Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πασχαλίδης | Δύο νέοι ιατροδικαστές στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει σχετικά με τον διορισμό δύο νέων ιατροδικαστών στην Κομοτηνή, οι οποίοι θα εξυπηρετούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 35827οικ./19.07.2022 απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Γ’ 1787/29.7.2022, διορίζονται δυο νέοι ιατροδικαστές στις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας μας.

Με τον τρόπο αυτό, ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα, όχι μόνο των κατοίκων της πόλης της Καβάλας, αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας, καθώς η εξυπηρέτηση τους θα είναι αμεσότερη και ταχύτερη.

Το γεγονός πως μέχρι πρότινος τις Ιατροδικαστές Υπηρεσίες της περιοχής μας στελέχωνε μόλις ένας ιατροδικαστής, προκαλούσε πολλά προβλήματα στην έγκαιρη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς ήταν αδύνατο η Υπηρεσία να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στον τεράστιο όγκο εργασίας.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για ένα αίτημα που μετέφερα πάγια στις επιμέρους συναντήσεις μου με τον Υπουργό κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα.

Με την απόφαση αυτή δίνεται οριστική λύση σε ένα μακροχρόνιο ζήτημα που, καθιστούσε την εξυπηρέτηση των πολιτών αρκετά χρονοβόρα και κατ’ επέκταση δαπανηρή.

Οι προσπάθειες μου για την περαίτερω ενίσχυση της σχετικής υπηρεσίας στο ΓΝ Καβάλας συνεχίζονται.»

(δελτίο τύπου)

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Παναγιωτόπουλος για Τουρκία | Δεν συμμετέχουμε σε διαγωνισμό ατάκας όπως κάνουν οι γείτονες

Σαφέστατο μήνυμα προς την Τουρκία έδωσε από την Νέα Καρβάλη Καβάλας και από τα εγκαίνια της 28ης Kavala Expo 2022 ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά :

“Οι λαλίστατοι γείτονες (Τουρκία) επιλέγουν να μιλάνε πολύ. Εμείς δεν παρακολουθούμε τον ρυθμό τους, δεν κάνουμε διαγωνισμό επιθετικές και εχθρικής. Εμείς αναδεικνύουμε την γεωπολιτική κατάσταση και κάνουμε την δουλειά μας και οι Ένοπλες δυνάμεις ξέρουν πάρα πολύ καλά να κάνουν την δουλειά τους. Η Δουλειά μας είναι να δυναμώνουμε την Ελλάδα στρατιωτικά και ίσως αυτό να ενοχλεί και να φέρνει παραπάνω δηλώσεις αλλά τι να κάνουμε. Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας.”

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νίκος Παναγιωτόπουλος | Η Ελλάδα δυναμώνει αλλά θα δυναμώσει κι’ άλλο

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Άμυνας :
Πραγματικά είναι τιμή και χαρά να βρίσκομαι σήμερα εδώ. Πριν από 25 χρόνια έγινε ένα ξεκίνημα για αυτή την έκθεση που γεννιόταν τότε ως θεσμός.
Αυτό εγχείρημα είναι πλέον ένας καταξιωμένος θεσμός του τοπικού επιχειρείν και όχι μόνο . Το επιχειρείν πρέπει να υπάρξει να αντέχει και να υπερνικά τα προβλήματα καθώς είναι ο πυλώνας της οικονομίας.
Είναι ευκαιρία για μια τέτοια προσέγγιση σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.  Το περιβάλλον είναι πλέον ασταθές και επικίνδυνο . Οι μηχανές της οικονομίας σταμάτησαν για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα , χρειάζεται νέο σχέδιο και νέα προσέγγιση .
Οι κυβερνήσεις θα κάνουν κυβερνήσεις κρίσεων
Ξέρω πως η ασφάλεια συνδέεται με την οικονομική ασφάλεια και όλες τις παραμέτρους.  Δείχνουμε ότι θεωρούμε σημαντικό τον παράγοντα της ασφάλειας

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Γιώργος Καββαθάς | Με συνδέουν συνθηματικοί λόγοι με την πόλη σας

Σημαντικά μηνύματα πέρασε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ από την 28η Kavala Expo 2022.

Όπως τόνισε ο ίδιος

” Με συνδέουν συνθηματική λόγοι με την πόλη σας . ΝΑ συγχαρώ και το επιμελητήριο αλλά και τους εκθέτες που αποδεικνύουν ότι το επιχειρείν είναι σήμερα εδώ και πλέον ξεπεράσαμε αυτά τα δώδεκα χρόνια κρίσης . Δυστυχώς όμως πρέπει να πούμε και την πραγματικότητα που βιώνουν οι επαγγελματίες τις χώρας μας. Στην οικονομική κρίση πλήρωσαν ακριβά το τίμημα. Στην πανδημία οι επιχειρήσεις άντεξαν. Δυστυχώς σήμερα ζούμε μια ενεργειακή κρίση και περίμενα να δώσει ο πρωθυπουργός  μέτρα στήριξης της επιχειρηματικότητας. Βλέπουμε πως αιμορραγεί ο προϋπολογισμός και για αυτό χρειαζόμαστε μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών ”

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X