άκυρων ψηφοδελτίων στο Εκλογοδικείο, αρνείται να μιλήσει για την ταμπακιέρα της υπόθεσης. Και η ταμπακιέρα είναι ότι ο κύριος λόγος της ένστασης των υποψηφίων της «Συμμαχίας Σερραίων» είναι ένα ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, δηλαδή της ύπαρξης στην κάλπη ψηφοδελτίων του συνδυασμού της δύο(2) διαφορετικών χρωμάτων, ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΡΟΖ, που εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση!

 Κατηγορεί απλά τους ενιστάμενους υποψηφίους μας, σε ηθικό επίπεδο, τη στιγμή μάλιστα που για αυτό το θέμα η «Συμμαχία Σερραίων», σεβόμενη απόλυτα τις διαδικασίες, λέει ότι για κάθε ζήτημα θα αποφασίσει το Δικαστήριο ως το μόνο αρμόδιο. 

Εμείς, λοιπόν, ρωτάμε ευθέως την κ.Μητλιάγκα, σε συνδυασμό  και με τα όσα δήλωσε και δημοσίευσε προχθές:

  1.   Για ποιο λόγο και με ποιο τρόπο βρέθηκαν στην κάλπη διαφορετικού χρώματος και από διαφορετικό χαρτί ψηφοδέλτια του συνδυασμού «ΕΝΤΟΣ»;
  2. Συνιστά ή όχι νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος η παραβίαση της συνταγματικά κατοχυρωμένης αρχής της μυστικότητας της ψηφοφορίας;
  3.   Σέβεται  ή όχι την εκπροσώπηση του  48% του σερραϊκού λαού,  που εκφράζεται από τη «Συμμαχία Σερραίων»;
  4.   Σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις και την εκλογική νομοθεσία ή συνεχίζει να επιμένει ότι ο συνδυασμός «ΕΝΤΟΣ» δικαιούται δύο(2) επιπλέον έδρες έπειτα από την πρόσφατη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σερρών, που αποκατέστησε την ορθή κατανομή των εδρών;
  5.   Συνεχίζει να επιμένει ότι δεν είχε λόγο να αιτηθεί άδειας εξαίρεσης από την αποχή των δικηγόρων για εκδίκαση, όπως έπραξε η «Συμμαχία Σερραίων», τη στιγμή που ο Νομοθέτης για ευνόητους λόγους θέτει εξαιρετικά σύντομες προθεσμίες για την έκδοση απόφασης και ενώ η ίδια διατεινόταν ότι θα ταλαιπωρηθούν οι Σερραίοι από τις δικαστικές διαδικασίες;

Όσο για τον ένθερμο υποστηρικτή της κ.Μητλιάγκα, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ.Καρίπογλου, που έσπευσε να υποστηρίξει τη μη δυνατότητα άδειας εξαίρεσης και εκδίκασης των ενστάσεων από το Δικηγορικό Σύλλογο, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει αρμόδια τριμελής επιτροπή μελών του Δ.Σ. για παροχή αδειών, είναι γνωστό ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ολισθαίνει.

Το κατά πόσο καταχράται της ιδιότητας του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, προκαλώντας διχασμό στο σώμα των δικηγόρων και την τοπική κοινωνία, κατερχόμενος αρχικά ως υποψήφιος βουλευτής με συγκεκριμένο κόμμα (μη παραιτούμενος) και παίρνοντας θεσμικά αναφανδόν θέση υπέρ ενός δημοτικού συνδυασμού, μη τηρώντας στο ελάχιστο τις αρχές της αμεροληψίας και της επιστημονικής ουδετερότητας που απαιτεί η θέση, θα κριθεί πρωτίστως από τους συναδέλφους του μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

 Πλέον, όμως, και αφού ο ίδιος το επέλεξε,  θα κρίνεται και θεσμικά, αλλά και προσωπικά, από τα μέλη της σερραϊκής κοινωνίας στην οποία απευθύνεται.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητλιάγκα | «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Όλα στο φως! Πρωτοφανείς αναφορές στο Διοικητικό Συμβούλιο για πλαστά εισιτήρια »

Πρωτοφανείς αναφορές στο Διοικητικό συμβούλιο του Αυτοκινητοδρομίου, το οποίο συνεδρίασε παρουσία της νέας Δημάρχου Βαρβάρας  Μητλιάγκα, για πλαστά εισιτήρια σε διοργάνωση αγώνων το Σεπτέμβριο του ’23 από τη ΛΑΜΣ (Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών). Δεσμευόμαστε να ελέγξουμε όλες τις διαδικασίες και να τα φέρουμε όλα στο φως!

Είναι προφανές ότι το Αυτοκινητοδρόμιο, που για μας αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Σερρών, και βασικό μοχλό ανάπτυξης και επισκεψιμότητας της περιοχής μας λόγω της μοναδικότητάς του στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, χρήζει μιας εντελώς διαφορετικής αντιμετώπισης και διαχείρισης από αυτή στην οποία επιδόθηκε η απερχόμενη δημοτική αρχή. Με προτεραιότητα τη διαφάνεια, την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την ανάδειξη της μοναδικότητάς του. Ας φροντίσουμε να βγάλει επιτέλους τις δυνατότητές του. Δεσμευόμαστε για μια νέα αρχή με καθαρά πρόσωπα, με μοναδική προτεραιότητα το καλό του Αυτοκινητοδρομίου και του Δήμου και όχι τη δική τους επιβίωση!

Από το Γραφείο Τύπου

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες | H Δημοτική Αρχή Βισαλτίας συγχαίρει και ευχαριστεί Συλλόγους και τους εθελοντές αιμοδότες

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τον Σύλλογο Φίλων ΠΑΟΚ «ΒΙΣΑΛΤΕΣ» και τον Κυνηγετικό  Σύλλογο Νιγρίτας για την καθιερωμένη  διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, από τα Αιμοδοτικά Τμήματα των Συλλόγων που στηρίζουν, χρόνια τώρα, την ανάγκη που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος.

Συγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό υγείας του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και φυσικά στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους που συμμετείχαν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο στη Νιγρίτας, στην αίθουσα «Αθανάσιος Κασιακόγιας».

Υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Έργων και Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας, Θοδωρή Βαδικόλια και την εθελοντική προσφορά εργαζομένων ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αιμοδοτών.

Στην αιμοδοσία παρών ήταν επίσης ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Ας δείχνουμε την αλληλεγγύη μας! 

Δελτίο τύπου

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: