Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός σήμερα 4/6/2022

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, ισχυρούς βόρειους ανέμους στο Αιγαίο, θερμοκρασία σε νέα άνοδο.

Πιο αναλυτικά, ο καιρός σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, σύμφωνα με το meteo.gr προβλέπεται:

ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ΜακεδονίαςΘράκηςΘεσσαλίαςΗπείρου και πιθανόν της Κεντρικής Στερεάς. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, κυρίως στα νότια τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 30 βαθμούς), 21 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία και στην Πελοπόννησο έως τους 36 βαθμούς), 19 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο έως τους 32 βαθμούς), 22 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 20 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 18 έως 29 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και το μεσημέρι πρόσκαιρα από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε σήμερα Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρές ελλείψεις ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Μεγάλο είναι το διάστημα που οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας έχουν ξεκινήσει διαμαρτυρίες για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν βρίσκουν μόνο το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους ιατρούς του νοσοκομείου οι οποίοι εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι σε μεγάλη έλλειψη.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα ασθενοφόρο τοκαλοκαίρι το νησί της Θασού

Στο  ίδιο έργο θεατές, οι  κάτοικοι του νησιού της Θάσου, με το καλοκαίρι να είναι μόλις μια ανάσα μακριά, όμως το νησί μένει με μόλις ένα ασθενοφόρο παρόλο που που το νησί κατα την διάρκεια του καλοκαιρίου γεμίζει απο επισκέπτες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του Σωματείου ΕΚΑΒ Καβάλας, κ. Κώστα Τσιτσιλικάκη, το προβλήμα αυτό υπάρχει χρόνια τόσο στο νησί τηε θάσου όσο και στην χερσαία ζώνη, με τους ίδιους να ζητούν αμέση στελεχωση του ΕΚΑΒ, με νέες προσλήψεις.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en