Quantcast
Connect with us

ΣΕΡΡΕΣ

Σέρρες | Προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και άρπαξαν από ηλικιωμένες 150.000 ευρώ

Τις έπεισαν να βάλουν τα χρήματα σε μαξιλαροθήκη.

Απάτη με θύματα δύο ηλικιωμένες αδελφές από χωριό του δήμου Βισαλτίας Σερρών και λεία ύψους 150.000 ευρώ, σε μετρητά, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σερρών. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί (Ρομά), 37 και 31 ετών, οι οποίοι προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και με πρόσχημα τον κίνδυνο πρόκλησης φωτιάς εξαιτίας υποτιθέμενου προβλήματος στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, έπεισαν τις ανυποψίαστες ηλικιωμένες να συγκεντρώσουν τα χρήματα που φύλαγαν μέσα στο σπίτι τους και να τα τοποθετήσουν μέσα σε μαξιλαροθήκη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος ήταν αυτός που μπήκε στη μονοκατοικία των δύο ηλικιωμένων αδελφών (76 και 80 ετών) και άρπαξε με την παραπάνω μέθοδο τα μετρητά, ενώ ο 31 ετών συνεργός του τον περίμενε σε όχημα διαφυγής.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του έτους (4/1) και καταγγέλθηκε στην αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες. Από τα στοιχεία του οχήματος, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δραστών, ενώ ο 37χρονος φέρεται να αναγνωρίστηκε από τις παθούσες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών για τα περαιτέρω.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Σέρρες | Μακάβριο θέαμα συνάντησε ένας περπατητής σε δάσος στο Κάτω Μετόχι Σερρών.

Μπροστά σε ένα συγκλονιστικό θέαμα βρέθηκε ένας περπατητής σε δάσος στο Κάτω Μετόχι Σερρών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή 24 Μαρτίου στις 16:00 το μεσημέρι, όταν ο περαστικός εντόπισε οστά από ανθρώπινο σκελετό κοντά σε κοίτη χειμάρρου.

Για το μακάβριο αυτό εύρυμα ενημερώθηκε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ. και επί τόπου έσπευσαν στελέχη του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Σερρών για την περισυλλογή των οστών του ανθρώπινου σκελετού.

Τα ευρήματα εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης προκειμένου να αναλυθούν και να εξακριβωθεί σε ποιόν ανήκουν.

Το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών.

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Σέρρες: Ξυλοδαρμός δύο 15χρονων από ομάδα νεαρών – Έξι συλλήψεις

Έξι νεαροί συνελήφθησαν στη Νιγρίτα Σερρών, ύστερα από καταγγελία για ξυλοδαρμό που υπέστησαν δύο 15χρονοι. Το περιστατικό καταγγέλθηκε ότι έγινε χθες το βράδυ, ενώ τα αίτια, σύμφωνα με την Αστυνομία, φαίνεται να ήταν προσωπικές διαφορές.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δύο 15χρονοι, ένας 16χρονος, ένας 17χρονος και δύο 19χρονοι. Οι δύο 15χρονοι που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη (ένας εξ αυτών διώκεται για συνέργεια στην πράξη αυτή). Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ οι ενήλικες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο (πήραν αναβολή και ήρθη η κράτησή τους).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου και παρέλαση στις Σέρρες

Κορυφώθηκαν, σήμερα (25/3) στις Σέρρες οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της επανάστασης του 1821 και για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Στον μητροπολιτικό ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών τελέστηκε επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και ΝΙγρίτης κ.κ. Θεολόγου.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Εμ. Παπά στην πλατεία Ελευθερίας.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en