Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Πρέσβης ε.τ. Περικλής Νεάρχου | Ο Έβρος επανήλθε στο προσκήνιο μετά τις καταγγελίες για ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών

Οι ψεύτικες ειδήσεις , η επιτήδεια χρησιμοποίηση Ελληνικών ηθικών συμβόλων, όπως η Αντιγόνη, η ακόμη θρησκευτικών συμβόλων, όπως η Παναγία, με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου, όλα είναι καλά και σκόπιμα για την προπαγάνδιση της παρανόμου μεταναστεύσεως από αδίστακτους προαγωγούς της, δουλεμπόρους και ιδιοτελείς ή αφελείς αλληλέγγυους και ΜΚΟ.

Ο Έβρος επανήλθε στο προσκήνιο, μετά τις καταγγελίες για ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών στα ακριτικά χωριά του Έβρου και με το στήσιμο, στη συνέχεια, του επεισοδίου των 39 παρανόμων μεταναστών σε νησίδα του Έβρου. Αναμφισβήτητος σκηνοθέτης και δράστης του επεισοδίου είναι, βεβαίως, η Τουρκική Στρατοχωροφυλακή, με τη συνεργασία ΜΚΟ, που δρουν ως ανταποκριτές της στην Ελληνική επικράτεια.

Αιφνιδίως, οι 39 λαθρομετανάστες βρέθηκαν στην Ελληνική επικράτεια, με τη βοήθεια βάρκας. Ποιος προμήθευσε στους αλλοδαπούς τη βάρκα και τους βοήθησε να μπουν στην Ελληνική επικράτεια; Ποιος διέδιδε ψευδείς πληροφορίες με στόχο να διεγείρει τη συμπάθεια και να προκαλέσει αντιδράσεις «αλληλεγγύης» στην Ελλάδα και το εξωτερικό;

Το θλιβερό και απαράδεκτο είναι η συμπαράταξη με τις δραστηριότητες αυτές, που παραπέμπουν σε υβριδικό πόλεμο κατά της χώρας, Ελληνικών κομμάτων, πέρα από τις γνωστές ΜΚΟ, ορισμένες από τις οποίες είναι υπόδικες, από το 2020, για κατασκοπεία και λαθρεμπόριο.

Η Πατριωτική Ένωση καλεί, για μια φορά ακόμη, την Κυβέρνηση, που έχει την ευθύνη για τη φύλαξη των συνόρων και την προάσπιση της εθνικής συνοχής, να
συναισθανθεί και να αναλάβει τις ευθύνες της. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι ή να εφαρμόζει ανεδαφικές και προσχηματικές πολιτικές, που εκπορεύονται από τις Βρυξέλλες, εμπνέονται από την παγκοσμιοποίηση και οδηγούν στη διάσπαση της εθνικής συνοχής και στην υπονόμευση του εθνικού μέλλοντος της χώρας.

Η Κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες, γιατί με την αναδοχή που διακηρύσσει ιδεολογημάτων για μετάλλαξη της Ελλάδος σε δήθεν «πολυπολιτισμική» κοινωνία και για «λύση» του δημογραφικού προβλήματος με τη νομιμοποίηση και μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα των παρανόμων, αλλοφύλων και αλλοθρήσκων
μεταναστών. Ενθαρρύνει ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο την παράνομη μετανάστευση. Την ενθαρρύνει επίσης, όταν δεν απελαύνει όσους δεν πληρούν τα
κριτήρια για την παροχή ασύλου, αλλά ανέχεται την επ’ αόριστων παραμονή τους, που οδηγεί εν τέλει στη νομιμοποίησή τους.

Η παράνομη μετανάστευση αποτελεί, με τον όγκο, τη δυναμική της και το γεγονός ότι χρησιμοποιείται ως όπλο από την Άγκυρα, πραγματικό δυναμίτη στα θεμέλια του κράτους και του έθνους μας. Δεν είναι δυνατόν να επιδεικνύεται ανοχή και αβελτηρία, με έωλα προσχήματα και δόλια ιδεολογήματα, που έχουν ως πραγματικό στόχο την αποδόμηση του έθνους μας και του εθνικού μας κράτους.

Η Πατριωτική Ένωση καλεί τον Ελληνικό λαό να απορρίψει τη ψευδεπίγραφη προπαγάνδα για δήθεν ανθρωπιστικό θέμα, όταν ο στόχος της εθνικής αποδομήσεως και της εγκαθιδρύσεως Νεοταξικής μεταεθνικής και «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας είναι ολοφάνερος.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νίκος Παναγιωτόπουλος | Η Ελλάδα δυναμώνει αλλά θα δυναμώσει κι’ άλλο

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Άμυνας :
Πραγματικά είναι τιμή και χαρά να βρίσκομαι σήμερα εδώ. Πριν από 25 χρόνια έγινε ένα ξεκίνημα για αυτή την έκθεση που γεννιόταν τότε ως θεσμός.
Αυτό εγχείρημα είναι πλέον ένας καταξιωμένος θεσμός του τοπικού επιχειρείν και όχι μόνο . Το επιχειρείν πρέπει να υπάρξει να αντέχει και να υπερνικά τα προβλήματα καθώς είναι ο πυλώνας της οικονομίας.
Είναι ευκαιρία για μια τέτοια προσέγγιση σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.  Το περιβάλλον είναι πλέον ασταθές και επικίνδυνο . Οι μηχανές της οικονομίας σταμάτησαν για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα , χρειάζεται νέο σχέδιο και νέα προσέγγιση .
Οι κυβερνήσεις θα κάνουν κυβερνήσεις κρίσεων
Ξέρω πως η ασφάλεια συνδέεται με την οικονομική ασφάλεια και όλες τις παραμέτρους.  Δείχνουμε ότι θεωρούμε σημαντικό τον παράγοντα της ασφάλειας

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Γιώργος Καββαθάς | Με συνδέουν συνθηματικοί λόγοι με την πόλη σας

Σημαντικά μηνύματα πέρασε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ από την 28η Kavala Expo 2022.

Όπως τόνισε ο ίδιος

” Με συνδέουν συνθηματική λόγοι με την πόλη σας . ΝΑ συγχαρώ και το επιμελητήριο αλλά και τους εκθέτες που αποδεικνύουν ότι το επιχειρείν είναι σήμερα εδώ και πλέον ξεπεράσαμε αυτά τα δώδεκα χρόνια κρίσης . Δυστυχώς όμως πρέπει να πούμε και την πραγματικότητα που βιώνουν οι επαγγελματίες τις χώρας μας. Στην οικονομική κρίση πλήρωσαν ακριβά το τίμημα. Στην πανδημία οι επιχειρήσεις άντεξαν. Δυστυχώς σήμερα ζούμε μια ενεργειακή κρίση και περίμενα να δώσει ο πρωθυπουργός  μέτρα στήριξης της επιχειρηματικότητας. Βλέπουμε πως αιμορραγεί ο προϋπολογισμός και για αυτό χρειαζόμαστε μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών ”

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δέμπας από Kavala Expo 2022 | Διεκδικήσαμε σαν επιμελητήρια και πετύχαμε

” Δύο χρόνια δυστυχώς μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και με τις αρνητικές οικονομικές συγκυρίες που ακόμα πληρώνουμε, το επιμελητήριο Καβάλας και η επιχειρηματικότητα της περιοχής μας , επιστρέφει και δίνει βήμα στις επιχειρήσεις να φροντίσουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα και όλες τις υπηρεσίες. Είμαστε βέβαιοι και δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό ώστε αυτή η έκθεση να είναι εποικοδομητική για τις επιχειρήσεις χρόνων που συμμετέχουν.

Είχαμε ένα καλό καλοκαίρι όπου αυξήσαμε του τζίρους μας αλλά αυτό που θα υπολογίσουμε στο τέλος είναι το ενεργειακό κόστος .Η εκτόξευση του ενεργειακού κόστους όντως μας έχει λυγίσει. Η Χώρα μας είναι λογικό ότι χρειάζεται μόνιμες πολιτικές που έτσι μπορούμε να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση. Θα ήθελα να σταθώ σε κάποια σημεία που καταφέραμε να βρούμε λύσεις . Διεκδικήσαμε σαν επιμελητήρια τον συμψηφισμό και πλέον οι επιχειρήσεις βρήκαν την δικαίωση τους. Δεύτερο το Βιοτεχνικό πάρκο, ένας χώρος που θα μπορέσει να αναπτυχθεί με νέα επενδυτικά σχέδια. Τρίτο υποστηρίζουμε την νεοφυή επιχειρηματικότητα . Τέταρτο , τουρισμός κρουαζιέρας με πλάνο και για το νησί της Θάσου για το 2023. “

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X