Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία Μ. Λαζαρίδη στην «Ημέρα Ανοιχτής Πόρτας» στον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ

Στην «Ημέρα Ανοιχτής Πόρτας» (Open Day) του νέου βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ στην Καβάλα παραβρέθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας
Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης. Γονείς, φορείς και μέλη της τοπικής κοινωνίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους χώρους και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, καθώς και το προσωπικό του σταθμού. Η λειτουργία του θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων των οικογενειών που ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν σε αυτόν τα βρέφη και τα νήπιά τους, ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου.

Αμέσως μετά, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Μία σημαντική μέρα για την Καβάλα είναι η σημερινή, καθώς ανοίγει τις πύλες του – έστω ατύπως για λίγο ακόμα – ο νέος σύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός του ΟΑΕΔ. Η κατασκευή και λειτουργία του απασχολούσαν το δημόσιο διάλογο εδώ και χρόνια, ωστόσο για διαφόρους λόγους σταθμό ακούγαμε και σταθμό δεν βλέπαμε. Πλέον, αποτελεί γεγονός και είμαι πολύ χαρούμενος που άλλη μία προεκλογική δέσμευση γίνεται πράξη.

Με τη συγκεκριμένη εξέλιξη και με τη φροντίδα της Διεύθυνσης και του αξιόλογου προσωπικού του σταθμού, θα διευκολυνθούν δεκάδες οικογένειες από την τοπική κοινωνία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συμβολή του στην ολοκλήρωση του έργου το διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη και φυσικά την περιφερειακή διευθύντρια του ΟΑΕΔ κυρία Ε. Πέππα και τα τοπικά στελέχη του Οργανισμού. Η Κυβέρνηση συνεχίζει να επιλύει προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Καβάλας

Δια ζώσης συνέλευση μετά από 3 χρόνια πραγματοποίησε το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Καβάλας όπου τα μέλη του σωματείου έκαναν απολογισμό των πεπραγμένων και σχέδια για το μέλλον. Παράλληλα οι συνταξιούχοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για το υψηλό ποσοστό πληθωρισμού που δεν αναμένεται να καλυφθεί από τις αυξήσεις στις συντάξεις που προανήγγειλε το κράτος ενώ ταυτόχρονο κάλεσε τους συνταξιούχους να συμπληρωθούν γύρω από το σωματείο τους.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με 950 επιβάτεσε έφτασε το πλοίο ¨ARTANIA” στην Καβάλα

Άλλο ένα κρουαζιερόπλοιο γεμάτο με επιβάτες έφτασε το πρωί της Τετάρτης 25 Μαΐου, στο λιμάνι  της Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο ARTANIA, φιλοξενεί πάνω από 950 επιβάτες οι οποίοι είχαν αρκετές ελεύθερες ώρες στην διάθεση τους για να κάνουν μια βόλτα στην Καβάλα.

Όπως δηλώνει στο Ena Channel, o πρόεδρος του Eπιμελητηρίου Καβάλας φέτος στο λιμάνι της Καβάλας θα φτάσουν πάνω από 40 κρουαζιερόπλοια με τους επισκέπτες να ενισχύουν την τοπική οικονομία.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιστωνίδα | “Βουτιά” θανάτου στα νερά της λίμνης

Εντοπίσθηκε όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών να έχει εκτραπεί στη λίμνη Βιστωνίδα.

Ο οδηγός του οχήματος του οποίου διαπιστώθηκε ο θάνατος, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Στο σημείο εντοπίσθηκαν ο οδηγός του οχήματος, του οποίου διαπιστώθηκε ο θάνατος και έξι μη νόμιμοι μετανάστες, χωρίς να έχουν τραυματισθεί. Όπως προέκυψε ο οδηγός μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τους έξι μη νόμιμους μετανάστες με το παραπάνω όχημα, για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί υπεξαίρεση
την 18-5-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το αυτοκίνητο είναι πλαστές. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

 

Continue Reading

Κατοικία


newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: