Quantcast
Connect with us

Πρατήρια καυσίμων

ΠΟΥΛΟΣ

Πόλη: Καβάλα

Περιοχή: 

Διεύθυνση: Βενιζέλου 24Β

Τηλέφωνο: 2510 220 300

E-mail: poulos@otenet.gr

ww.afoipoulo.gr 

 

Click to comment

Απάντηση

Πρατήρια καυσίμων

AVIN Μικρόπουλος

Πόλη: Ελευθερούπολη

Διεύθυνση: 2ο χλμ Ελευθερούπολης – Νικήσιανης

Τηλέφωνο: 2592022530

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα-Κυριακή 6:00-22:00

Κατάλογος:
Προβολή Καταλόγου

 

Continue Reading

Πρατήρια καυσίμων

MB Group Greece

Πόλη: Καβάλα

Περιοχή: Κρηνίδες

Διεύθυνση: Κρηνίδες Καβάλας

Τηλέφωνο: 251 051 6301

E-mail: info@mbgroup.gr

Web: https://mbgroup.gr

Ώρες Λειτουργίας:

Από 7:00 το πρωί έως 20:00 το βράδυ

Κατάλογος:
Προβολή Καταλόγου

Η MB GROUP

Η MB GROUP (ΑΦΟΙ ΜΥΛΩΝΙΔΗ ΟΕ) δραστηριοποιείται από το 1974 στον τομέα της ενέργειας, καυσίμων και στην εμπορία και διανομή ζύθου, οίνου, αναψυκτικών και ποτών.
Με αφετηρία την Καβαλα, συνεχίζουμε με την ίδια ενέργεια και αφοσίωση να έχουμε έναν στόχο: Να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών μας. Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρεία μας αναπτύσσεται και εξελίσσεται σε ένα
δίκτυο σημείων, ανθρώπων και υπηρεσιών για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. Με την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων προμηθευτών της αγοράς στην Ελλάδα, αλλά και ποιοτικών τοπικών παραγωγών, οι συνεργάτες μας εμπιστεύονται την
ΜΒ Group για την διανομή και προώθηση των προϊόντων τους.

Έχοντας γνώση της αγοράς, αναπτυσσόμενο portfolio προϊόντων και εξειδικευμένες ομάδες πωλήσεων, οι ανάγκες των πελατών μας είναι πάντα προτεραιότητα.
Στο σημερινό απαιτητικό και ταχέως εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης δεδομένων χρειάζονται ουσιαστικά για τη συλλογή και τη μετάδοση δεδομένων σε χρήσιμες και πολύτιμες πληροφορίες.
Η σημασία των ολοκληρωμένων λύσεων για τη σύνδεση της τεχνολογίας πληροφοριών (IT) με τον φυσικό κόσμο είναι εμφανής στη διαμόρφωση των επιχειρήσεων.
Προσαρμόζοντας τον εαυτό μας προς αυτήν την κατεύθυνση, το MBGROUP αναπτύσσει σε βάθος εμπειρογνωμοσύνη σε συγκεκριμένους τομείς, ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες της επιχείρησής σας και της εφαρμογής σας.
Το MBGROUP προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, τεχνολογιών και υποστήριξης που είναι απαραίτητη για την παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης δεδομένων ειδικά για τη βιομηχανία – όλα τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται για τη μετατροπή των δεδομένων σε χρήσιμες πληροφορίες, ενέργειες και πολλά άλλα.
Ως επιχειρηματικός εταίρος ορισμένων από τις αξιοσημείωτες μάρκες στον κόσμο, είμαστε αφοσιωμένοι να παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υποστήριξης και υπηρεσιών σε όλο το φάσμα των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιό μας.

 

 

 

 

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en