Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Παπαδόπουλος | Ο κ. Μουριάδης ερωτοτροπει με άλλες παραταξεις για να κάνει πολιτικά “παιχνίδια”

Στην εκπομπή Αναλυτής φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Ιουνίου ο επικεφαλής της παράταξης “Ο Τόπος της Ζωής Μας” Μάκης Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς να απαντήσει για την πιθανότητα αναβολής της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας λόγω της Πανελλαδικής Απεργίας που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στο σύνολο της χώρας ο ίδιος τόνισε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση ακόμα για το ακριβώς θα γίνει με την συνεδρίαση, αναφέροντας ότι δεν έχει ακόμα καμία ανακοίνωση από πλευράς του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ενώ μάλιστα και στην πιθανότητα αναβολής τόνισε ό κ. Μουριάδης ερωτοτροπει με άλλες παραταξεις για να κάνει πολιτικά “παιχνίδια”.

Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος

Continue Reading
Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέστος | Διανομή τροφίμων και ειδών παντοπωλείου στους δικαιούχους του προγράμματος TEBA

Το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία του Δήμου Νέστου, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα είδη παντοπωλείου και Β.Υ.Σ. πάνες, ελαιόλαδο, χοιρινό και μοσχάρι από την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 έως την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 κατά τις ώρες 8:00 π.μ. – 14:30 μ.μ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στον χώρο διανομής προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ, που βρίσκεται στην πλατεία Μακεδονίας (απέναντι από το ΚΤΕΛ).
Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προς αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου και sms για την ακριβή ημέρα και ώρα κατά την οποία θα πρέπει να προσέλθουν προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν. Επισημαίνεται ότι θα πρέπει και οι ίδιοι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια όλων (χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων).

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής αποκλειστικά από Αστυνομία ή ΚΕΠ, ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Το Σάββατο12 Ιουνίου επιστρέφει η μουσική στα καταστήματα εστίασης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού πολιτικής προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, το Σάββατο 12 Ιουνίου επιστρέφει η μουσική στα καταστήματα εστίασης.
Η αίρεση αυτού του μέτρου έρχεται μετά από την μείωση των κρουσμάτων κορονοϊού αλλά και της αύξησης των εμβολίων που πραγματοποιούνται στην χώρα μας.
Σημαντικός παράγοντες μάλιστα για την απόφαση αυτή ήταν οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνταν σε δημόσιους χώρους, χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.|

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δήμος Δοξάτου | Βρέθηκαν κουνούπια φορείς του “ιού του Δυτικού Νείλου”

Συμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Δαξάτου, βρέθηκαν κουνούπια φορείς του ιού του Δυτικού Νείλου. Μέσα από αυτή την ανακοίνωση Ο Δήμαρχος του Δήμου Δαξάτου έφιστα την προσοχή στους Δημότες.
Οι γιατροί του Νόμου Καβάλας έχουν εμπειρία αλλά και πείρα στον ιό του Δυτικού Νείλου ωστόσο όπως δηλώνει ο διευθυντής της Β’ παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Καβαλας, Ξενοφων Κροκίδης οι πολίτες πρέπει να προσέχουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι περιφέρεια ΑΜ-Θ μάλιστα για την καταπολέμηση των κουνουπιών εχει αρχίσει τους ψεκασμούς από τα μέσα Μαρτίου του 2021.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: