Connect with us

ΛΗΜΝΟΣ

Ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος σε Μονάδες των Ένοπλων Δυνάμεων στη Λήμνο

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, επισκέφθηκε, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λήμνο.

Ο Υπουργός μετέβη στην 130 Σμηναρχία Μάχης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, όπου επισκέφθηκε τα Αεροσκάφη Επιφυλακής (Readiness), ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και αντάλλαξε ευχές με τα πληρώματα και τους τεχνικούς των Αεροσκαφών.

Ακολούθως επισκέφθηκε τον Ναυτικό Σταθμό Λήμνου, όπου δέχθηκε ευχές από τα παιδιά του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παίδων, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στη συνέχεια μετέβη οδικώς στην Κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού (Κ/Φ “ΝΑΥΜΑΧΟΣ”) που εκτελεί χρέη πλοίου «φυλακής σκοπούντος» στο Βόρειο Αιγαίο, όπου αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα.

Ακολούθως, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε το Επισκοπικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο Γ’.

Μέτα το πέρας της επίσκεψής του στην 290 Μ/Κ ΤΠ, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την ακριτική Λήμνο, όπου σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ όλες τις μονάδες του νησιού, του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο Έτος, με υγεία κυρίως, αγάπη, προκοπή και Ειρήνη.

Και φυσικά σε όλες και σε όλους,  επιτυχία  όσον  αφορά την εκπλήρωση προσωπικών και συλλογικών στόχων.

Χρόνια Πολλά».

Continue Reading
Click to comment

Απάντηση

ΘΑΣΟΣ

Στο «πράσινο» η Θάσος στον δείκτη θετικότητας

Ξανά στο «πράσινο» βρίσκεται η Θάσος στον δείκτη θετικότητας (κάτω από το 4%), ενώ η εικόνα είναι καλύτερη και στον σύνθετο δείκτη, σύμφωνα με τους νεότερους εβδομαδιαίους χάρτες του ECDC. Πράσινο όμως, και για το νησί της Λήμνου καθώς με την ανακοίνωση των «πράσινων» νησιών, ανοίγει και η είσοδος για τους βρετανούς τουρίστες που κατά την επιστροφή τους δεν θα είναι υποχρεωμένοι να τεθούν σε κατ’οίκον απομόνωση.

 

Continue Reading

ΛΗΜΝΟΣ

Souvlaki.gr | Ο πρώτος και ο τελευταίος σου σταθμός στην Λήμνο

Στο κέντρο της Μύρινας λοιπόν από το Νοέμβριο του 2016 ο κ. Κώστας Ζαφείρης αποφασίζει να επενδύσει και να ανοίξει το δικό του κατάστημα εστίασης.

Στην ερώτηση της δημοσιογραφικής μας λοιπόν για ποιόν λόγο αποφάσισε να επενδύσει στο νησί η απάντηση είναι απλή έπρεπε να μείνω στην οικογένεια μου και στον τόπο μου. Τα διλήμματα ωστόσο ήταν πολλά.. όταν ήρθε και η πρόταση να μεταναστεύσει στην Αμερική για να εργασθεί με καλές αποδοχές ωστόσο το συναίσθημα νίκησε.

Ο κ. Ζαφείρης για τους επισκέπτες και τους μόνιμους κατοίκους του νησιού είναι ο δικός τους άνθρωπος, η καθημερινή καλησπέρα τους στο στενό της Μύρινας και αυτό το έχει κερδίσει γιατί είναι αυτός που έχει κερδίσει με το χιούμορ του, την ευγένεια και τον αληθινό του χαρακτήρα να κλέβει καθημερινά το Χαμόγελο του καθενός.

Ένας άνθρωπος που από 17 ετών έχει περάσει από πολλά πόστα εργασίας ακόμη και στην Αθήνα, ωστόσο σήμερα το 2021 βρίσκεται με την οικογένεια του στον τόπο του.. Στην ερώτηση λοιπόν τί είναι η Λήμνος γι αυτόν η απάντηση ήταν άμεση “ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ”.

Το συμπέρασμα λοιπόν και το μυστικό για το πως μία επιχείρηση μπορεί να πετύχει εκτός από την ποιότητα στην πρώτη ύλη, στην γεύση και στην ποιότητα που μπορεί να βρεις στο souvlaki. gr, είναι μάλλον ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτήν.

Διεύθυνση Φωτογραφίας – Φωτογράφος | Γιάννης Ζάχαρης – ENA CHANNEL

Λήψεις | Γιάννης Ζάχαρης – ENA CHANNEL

Ρεπορτάζ | Μαρία Παπάζογλου – Δημοσιογράφος – Αρχισυντάκρια ENA CHANNEL

Continue Reading

ΛΗΜΝΟΣ

Κατενίδης | Η Λήμνος αποκτά σιγά σιγά ένα δυνατό brand name στον τουρισμό

Σε μία από τις ελάχιστες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ο σύμβουλος τουρισμού της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική Κώστας Κατενίδης, μεταφέρει στο ENA CHANNEL τον αγώνα συνολικότερα των φορέων τα τελευταία 7 χρόνια Για την ανάδειξη της Λήμνου στον τομέα του τουρισμού.

Ο κ. Κατενίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Λήμνος αποκτά σιγά σιγά ένα δυνατό brand name στον τομέα του τουρισμού και φυσικά να “χτίσει” μια δυνατή φήμη και να προσελκύσει ακόμη περισσότερους τουρίστες.

Ένα νησί που διαθέτει πολλά και μπορεί να προσφέρει μία δυνατή εμπειρία στον κάθε επισκέπτη και να μείνει στην μνήμη του καθενός. Έχει δοθεί ταυτοχρόνως τονίζει ο κ. Κατενίδης μία τεράστια προσπάθεια από τους επιχειρηματίες του νησιού να στηρίξουν και να προωθήσουν τα τοπικά προϊόντα του νησιού και να τα κάνουν ακόμη πιο γνωστά στις διεθνείς αγορές και να μεταφέρουν φυσικά τον γαστρονομικό πλούτο της Λήμνου σε όλο τον κόσμο.

Έχουν να γίνουν ακόμη βήματα αναφέρει ο κ. Κατενίδης για την τουριστική και όχι μόνο ανάπτυξη της Λήμνου, ωστόσο υπάρχει μεράκι και αγάπη σ αυτό το νησί και μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερα “θαύματα” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Κώστα Κατενίδη πρόκειται να προβληθεί στο ENA LIVE NEWS στο ENA Channel

Διεύθυνση Φωτογραφίας – Φωτογράφος | Γιάννης Ζάχαρης – ENA CHANNEL

Λήψεις | Γιάννης Ζάχαρης

Ρεπορτάζ | Μαρία Παπάζογλου – Δημοσιογράφος – Αρχισυντάκτρια ENA CHANNEL

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: