Connect with us

ΔΡΑΜΑ

Πρώτο μεγάλο βήμα για την καθιέρωση Ποδηλατικού Γύρου του “Πάρκου Φιλίππων”

Δημοσιεύτηκε

στις

ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 200 ΧΛΜ, ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο πρώτος (πιλοτικός) «Ποδηλατικός Γύρος του Πάρκου Φιλίππων», μια μεγάλη ποδηλατική διαδρομή μήκους 200 χιλιομέτρων σε δημόσιο δρόμο που ενώνει μερικές από τις πιο σπουδαίες ιστορικές τοποθεσίες της Ανατ. Μακεδονίας και αναδεικνύει τον μοναδικό πολιτιστικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό χαρακτήρα της περιοχής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, με σημαντική συμμετοχή ποδηλατών από την Καβάλα, την Δράμα και την Ξάνθη.

Αφετηρία και τερματισμός της διαδρομής ήταν η κωμόπολη Κρηνίδες, δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων (Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO).  Οι 20  ποδηλάτες που έτρεξαν στη διαδρομή έκαναν ενδιάμεσα στάσεις σε σημεία ενδιαφέροντος έξι δήμων (Καβάλας, Δοξάτου, Δράμας, Προσοτσάνης, Αμφίπολης και Παγγαίου), φτάνοντας μέχρι την ιστορική Αμφίπολη. Από την αφετηρία μέχρι τον τερματισμό τους, και σ’ όλες τις ενδιάμεσες στάσεις τους, οι ποδηλάτες κι οι συνοδοί τους ήλθαν σε επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, που τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και ιδιαίτερες εκδηλώσεις φιλοξενίας και υποστήριξης.

Ο «Ποδηλατικός Γύρος του Πάρκου Φιλίππων», μια αρχική ιδέα του Μιχάλη Καραβελίδη,  πήρε σάρκα και οστά χάρη στην αγαστή συνεργασία της Επιστημονικής Ομάδας «Οψόμεθα εις Φιλίππους» (μέλος της οποίας είναι ο Μ. Καραβελίδης) και του Ποδηλατικού Συλλόγου Καβάλας «Κύκλοτρον». Στόχος των διοργανωτών είναι ο «Γύρος» να καθιερωθεί σε ετήσια βάση (πιθανότατα κάθε Οκτώβριο) ως ένας διεθνής ποδηλατικός αγώνας υψηλών προδιαγραφών, με αλληλεπίδραση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του “Πάρκου Φιλίππων”, και να συμβάλει στην ανάδειξη της περιβαλλοντικής –και όχι μόνο!- σημασίας και της ιστορικότητας της περιοχής του Πάρκου Φιλίππων. (Δηλαδή, της πεδιάδας που εκτείνεται ανάμεσα στους βόρειους – βορειοδυτικούς πρόποδες των βουνών Παγγαίο και Σύμβολο, τους νότιους πρόποδες των βουνών Φαλακρό και Μενοίκιο και την Αμφίπολη – Στρυμονικό Κόλπο).

Ο αγώνας

Ο πρώτος «Ποδηλατικός Γύρος του Πάρκου Φιλίππων» ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου από την τοποθεσία στάθμευσης στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, όπου αντιπροσωπεία των “Οψόμεθα εις Φιλίππους” υποδέχθηκε τους ποδηλάτες και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα των διοργανωτών του ποδηλατικού γύρου. Ο πρόεδρος της ΑΜΚΕ “Οψόμεθα εις Φιλίππους” Χαράλαμπος Τσουρουκίδης, απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες, επισήμανε “την ανάγκη δημιουργίας ενός δικτύου φιλίας, με σκοπό την έναρξη κοινωνικών αγώνων για το Πάρκο Φιλίππων”, ενώ τόσο ο υπεύθυνος Ανάπτυξης της ΑΜΚΕ –και εκ των βασικών συντελεστών της διοργάνωσης- Γιάννης Γκίκας, όσο και ο πρόεδρος του “Κύκλοτρον” Χρήστος Καρυάτης έδωσαν διευκρινίσεις για τη διαδρομή και τους κανόνες Brevet (της ειδικής διαδρομής).

Η διαδρομή

Οι 20 ποδηλάτες αρχικά κατευθύνθηκαν στο χωριό Λυδία Καβάλας και στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων και κατόπιν πέρασαν από τη Δράμα, μέσω οικισμών του δήμου Δοξάτου (Καλαμπάκι, Φτελιά και Μικροχώρι). Εκεί τους υποδέχτηκαν μέλη της τοπικής “Πρωτοβουλίας Πεζών – Ποδηλατών”, τα οποία και συνόδευσαν τους ποδηλάτες μέχρι την έξοδο από την πόλη της Δράμας.

Ο ποδηλατικός γύρος συνεχίστηκε με επόμενο προορισμό την Προσοτσάνη και τη  διασταύρωση Κοκκινογείων – Σπηλαίου Αγγίτη (Μααρά), ενώ αμέσως μετά οι συμμετέχοντες πέρασαν από μια σειρά ορεινών –και μη- οικισμών του δήμου Προσοτσάνης, όπως τα Κοκκινόγεια (όπου τους υποδέχτηκαν μέλη του τοπικού Γυναικείου Συνεταιρισμού, τα οποία πρόσφεραν παραδοσιακές πίτες), η Καλή Βρύση, η Καλλιθέα και η Περιχώρα.

Μπαίνοντας, στη συνέχεια, στα γεωγραφικά όρια του νομού Σερρών οι ποδηλάτες και οι συνοδοί τους πέρασαν από την Αλιστράτη (με τους κατοίκους να προσφέρουν νερά και είδη διατροφής) και συνέχισαν την πορεία τους με προορισμό τον Λέοντα της Αμφίπολης, ποδηλατώντας στον οδικό άξονα Σερρών – Αμφίπολης και στις όχθες του ποταμού Στρυμόνα.

Το ταξίδι της επιστροφής για τους ποδηλάτες περιλάμβανε το Ροδολίβος και την Πρώτη Σερρών, τους οικισμούς Αγίου Χριστοφόρου (Νικήσιανη), Παλαιοχωρίου και Αντιφιλίππων  Παγγαίου, πριν τους τελευταίους προορισμούς: την Ελευθερούπολη (έδρα του δήμου Παγγαίου) και τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα (δήμος Καβάλας). Η μήκους 200χλμ  διαδρομή ολοκληρώθηκε με τους συμμετέχοντες να ποδηλατούν στα ίχνη της αρχαίας Εγνατίας Οδού και να τερματίζουν στην πλατεία Πελεκανίδη στις Κρηνίδες –όπου τους υποδέχτηκαν μέλη των “Οψόμεθα εις Φιλίππους” και κάτοικοι του οικισμού.

Οι συμμετέχοντες

Στον πρώτο «Ποδηλατικό Γύρο του Πάρκου Φιλίππων» συμμετείχαν οι ποδηλάτες:

Αλεξανδρίδης Απόστολος, Αλεξανδρίδης Ιορδάνης, Βάμβουρας Ιωάννης, Γκουτζάκης Ναούμ, Θεόδωρος Κακουλίδης, Καλαϊτζής Κύρος, Κιόρογλου Δημήτριος, Κρίτσιλας Αθανάσιος, Λυμπεράκης Τάσος, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Μιχάλης, Περικλέους Βασίλης, Σταμπολίδης Κωνσταντίνος, Συλλογίδης Αναστάσιος, Τσελεγγίδης Λευτέρης, Τσέλιος Γεώργιος, Τσέλιος Ιωάννης, Φλώρος Γεώργιος, Φωτοπούλου Φρίντα και

Χαραλαμπίδης Παύλος.

Ευχαριστίες

Η Επιστημονική Ομάδα “Οψόμεθα εις Φιλίππους” επιθυμεί να απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες:

  • στον Ποδηλατικό Σύλλογο Καβάλας “Κύκλοτρον” για την άψογη συνεργασία του με την Ομάδα,
  • στους έξι δήμους από τους οποίους πέρασαν οι συμμετέχοντες (Καβάλας, Δοξάτου, Δράμας, Προσοτσάνης, Αμφίπολης, Παγγαίου) -με τους τρεις τελευταίους, μάλιστα, να συνεργάζονται με τοπικούς εικονολήπτες για τη λήψη επιπλέον οπτικοακουστικού υλικού,
  • στον Γυναικείο Συνεταιρισμό Κοκκινογείων Δράμας (για τα εδέσματα που πρόσφεραν στους ποδηλάτες) και στους κατοίκους της Αλιστράτης (για τα νερά και τα εφόδια που πρόσφεραν, επίσης).
  • Στα μέλη της “Πρωτοβουλίας Πεζών – Ποδηλατών Δράμας” για την υποστήριξή τους
  • στα μέλη της Ομάδας Γιάννη Μηλιάδη, Δημήτρη Χατζηγεωργίου και Αναστάσιο Μαρκουλίδη, για την άρτια οπτικοακουστική κάλυψη του «Ποδηλατικού Γύρου του Πάρκου Φιλίππων».

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από τη διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην κ. Γεσθημανή Τσουρουκίδου (τηλ.: 6980317178) –υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προβολής της Επιστημονικής Ομάδας «Οψόμεθα εις Φιλίππους».

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Δήμαρχος Παρανεστίου | Σε προτεραιότητα τα ιαματικά λουτρά Θερμιών Παρανεστίου και οι Αγώνες Βουνού

Δημοσιεύτηκε

στις

Υποσχέσεις για νέο απορριμματοφόρο από το Υπ. Εσωτερικών

Του Θανάση Πολυμένη

Επισκέψεις σε καίρια Υπουργεία στην Αθήνα είχε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Παρανεστίου κ. Καγιάογλου, προκειμένου να εκθέσει προβλήματα στο Δήμο του, όπως διάφορα έργα καθώς και προσλήψεις.

Ο κ. Καγιάογλου έχει θέσει σε προτεραιότητα το ζήτημα της ανάδειξης των ιαματικών λουτρών των Θερμιών και είναι από τις πρώτες του ενέργειες προκειμένου να μπορέσει να φτάσει στο σημείο της αξιοποίησής τους.

Για το λόγο αυτό, μεταξύ των επισκέψεών του στην Αθήνα ήταν και η συνάντησή του με τον υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη καθώς και με συνεργάτες του, όπου συζήτησε το συγκεκριμένο ζήτημα. Όπως είπε σε δηλώσεις του στον «Πρωινό Τύπο» ο κ. Καγιάογλου, μετά την αναγνώριση των ιαματικών λουτρών που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, θα προχωρήσει τώρα στην σύνταξη του σχετικού φακέλου για την αδειοδότησή τους. Και από την στιγμή που δοθεί και η επίσημη αδειοδότηση για τη χρήση τους, τότε ο Δήμος θα μπορέσει να προχωρήσει στο στάδιο της αξιοποίησής τους.

Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά απαιτείται ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, κυρίως όμως η αξιοποίησή τους, που είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο ζήτημα.

Το άλλο θέμα που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της ατζέντας του κ. Καγιάογλου, είναι οι Αγώνες Βουνού, που διεξάγονται με αρκετά μεγάλη επιτυχία εδώ και 13 χρόνια στο Παρανέστι. Ο δήμαρχος Παρανεστίου ζήτησε περαιτέρω χρηματοδότηση από το Υπ. Τουρισμού ώστε να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα γύρω από αυτόν τον μεγάλο θεσμό για τον μαζικό αθλητισμό. Και εδώ η ανταπόκριση του υπουργού Τουρισμού και των συνεργατών ήταν θετική και έτσι όταν έρθει η ώρα, θα είναι δυνατόν να γίνει περαιτέρω εμπλουτισμός των Αγώνων Βουνού.

Προσλήψεις και απορριμματοφόρο

Επίσης, ο δήμαρχος Παρανεστίου κ. Καγιάογλου, επισκέφθηκε και το Υπουργείο Εσωτερικών, όπου συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα κ. Σταυριανουδάκη και τους συνεργάτες του.

Όπως δήλωσε χθες στον «Π.Τ.» ο κ. Καγιάογλου, γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» κάποιες χρηματοδοτήσεις για το Δήμο, αλλά μάλλον αυτό δεν είναι εφικτό, γιατί πλέον το συγκεκριμένο πρόγραμμα κλείνει, ενώ σημείωσε ότι κατάφερε να πάρει υποσχέσεις για την αγορά ενός νέου απορριμματοφόρου για το Δήμο Παρανεστίου.

Συζήτησε επίσης το ζήτημα προσλήψεων στο Δήμο με ειδικότητες που χρειάζονται, όπως χειριστές μηχανημάτων, οδηγούς και υδρονομείς. Ο κ. Καγιάογλου μας είπε ότι η ανταπόκριση για τις προσλήψεις ήταν θετική και ότι υπάρχει η διάθεση του Υπουργείου Εσωτερικών να βοηθήσει σ’ αυτόν τον τομέα.

Τέλος, ο κ. Καγιάογλου επισκέφθηκε και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπου είχε συναντήσεις με στελέχη του υπουργού, και έθεσε ζητήματα που ενδιαφέρουν άμεσα του κατοίκους του Δήμου Παρανεστίου, όπως την ποσότητα χωρικών για τα ξύλα του χειμώνα, την αύξηση των ποσοτήτων ξύλευσης από ιδιώτες και άλλα ζητήματα.

proinos-typos.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Τελετή απονομής του βραβείου Γκίνες στους μαθητές του 1ου & 2ου Δ.Σ

Δημοσιεύτηκε

στις

Πραγματοποιείται την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η τελετή απονομής του βραβείου Guinness στους μαθητές του 1ου και 2ο Δημοτικού Σχολείου Δράμας.

Θυμίζουμε ότι τα 2 σχολεία προωθώντας την συνεργασία και την ευγενή άμυλα μεταξύ των μαθητών υλοποίησαν τον περασμένο Απρίλιο κοινή δράση παίζοντας. Περίπου 400 μαθητές έπαιξαν το επιτραπέζιο παιχνίδι «γκρινιάρης» κατακτώντας ένα  παγκόσμιο ρεκόρ με θέμα «Τα περισσότερα παιδιά που παίζουν ταυτόχρονα το ίδιο επιτραπέζιο παιχνίδι»

Όπως αναφέρουν οι δάσκαλοι « η κατάρριψη του ρεκόρ δεν ήταν αυτοσκοπός της εκπαιδευτικής δράσης, αλλά παιδαγωγικό μέσο που θα βοηθούσε τους συμμετέχοντες μαθητές να κατανοήσουν, πως μόνον συνεργαζόμενοι αρμονικά μπορούν να πετύχουν έναν επιδιωκόμενο συλλογικό στόχο.

Στην τελετή, που θα γίνει στον προαύλιο χώρο των σχολείων στις 10πμ, θα παραβρεθεί η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

dramini

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΣΕΠ | 220 προσλήψεις στην Υπηρεσία Ασύλου με νέα προκήρυξη

Δημοσιεύτηκε

στις

Προσλήψεις, μέσω ΑΣΕΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων είκοσι (220) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου.

Οι προσλήψεις του ΑΣΕΠ αφορούν τις υπηρεσίες του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Αμυγδαλέζας, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Εξέτασης Αιτήσεων Διεθνούς Προστασίας Ποινικών Κρατουμένων, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Κορίνθου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θεσσαλονίκης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θράκης – Αλεξανδρούπολης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θράκης – Παρενέστι – Δράμας, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Φυλακίου – Ορεστιάδας – Έβρου, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Ξάνθης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Λέσβου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Σάμου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Χίου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Ηρακλείου-Κρήτης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Λέρου και του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Κω, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ενίσχυση της Διαδικασίας Ασύλου» του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020 (συγχρηματοδότηση 75% από ΕΕ και 25% από Εθνικούς Πόρους)».

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Π. Κανελλοπούλου 2, T.K. 10177- Αθήνα και απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη κας Ουρανίας Σουλτάνη, με την ένδειξη για την ΣΟΧ2/2019, (τηλ. επικοινωνίας: 210-6988582, 210-6988583).

Το εμπρόθεσμο της αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου στην Αθήνα, στα καταστήματα αυτής, όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Αθηναίων, Αχαρνών, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Θεσσαλονίκης, Μενεμένης-Αμπελοκήπων, Κορινθίων, Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Παρανεστίου, Ξάνθης, Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου, Ανατολικής Σάμου, Δυτικής Σάμου, Χίου, Ηρακλείου Κρήτης, Λέρου και Κω, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα μας και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στο Νομό που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει από τις 25/11/2019 και ολοκληρώνεται στις 4/12/2019.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες, Έντυπα – Διαδικασίες, Διαγωνισμών Φορέων, Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι, Ανεξάρτητες και άλλες αρχές , ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες, Έντυπα – Διαδικασίες ,Διαγωνισμών Φορέων, Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Δείτε εδώ την προκήρυξη…

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Δράμα | Συνελήφθη 47χρονη για απάτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Συνελήφθη την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου (4/11/2019) τις πρωινές ώρες στη Δράμα, 47χρονη Ελληνίδα, στην οποία σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Πιο συγκεκριμένα, είχε προηγηθεί καταγγελία σε βάρος της 47χρονης, η οποία απέσπασε χρηματικό ποσό, ύψους 290 ευρώ από 58χρονο Έλληνα, με πρόσχημα την αποπληρωμή υποτιθέμενης χρηματικής οφειλής του στην εφορία, ύψους 500 ευρώ.

Τέλος, για την σύλληψη της ακολούθησε μια οργανωμένη “επιχείρηση”, κατά της οποίας οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 47χρονη τη στιγμή που παρέλαβε για ακόμη μια φορά χρηματικό ποσό, ύψους 100 ευρώ, με πρόσχημα την αποπληρωμή της οφειλής.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

TAP

teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
professional camera ad
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ