Quantcast
Connect with us

ΛΗΜΝΟΣ

Ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος σε Μονάδες των Ένοπλων Δυνάμεων στη Λήμνο

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, επισκέφθηκε, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λήμνο.

Ο Υπουργός μετέβη στην 130 Σμηναρχία Μάχης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, όπου επισκέφθηκε τα Αεροσκάφη Επιφυλακής (Readiness), ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και αντάλλαξε ευχές με τα πληρώματα και τους τεχνικούς των Αεροσκαφών.

Ακολούθως επισκέφθηκε τον Ναυτικό Σταθμό Λήμνου, όπου δέχθηκε ευχές από τα παιδιά του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παίδων, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στη συνέχεια μετέβη οδικώς στην Κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού (Κ/Φ “ΝΑΥΜΑΧΟΣ”) που εκτελεί χρέη πλοίου «φυλακής σκοπούντος» στο Βόρειο Αιγαίο, όπου αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα.

Ακολούθως, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε το Επισκοπικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο Γ’.

Μέτα το πέρας της επίσκεψής του στην 290 Μ/Κ ΤΠ, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την ακριτική Λήμνο, όπου σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ όλες τις μονάδες του νησιού, του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο Έτος, με υγεία κυρίως, αγάπη, προκοπή και Ειρήνη.

Και φυσικά σε όλες και σε όλους,  επιτυχία  όσον  αφορά την εκπλήρωση προσωπικών και συλλογικών στόχων.

Χρόνια Πολλά».

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Με πολύ κόσμο οι παρελάσεις σε ΑΜ-Θ και Λήμνο – Παρέλαση με άλογα στην παρέλαση του Δοξάτου

Κορυφώθηκαν στην Ξάνθη  οι εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου, με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική οδό της πόλης. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης κ. Πολυξένη Μπρίκα.

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Κάθοδος των τρακτέρ στην Μύρινα της Λήμνου

*Ανταπόκριση από Λήμνο, Δέσποινα Βασιλειάδου

Πορεία με τρακτέρ πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024 οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Λήμνου.

Τα τρακτέρ επισκέφτηκαν αρχικά το Δημαρχείο όπου συνάντησαν την Αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης του Δημότη και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ιωάννα – Ελπίδα Διαματάρη και στην συνέχεια βρέθηκαν στο Επαρχείο της Λήμνου εκεί όπου είχαν σύντομη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικών Θεμάτων Άγγελος Βλάττα-Λαμπρινό.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Λήμνος μετράει τις πληγές της μετά την κακοκαιρία

Η κακοκαιρία που έπληξε τη Λήμνο κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και συνοδεύτηκε από πολύ έντομα φαινόμενα, καταιγίδες, πολύ ισχυρούς ανέμους και ταυτόχρονη χαλαζόπτωση, υποχώρησε και άρχισαν να ξεδιπλώνονται τα προβλήματα που άφησε στο πέρασμα της.

Έπληξε κυρίως το δυτικό μέρος του νησιού, όπου έπεσαν όπως μας δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Βασίλης Αρχοντίδης, 150 τόνοι νερού ανά στρέμμα!

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en