Quantcast
Connect with us

ΕΒΡΟΣ

Ποιοι συγκροτούν τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε η συγκρότηση της νέας ενδεκαμελούς Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πενταμελούς Συντονιστικού Οργάνου με την εκλογή συντονιστή, αναπληρωτή συντονιστή και μελών του. Αναλυτικά, η Νομαρχιακή Επιτροπή έχει την παρακάτω σύνθεση:

Νίκος Αργυρίου, Νατάσα Γκαρά, Χρήστος Δούκας, Δημήτρης Κατεργάρης, Γιώργος Κηπουρός, Κώστας Κυριαλάνης, Αναστασία Μαργαρίτη, Γιάννης Νενεδάκης, Κώστας Πανταζίδης, Φώτης Τζώρτζης και Λεωνίδας Χέλης.

Τα μέλη του Συντονιστικού Νομαρχιακής είναι:

• Συντονιστής: Λεωνίδας Χέλης
• Αναπληρώτρια Συντονίστρια: Νατάσα Γκαρά
• Μέλος: Χρήστος Δούκας
• Μέλος: Κώστας Κυριαλάνης
• Μέλος: Γιάννης Νενεδάκης

Επιπλέον, εκλέχθηκαν αντιπρόσωποι για το Περιφερειακό Συντονιστικό όργανο οι: Λεωνίδας Χέλης, Χρήστος Δούκας, Γιώργος Καΐσας.

Τέλος, ορίστηκαν συντονιστές για τις εξής θεματικές ενότητες: Παιδεία/Πολιτισμός, Εργασιακά, Αλληλεγγύη/Υγεία/Πρόνοια, Κινήματα, Αγροτικά, Ισότητα/Φύλλου, Επικοινωνία, Νεολαία.

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, υπογράμμισε τη βούλησή της για έναν ανοιχτό ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, μέσα από πρωτοβουλίες κινηματικού και θεσμικού χαρακτήρα.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο αποτελεί η δημιουργία ενός μεγάλου κοινωνικού μετώπου αλληλεγγύης και ανατροπής, μακριά από λογικές ανάθεσης και αυτόκλητους σωτήρες.

Επιπλέον, στόχος της αποτελεί η προβολή και η ζύμωση της εναλλακτικής ριζοσπαστικής πρότασης της Αριστεράς στην κοινωνία, σε κεντρικά και τοπικά θέματα, η ανάδειξη τοπικών ζητημάτων, οι δομές αλληλεγγύης και η επανασύνδεση της κοινωνίας με την ηθική, την πολιτική και την ελπίδα!

 

Click to comment

Απάντηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αλεξανδρούπολη | Βραβείο στην Α΄ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου

Βραβείο για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και της Μικροβιακής Αντοχής “GRIPP – SNF”, απονεμήθηκε στην Α΄ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, υπό την Διεύθυνση της Καθηγήτριας Χειρουργικής ΔΠΘ Ελένης Ευφραιμίδου.

Η εν λόγω βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μέσω του προγράμματος «GRIPP – SNF» το οποίο αποτελεί ένα πρωτοποριακό Πανελλήνιο Πρόγραμμα για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νοσοκομειακών λοιμώξεων και της Μικροβιακής αντοχής και υλοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία.

Θερμά Συγχαρητήρια στην Διευθύντρια, στην Προϊσταμένη, στο σύνολο του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού της Α΄ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινική καθώς και στην Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης που ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο γνώσεων, μα πάνω από όλα της Ανθρωπιάς και του ζήλου που διακατέχει το έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου.

evros-news.gr

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Έβρος | Σε Βουλγαρία και Τουρκία κάνουν ψώνια οι Ελλήνες

Η οικονομική πίεση που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές στην ελληνική αγορά είναι πράγματι σημαντική και επιφέρει αλλαγές στις αγοραστικές τους συνήθειες.

Η αναζήτηση πιο οικονομικών επιλογών είναι φυσική αντίδραση σε τέτοιες συνθήκες. Η διαφυγή στις γειτονικές χώρες για τις αγορές μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για πολλούς, καθώς η Βουλγαρία και η Τουρκία μπορεί να προσφέρουν προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές λόγω διαφορών στο κόστος ζωής και των διαφορετικών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν εκεί.

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Άγριος καυγάς στο Διδυμότειχο οδήγησε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι έναν 32χρονο

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε σε 35χρονο, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια συνομήλικό του στο Διδυμότειχο, μετά από συμπλοκή που είχαν. Το θύμα νοσηλεύεται χειρουργημένος σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ ο δράστης κρατείται και θα απολογηθεί την Δευτέρα στην ανακρίτρια Ορεστιάδας.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en