Quantcast
Connect with us

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ποτόλιας | Έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο ο εκπρόσωπος της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής!

Ο Χρήστος Ποτόλιας με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έθεσε ζήτημα απομάκρυνσης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ και του εκπροσώπου της από το Δημοστικό Συμβούλιο, αναφέροντας με Δελτίο Τύπου τα εξής….

«Μετά και την καταδικαστική απόφαση για τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, καλούμε τη Δημοτική Αρχή και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να κινηθούν άμεσα για την αποπομπή από το Δημοτικό Συμβούλιο του συμβούλου που εκλέχθηκε με την υποστήριξη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, όσο και συνολικά για τη μη εκπροσώπησή της, με πιθανούς αντικαταστάτες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου να μην του αποστέλλει  πρόσκληση συμμετοχής στις συνεδριάσεις του.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση από την πρώτη στιγμή ήμασταν σταθερά η μόνη πολιτική δύναμη που αναδείχναμε την πολίτικη καταδίκη και απομόνωση της ΧΑ. Την με κάθε τρόπο παρεμπόδιση της παρουσίας και  της δράσης της, τον αποκλεισμό της από θέσεις ευθύνης κλπ,  πάρα και ενάντια  στο θεσμικό αστικό  πλαίσιο που τους επέτρεπε ως «εκλεγμένη» δύναμη να συγκαλύπτουν την εγκληματική τους  ταυτότητα και φυσιογνωμία.

Συγκρουστήκαμε από την πρώτη στιγμή  με σειρά από άλλες πολίτικες δυνάμεις που εμφανίζονταν πρόθυμες – ειδικά στην πρώτη φάση – να τη νομιμοποιήσουν στην συνείδηση του λαού μας, παρέχοντας της απλόχερα θεσμική κάλυψη, διευκολύνσεις, παρουσία στις συνεδριάσεις των επικεφαλής των παρατάξεων στο Δ.Σ..

Δεν έχει θέση στο Δ.Σ. το Καβαλιώτικο τσιράκι της εγκληματικής Χ.Α., που διαφοροποιήθηκε και αποχώρησε από αυτήν λίγο μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών όπου το μόρφωμα έμεινε εκτός βουλής. Από τότε παραμένει ως δημοτικός σύμβουλος «ανεξάρτητος». Η αποχώρησή του, σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις, αφορούσε την «οικογενειοκρατία» μέσα στη Χ.Α. και καμία σχέση δεν είχε με τη φασιστική ιδεολογία της την οποία φυσικά υπηρετεί.  Αυτός άλλωστε και ως γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Χ.Α. υπήρξε μάρτυρας υπεράσπισης  στη δίκη για τα εγκλήματα που έκαναν τα τελευταία χρόνια (φόνος Π. Φύσσα, εγκληματική ενέδρα σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, εγκληματική δράση σε φτωχοδιαβόλους μετανάστες).

Η «ανεξαρτησία» του είναι τόσο βαθιά που δε χάνει ευκαιρία σε κάθε συνεδρίαση του Δ.Σ. να βάζει ζητήματα για τους πρόσφυγες, χύνοντας ρατσιστικό δηλητήριο.

Επίσης είναι τόσο «ανεξάρτητος» από το φασιστικό του παρελθόν που ούτε το όνομα (Ελληνική Αυγή για την Καβάλα) της παράταξης που μετείχε στις εκλογές με την υποστήριξη της Χ.Α. δεν αλλάζει!

Ο εκλεκτός της ναζιστικής Χ.Α., το «καλό παιδί» για ορισμένους, να μην ξαναπατήσει και μολύνει με την παρουσία του τον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, σε μια πόλη που πλήρωσε με πολύ πόνο και αίμα τον αγώνα ενάντια στον φασισμό.

Δε χρειάζεται κανένας εφησυχασμός. Ο τρόπος για να ξεμπερδέψει ο λαός μια και καλή με τους ναζιστές εγκληματίες είναι να αντιπαλεύει τη μήτρα αυτών των δυνάμεων που τους γεννά και τους αξιοποιεί όποτε τους χρειάζεται: Το καπιταλιστικό σύστημα.

Το θετικό γεγονός της εκλογικής υποχώρησης της ΧΑ, της καταδικαστικής απόφασης για τα εγκλήματά της, πρέπει να έχει και συνέχεια.

Να απομονωθούν σε χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία και τα πανεπιστήμια, για να επιστρέψουν στη θέση τους, στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας».

 «Τον Φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον.
Δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον».

Με Δελτίο Τ’υπου απάντησε ο Δημήτρης Βογιατζής επικεφαλής της Παράταξης “Ελληνική Αυγή για την Καβάλα” αναφέροντας….

Απατώντας στο «σουρεαλιστικό» αίτημα της παράταξης ΚΚΕ – Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας δηλώνω τα παρακάτω:

Αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές με δημόσιες δηλώσεις μου και συνέντευξη τύπου αποχώρησα από το κόμμα Χρυσή Αυγή. Δεν αποχώρησα μόνο αλλά επιπλέον τους κατήγγειλα ως εθνικά, πολιτικά και κοινωνικά επικίνδυνο μόρφωμα.

Ακόμη και με βαριές καταγγελίες κατά του ίδιου του αρχηγού της Χρυσής Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου οι οποίες έφτασαν μέχρι και το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών.

Επίσης είναι γνωστό ότι προσπάθησα επίμονα να μετονομάσω την παράταξη την οποία εκπροσωπώ για να παύσει και κάθε συσχέτιση με το κόμμα Χρυσή Αυγή.

Αρά όλες οι αιτιάσεις εναντίον μου είναι εκ του πονηρού.

Τώρα που εξοβελίστηκε ο ναζισμός από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και την κοινωνία, τώρα είναι καιρός να απομονωθούν και οι οπαδοί του ερυθρού ολοκληρωτισμού.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Ντίνος Κλειτσιώτης επικεφαλής του κοινού συνδυασμού με την Αναστασία Ιωσηφίδου

Ο Ντίνος Κλειτσιώτης θα είναι ο επικεφαλής του κοινού συνδυασμού με την Αναστασία Ιωσηφίδου, που θα διεκδικήσει τον δήμο Καβάλας.

Σήμερα το απόγευμα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε τις προηγούμενες μέρες, προκείμενου να αναδειχθεί ο επικεφαλής του συνδυασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalawebnews.gr στην δημοσκόπηση ο Ντίνος Κλειτσιώτης συγκέντρωσε μεγαλύτερο αριθμό προτιμήσεων των ερωτηθέντων σε σχέση με την κα Ιωσηφίδου και, όπως είχε συμφωνηθεί, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας.

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν δύο διακινητές οι οποίοι προωθούσαν παράνομους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (29 και 30-5-2023), σε περιοχές του Έβρου από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δυο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση,χθες το μεσημέρι στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων ο ένας διακινητής, ο οποίος οδηγώντας Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο εν λόγω Συνοριακό Σημείοπροκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη xώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενοδύο μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντάς τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα το πρωί σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής νωρίτερα τράπηκε πεζός σε φυγή και έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Παγγαίου: Όταν η τέχνη συναντά τις ηθικές αξίες και τα εθνικά ιδεώδη τα αποτελέσματα είναι θαυματουργά

“Θερμά συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του Δήμου Παγγαίου για τον χρόνο που αφιέρωσαν, ώστε να υλοποιήθει το εν λόγω αίτημα των συμπολιτών μας

Ένα έργο το οποίο αναδεικνύει την πατρίδα μας και είναι βέβαιο πως δεν θα περάσει απαραίτητο από τους επισκέπτες και τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής μας.

Βάζοντας όλοι το λιθαράκι μας μπορούμε καθημερινά να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο ομορφότερο”.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: