Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάκης Αρναούτογλου: Τι καιρό θα έχει το Πάσχα – Πού θα βρέξει την Μεγάλη Εβδομάδα

Ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι άστατος σε ορισμένες περιοχές, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν μπόρες και βροχές, όμως το Πάσχα αναμένεται να βελτιωθεί αισθητά, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με όσα είπε στο δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3, η αστάθεια θα συνεχιστεί και την Μεγάλη Τρίτη, με βροχές σχεδόν σε όλη την χώρα. Όμως γρήγορη εξασθένηση θα παρουσιαστεί από την Μεγάλη Τετάρτη.

Παρόλα αυτά, μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, αναμένονται σύντομες τοπικές βροχές στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, όπως σε Θεσσαλονίκη και Θράκη, ενώ σύννεφα θα σχηματιστούν στα κεντρικά της χώρας και αναμένεται να είναι παροδικά. Το Πάσχα όμως ο καιρός αλλάζει σημαντικά, με βάση τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα και αναμένεται όχι μόνο ηλιοφάνεια, αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας. Ενδεικτικά στην Αττική αναμένεται ο υδράργυρος να ξεπεράσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, για τις επόμενες ημέρες:

Ο καιρός την Μεγάλη Τρίτη

Το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει για την Μεγάλη Τρίτη, ότι αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Κεντρική και Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια και Σποράδες, καθώς επίσης σποραδικές καταιγίδες σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Επίσης, στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες σε Δυτική Στερεά, Κεντρικό Ιόνιο και Ήπειρο. Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Ακόμη, η θερμοκρασία αναμένεται να παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, οπότε θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 13 βαθμούς), 6 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 3 έως 14 βαθμούς), 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 20 βαθμούς στην Κρήτη, 7 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρές ελλείψεις ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Μεγάλο είναι το διάστημα που οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας έχουν ξεκινήσει διαμαρτυρίες για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν βρίσκουν μόνο το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους ιατρούς του νοσοκομείου οι οποίοι εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι σε μεγάλη έλλειψη.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα ασθενοφόρο τοκαλοκαίρι το νησί της Θασού

Στο  ίδιο έργο θεατές, οι  κάτοικοι του νησιού της Θάσου, με το καλοκαίρι να είναι μόλις μια ανάσα μακριά, όμως το νησί μένει με μόλις ένα ασθενοφόρο παρόλο που που το νησί κατα την διάρκεια του καλοκαιρίου γεμίζει απο επισκέπτες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του Σωματείου ΕΚΑΒ Καβάλας, κ. Κώστα Τσιτσιλικάκη, το προβλήμα αυτό υπάρχει χρόνια τόσο στο νησί τηε θάσου όσο και στην χερσαία ζώνη, με τους ίδιους να ζητούν αμέση στελεχωση του ΕΚΑΒ, με νέες προσλήψεις.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en