Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Περιφερειακή Σύνθεση | “Συναντήσεις με μόνο σκοπό τα Δελτία Τύπου κάνει ο Περιφερειάρχης”

Σχόλιο επί ανακοινώσεων για τη συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Μητροπολίτη ΦΝΘ έκανε η Περιφερειακή Σύνθεση με σχετικό Δελτίο Τύπου.

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου παρακάτω:

“Συναντήσεις με μόνο σκοπό τα Δελτία Τύπου κάνει ο Περιφερειάρχης”

“Αν υπήρχε ένας αριθμητικός δείκτης προκειμένου να αξιολογηθεί με κάποιον έστω μέτριο βαθμό η επίδοση του περιφερειάρχη αυτός θα ήτανε μόνο η έκδοση των δελτίων τύπου. Βεβαίως το ουσιαστικό πρόβλημα που αναδεικνύεται είναι κατά πόσο αυτά που καταγράφονται στα δελτία τύπου έχουν κάποιο αντίκρισμα όσον αφορά την κοινωνία.
Ο περιφερειάρχης Χρήστος Μετιος συνοδευόμενος από μία κουστωδία ακόλουθων συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη ΦΝΘ κκ Στέφανο και εξέδωσε ένα ΔΤ όπου μας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί συνέδριο για τον Απόστολο Παύλο το 2024 αλλά θα γίνει και ένα προσυνέδριο προεκλογικά, τον Σεπτέμβριο πριν τις φετινές εκλογές. Την ίδια στιγμή ο περιφερειάρχης δεν έχει εξηγήσει ποτέ για ποιον λόγο δεν προχώρησε η ΟΧΕ Τουρισμού Πολιτισμού «η Εγνατία οδός» και γιατί μέσω αυτής δεν αναδείχθηκε ποτέ η πορεία του Αποστόλου Παύλου; Την ίδια στιγμή ποτέ δεν εξήγησε γιατί η περιφέρεια εξακολουθεί να χρηματοδοτεί έργα στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων χωρίς όμως να είναι σε θέση να αξιοποιήσει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί αυτόν τον αρχαιολογικό χώρο και είναι η ένταξη του στην λίστα Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ουνέσκο;
Ο περιφερειάρχης οφείλει επίσης να εξηγήσει που οφείλεται η ολιγωρία του όλα αυτά τα χρόνια και όσον αφορά τους αρχαίους Φιλίππους και όσον αφορά την αναγκαιότητα χρηματοδότησης των εργασιών συντήρησης του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου.
Τόσοι μισθοφόροι στην Καβάλα κανείς δεν είδε επί τόσα χρόνια ότι ο ιερός ναός στο κέντρο της πόλης χρήζει συντήρησης;
Η παράταξη μας είναι υποχρεωμένη να επισημάνει την εναγώνια προσπάθεια του περιφερειάρχη να πει κάτι προεκλογικά, να δείξει ότι κάτι κάνει ότι έχει λόγο ύπαρξης, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει και να γίνει πιστευτό με τόση χρόνοκαθυστέρηση. Ανεξήγητη ολιγωρία καλύτερα.

Η παράταξη μας αναγνωρίζει το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως επί δεκαετίες έως πρόσφατα και αναγνωρίζει τον ρόλο και τις προσπάθειες που συνέβαλαν και στην ένταξη των Φιλίππων στη λίστα Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς αλλά και στην ανάδειξη της παρουσίας του Αποστόλου Παύλου στην περιοχή μας. Χωρίς το έργο της Μητρόπολης δεν θα είχαν αναδειχθεί όλα αυτά. Με τις καλύτερες ευχές μας για τις ημέρες της κορυφαίας εορτής του Πάσχα.”

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Νέες συλλήψεις στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν επτά (7) ημεδαποί σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 31-5-2023 έως και 6- 6-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, επτά (7) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν έξι ξεχωριστές δικογραφίες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή των δραστών συνολικά 26,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τρία (3) ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν ένας ημεδαπός στην Αλεξανδρούπολη, δύο ημεδαποί σε οικισμό της Ξάνθης, δύο ημεδαποί στην Καβάλα και δύο ημεδαποί σε περιοχές της Δράμας. Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς ενώ την προανάκριση για τις έξι υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Στη Θάσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Οι selfies στο πλοίο προς το νησί

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε με τους επιβάτες του πλοίου και δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες

Περιοδεία σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Φτάνοντας στην Καβάλα ο κύριος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον αλιευτικό συνεταιρισμό Κεραμωτής όπου ξεναγήθηκε στο νέο κτίριο του συνεταιρισμού που φιλοξενεί την μονάδα επεξεργασίας και μεταποίησης αλλά και το πωλητήριο του συνεταιρισμού, ενώ στη συνέχεια περπάτησε στο λιμάνι της Κεραμωτής όπου μίλησε με ντόπιους, καταστηματάρχες και επισκέπτες.

Αυτή την ώρα είναι εν πλω προς την Θάσο όπου σε λίγο θα μιλήσει σε συγκέντρωση σε καφέ του νησιού. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε με τους επιβάτες του πλοίου και δεν έλειψαν και οι selfies.

Στις 19:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στη Δράμα, στον πεζόδρομο της Ζερβού.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Τελικοί Αγώνες του 34ου Πρωταθλήματος Μίνι Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Δήμου Καβάλας

Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» κάνει γνωστό ότι οι Τελικοί Αγώνες του 34 ου Πρωταθλήματος Μίνι Μπάσκετ Δημ. Σχολείων Δήμου Καβάλας θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
-18:00 Μικρός Τελικός Κοριτσιών: 24 ο Δημ. Σχολείο – 11 ο Δημ. Σχολείο
-19:30 Μικρός Τελικός Αγοριών: 9 ο Δημ. Σχολείο – 5 ο Δημ. Σχολείο

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023
-18:00 Μεγάλος Τελικός Κοριτσιών: 2 ο Δημ. Σχολείο – 12 ο Δημ. Σχολείο
-19:30 Παιχνίδι Μπάσκετ από το Ειδικό Σχολείο Καβάλας
-20:00 Μεγάλος Τελικός Αγοριών: 2 ο Δημ. Σχολείο – 12 ο Δημ. Σχολείο

Μετά το τέλος του Μεγάλου Τελικού Αγοριών θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: