Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Καβάλας η Τάνια Ελευθεριάδου

Επέστρεψε στο σπίτι της, όπου αναρρώνει, η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου. Το γνωστοποίησε η ίδια σε ανάρτησή της όπου σημειώνει τα ακόλουθα:

Επιστροφή στο σπίτι!

Μετά από 4 μέρες νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, επέστρεψα στο σπίτι!

Θέλω να σας ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον σας, την αγάπη σας και τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση! Με συγκινήσατε!

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω θερμότατα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας για την φροντίδα που μου παρείχαν-αν και λιγότεροι/ες από τις ανάγκες του ιδρύματος, υπερβαίνουν τους εαυτούς τους. Για μία ακόμα φορά, απέδειξαν τον κόμβικο ρόλο που πρέπει να έχει στην κοινωνία μας ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα Υγείας.

Ζητώ συγγνώμη απ’ όσους/ες δεν απάντησα στα τηλεφωνήματά τους. Όπως καταλαβαίνετε, ο οξύτατος πόνος δεν μου το επέτρεπε.

Θα χρειαστώ λίγες ημέρες ξεκούρασης στο σπίτι και μετά, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών, θα επιστρέψω στις επάλξεις! Έχουμε αγώνες μπροστά μας!

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Το ΒΙΟ.ΠΑ Καβάλας στο επίκεντρο της συνάντησης Μάρκου Δέμπα-Άδωνι Γεωργιάδη στην Αθήνα

Σύμφωνα με ανάρτηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκου Δέμπα στα social media :

Συνάντηση στο γραφείο του Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Υπουργό μας Άδωνι Γεωργιάδη , για θέματα επενδύσεων και επιχειρηματικότητας καθώς και αναβάθμισης και επέκτασης του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας.

Πάντοτε ουσιαστική και εποικοδομητική η συνάντηση με τον Υπουργό.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Υπεγράφη η συμφωνία Κ.Ε.Ε.Ε – Υπουργείου Πολιτισμού για τα πνευματικά δικαιώματα

Όπως ανάρτησε στα social media ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας :

Με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδωνη, στην υπογραφή συμφωνίας για τα πνευματικά δικαιώματα, μεταξύ Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος από τον Προέδρο Γιάννη Μασούτη και του προέδρου Γιαννη Γλέζο, του Οργανισμού Συλλογικης διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Στόχος των Επιμελητηρίων μας, είναι οι επιχειρήσεις να πληρώνουν μόνο σε έναν ενιαιο οργανισμό πνευματικών δικαιωμάτων ευελπιστώντας ότι θα συμφωνήσουν κάποια στιγμή οι δημιουργοί, συνθέτες, ερμηνευτές.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Π.Ε Καβάλας

Σε ατμόσφαιρα θετικής διάθεσης και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (6/2/2023), όπως κάθε χρόνο, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ.), στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου «Γεώργιος Παυλίδης» της ΠΕ Καβάλας.

Το παρών έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Αρχέλαος Γρανάς, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αλιευτικής Πολιτικής της Π.Α.Μ.Θ. Ανδρέας Καραγιώργης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Διευθυντές και Προϊστάμενοι υπηρεσιών, καθώς και πολλοί εργαζόμενοι.

Ευλογώντας την κοπή, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στο έργο τους, ενώ από την πλευρά του ο κ. Πολίτης υπογράμμισε πως το σύνολο των εργαζομένων της Π.Ε. Καβάλας μαζί με την διοίκηση αποτελούν μια οικογένεια, η οποία επιλύει με συνεργασία και αποτελεσματικότητα κάθε είδους πρόβλημα. Πρόσθεσε δε, ότι “δεν λυπόμαστε καθόλου που φέτος είναι η τελευταία φορά που η κοπή της βασιλόπιτας γίνεται στον χώρο αυτό, αφού πρόκειται να ανακαινιστεί ριζικά και να μετατραπεί σε ένα υπερσύγχρονο αμφιθέατρο”.

Στην συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας έκοψε την βασιλόπιτα, με τους Διευθυντές των υπηρεσιών να παραλαμβάνουν το αντίστοιχο κομμάτι. Το φλουρί έπεσε στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας και το παρέλαβε ο προιστάμενός της Σταύρος Κιβράκης, μαζί με δώρο μια εικόνα του Αποστόλου Παύλου.

Η πρόεδρος του Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ. Φιλιππία Κοχλιαρίδου, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους “και ειδικότερα τον πνευματικό μας πατέρα Σεβασμιώτατο κ.κ. Στέφανο”, τόνισε την σημασία του εθίμου της κοπής της βασιλόπιτας, το οποίο μεταφέρεται από γενιά σε γενιά των Ορθοδόξων Ελλήνων, ευχόμενη σε όλους υγεία και μία αγωνιστική χρονιά.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: