Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου), η Eurobank στέλνει και φέτος το μήνυμα «Υπάρχει τρόπος να βλέπεις το μέλλον και λέγεται αποταμίευση», υπογραμμίζοντας την, σταθερά, σημαντική συμβολή της Αποταμίευσης στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας.

Η Eurobank, αξιοποιώντας την παρακαταθήκη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και συνεχίζοντας την παράδοση που συνδέθηκε στη συλλογική μνήμη της χώρας μας με την αξία της αποταμίευσης, κάθε χρόνο τον Οκτώβριο, πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να ενισχύσει την εξοικείωση – ειδικά της νέας γενιάς – με τη διαχρονική αξία της αποταμίευσης. Σε αυτό το πλαίσιο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 20.000 επισκέψεις σε σχολεία της χώρας και έχουν δοθεί πάνω από δύο (2) εκατομμύρια κλασικοί κουμπαράδες, ένα διαχρονικό σύμβολο της αποταμίευσης στην Ελλάδα.

Φέτος, οι ιδιαίτερες συνθήκες και οι περιορισμοί που επικρατούν, για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας, δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση των καθιερωμένων εκδηλώσεων και ειδικά των επισκέψεων στα σχολεία. Ωστόσο, η Eurobank υπογραμμίζει με συνέπεια το μήνυμα της αποταμίευσης μέσα από τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα καταθετικά προϊόντα της, επενδύοντας σταθερά σε πρωτοβουλίες που ενισχύουν και επιβραβεύουν την αποταμιευτική κουλτούρα.

Είναι ενδεικτικό ότι η Eurobank αναδείχθηκε ως η «Πιο Καινοτόμα Αποταμιευτική Τράπεζα στην Ελλάδα» (“Most Innovative Savings Bank in Greece 2020”) και για το 2020, σύμφωνα με το διεθνούς κύρους οικονομικό περιοδικό World Finance.

Η Τράπεζα, απέσπασε την κορυφαία αυτή διάκριση για δεύτερη (2η) διαδοχική χρονιά, με το περιοδικό να υπογραμμίζει πως η Eurobank επιτυγχάνει πλήρως το στόχο της να αναδειχθεί στην πιο ώριμη ψηφιακή τράπεζα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η συνεχής επένδυση της Τράπεζας σε ανθρώπινο δυναμικό, καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και τεχνικές υποδομές, χαρακτηρίζουν τη στρατηγική της προς αυτή την κατεύθυνση, 


Με ολοκληρωμένο πλαίσιο ενεργειών και σύγχρονων καταθετικών προϊόντων που έχουν γνώμονα το συμφέρον και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της, υπό το πρίσμα των σύγχρονων τάσεων και της ανάπτυξης της ψηφιακής τραπεζικής, η Eurobank στηρίζει πάντα, έμπρακτα, κάθε μικρή ή μεγαλύτερη αποταμιευτική προσπάθεια. Είναι ενδεικτική η διαχρονική υποστήριξη στους καταθετικούς λογαριασμούς «Μεγαλώνω», «Αποταμιεύω» και «Μεγάλο Ταμιευτήριο», με την επιβράβευση αλλά και την παροχή κινήτρων.με την ανάπτυξη ανταγωνιστικών, εξατομικευμένων λύσεων, δυνατοτήτων και νέων επιλογών για όλες τις κατηγορίες πελατών.

Ειδικά για τα παιδιά και την ευαισθητοποίησή τους προς αυτή την κατεύθυνση, αξίζει να επισημανθεί ότι η Eurobank συνεργάζεται με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης το οποίο δημιούργησε ειδική θεματική ενότητα για την αποταμίευση και τη σημασία που έχει αποκτήσει η έννοια στη σημερινή εποχή, με ειδικό εικαστικό πρόγραμμα κάτω από τον τίτλο «Αυτό που θέλω πιο πολύ». 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Τράγος έκανε βόλτες στην περιοχή της Καλαμίτσας

Ένας τράγος έκανε την εμφάνιση του στην περιοχή της Καλαμίτσας και της Κηπούπολης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ :

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Δήμος Παγγαίου τίμησε τον Ιωάννη Μελισσανίδη

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, ο Δήμος Παγγαίου, βράβευσε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2022 τον χρυσό ολυμπιονίκη στην ενόργανη γυμναστική στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το 1996, Ιωάννη Μελισσανίδη.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Α. Ιωσηφίδου | Θα είμαι υποψήφια για δήμαρχος Καβάλας

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Α. Ιωσηφίδου για Δήμαρχος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές

Τους τελευταίους μήνες, μια ομάδα ανθρώπων που αντιλαμβάνονται την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Καβάλας εξαιτίας των
συνεχών αδιεξόδων που δημιουργεί η σημερινή διοίκηση, εργάστηκε πάνω στην δημιουργία μιας νέας δημοτικής παράταξης ικανής να ανταποκριθεί στα
κελεύσματα της εποχής και στις ανάγκες του δήμου μας.

Σήμερα η προετοιμασία αυτή ολοκληρώθηκε και με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε όλους στην επίσημη παρουσίαση της δημοτικής μας παράταξης
η οποία θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:30 στον χώρο του πρώην εντευκτηρίου του ΝΟΚ (νυν FRIENDS).

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: