Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δημήτρης Μπάσης με «Τ’ Ανίκητα» στο «City Garden Festival»

Μία συναυλία με τραγούδια που νίκησαν τον χρόνο και τραγούδια από την τηλεοπτική καθημερινή σειρά «Σασμός».

Ο Δημήτρης Μπάσης γιορτάζει την παρουσία 25 ετών στο τραγούδι με την παράσταση «Τ’ Ανίκητα» στο «City Garden Festival».

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, φέρνει στο «City Garden Festival» αγαπημένα δικά του τραγούδια, τραγούδια κορυφαίων δημιουργών που νίκησαν τον χρόνο, αλλά και τραγούδια από την καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Σασμός» του Alpha, που μάγεψαν το τηλεοπτικό κοινό, μαζί με τον συνθέτη τους Νίκο Τερζή.

Τα τραγούδια του «Σασμού», σε στίχους του Γιάννη Κότσιρα, λειτούργησαν ως αναπόσπαστο κομμάτι της δραματουργίας της σειράς και αγαπήθηκαν αμέσως καθώς συμπυκνώνουν τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών.

Ωστόσο μπορούν να αυτονομηθούν από τη σειρά για την οποία γράφτηκαν και να ταξιδέψουν ανεξάρτητα στο χρόνο.

Στο «City Garden Festival» στις 19 Σεπτεμβρίου θα ακούσουμε πολυαγαπημένα τραγούδια από τον «Σασμό», ένθετα στη συναυλία του Δημήτρη Μπάση. Τραγούδια όπως: «Τ’ Ανίκητα», «Κάθε Μέρα», «Τ’ Αντίθετα», «Κοίταξέ Με», «Παλιά Πληγή», «Φίλος και Εχθρός», «Φως», «Η Μάνα», «Το Μαζί» και άλλα.

Ο Δημήτρης Μπάσης συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και μας καλεί σε μια ξεχωριστή συναυλία – γιορτή τιμώντας όλους τους σταθμούς της καλλιτεχνικής του πορεία από τα «Χαμοπούλια» μέχρι «Τ’ Ανίκητα» από τον «Σασμό».

Είναι από τις πλέον ιδιαίτερες περιπτώσεις σύγχρονου Έλληνα τραγουδιστή.

Λαμπρή η πορεία του μέχρι σήμερα, η οποία βασίστηκε αποκλειστικά στο ταλέντο και στην αγάπη του για το τραγούδι. Στον κόσμο της μουσικής μπήκε σε ηλικία εννέα ετών όταν άρχισε να ψάλλει στην εκκλησία του χωριού του, στο Χέρσο Κιλκίς.

Οι «Ψίθυροι καρδιάς» ήταν το διαβατήριό του για την απογείωση και την επιτυχία.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα απολαύσουμε πολυαγαπημένα τραγούδια του από την πλούσια δισκογραφία του όπως τα «Ψίθυροι Καρδιάς», «Η Ζωή» «Σπασμένο Καράβι», «Ένα Λεπτό», «Τα Χαμοπούλια», «Τώρα Μένω Μόνος Μου», «Τι Τα Θέλεις» και άλλα πολλά, καθώς και τραγούδια κειμήλια της ελληνικής λαϊκής μας παράδοσης που παραμένουν στα χρόνια μοναδικά και αξεπέραστα.

Τη βραδιά θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους καλεσμένοι – έκπληξη αλλά και αγαπημένοι ηθοποιοί από τη σειρά του «Σασμός» του Alpha.

Μαζί του ο Βασίλης Σκουλάς και ο συνθέτης Νίκος Τερζής.
Ειδικές συμμετοχές: Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, Αντώνης Μαρτσάκης

Τραγουδούν: Μαρία Αναματερού, Παναγιώτης Μπουραντώνης, Μαρία Στυλιανίδη
Καλλιτεχνική διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00

City Garden Festival by Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Πληροφορίες – Προπώληση Εισιτηρίων:
211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

 

Πηγή: hit-channel.com

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νίκος Παναγιωτόπουλος | Η Ελλάδα δυναμώνει αλλά θα δυναμώσει κι’ άλλο

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Άμυνας :
Πραγματικά είναι τιμή και χαρά να βρίσκομαι σήμερα εδώ. Πριν από 25 χρόνια έγινε ένα ξεκίνημα για αυτή την έκθεση που γεννιόταν τότε ως θεσμός.
Αυτό εγχείρημα είναι πλέον ένας καταξιωμένος θεσμός του τοπικού επιχειρείν και όχι μόνο . Το επιχειρείν πρέπει να υπάρξει να αντέχει και να υπερνικά τα προβλήματα καθώς είναι ο πυλώνας της οικονομίας.
Είναι ευκαιρία για μια τέτοια προσέγγιση σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.  Το περιβάλλον είναι πλέον ασταθές και επικίνδυνο . Οι μηχανές της οικονομίας σταμάτησαν για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα , χρειάζεται νέο σχέδιο και νέα προσέγγιση .
Οι κυβερνήσεις θα κάνουν κυβερνήσεις κρίσεων
Ξέρω πως η ασφάλεια συνδέεται με την οικονομική ασφάλεια και όλες τις παραμέτρους.  Δείχνουμε ότι θεωρούμε σημαντικό τον παράγοντα της ασφάλειας

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Γιώργος Καββαθάς | Με συνδέουν συνθηματικοί λόγοι με την πόλη σας

Σημαντικά μηνύματα πέρασε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ από την 28η Kavala Expo 2022.

Όπως τόνισε ο ίδιος

” Με συνδέουν συνθηματική λόγοι με την πόλη σας . ΝΑ συγχαρώ και το επιμελητήριο αλλά και τους εκθέτες που αποδεικνύουν ότι το επιχειρείν είναι σήμερα εδώ και πλέον ξεπεράσαμε αυτά τα δώδεκα χρόνια κρίσης . Δυστυχώς όμως πρέπει να πούμε και την πραγματικότητα που βιώνουν οι επαγγελματίες τις χώρας μας. Στην οικονομική κρίση πλήρωσαν ακριβά το τίμημα. Στην πανδημία οι επιχειρήσεις άντεξαν. Δυστυχώς σήμερα ζούμε μια ενεργειακή κρίση και περίμενα να δώσει ο πρωθυπουργός  μέτρα στήριξης της επιχειρηματικότητας. Βλέπουμε πως αιμορραγεί ο προϋπολογισμός και για αυτό χρειαζόμαστε μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών ”

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δέμπας από Kavala Expo 2022 | Διεκδικήσαμε σαν επιμελητήρια και πετύχαμε

” Δύο χρόνια δυστυχώς μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και με τις αρνητικές οικονομικές συγκυρίες που ακόμα πληρώνουμε, το επιμελητήριο Καβάλας και η επιχειρηματικότητα της περιοχής μας , επιστρέφει και δίνει βήμα στις επιχειρήσεις να φροντίσουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα και όλες τις υπηρεσίες. Είμαστε βέβαιοι και δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό ώστε αυτή η έκθεση να είναι εποικοδομητική για τις επιχειρήσεις χρόνων που συμμετέχουν.

Είχαμε ένα καλό καλοκαίρι όπου αυξήσαμε του τζίρους μας αλλά αυτό που θα υπολογίσουμε στο τέλος είναι το ενεργειακό κόστος .Η εκτόξευση του ενεργειακού κόστους όντως μας έχει λυγίσει. Η Χώρα μας είναι λογικό ότι χρειάζεται μόνιμες πολιτικές που έτσι μπορούμε να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση. Θα ήθελα να σταθώ σε κάποια σημεία που καταφέραμε να βρούμε λύσεις . Διεκδικήσαμε σαν επιμελητήρια τον συμψηφισμό και πλέον οι επιχειρήσεις βρήκαν την δικαίωση τους. Δεύτερο το Βιοτεχνικό πάρκο, ένας χώρος που θα μπορέσει να αναπτυχθεί με νέα επενδυτικά σχέδια. Τρίτο υποστηρίζουμε την νεοφυή επιχειρηματικότητα . Τέταρτο , τουρισμός κρουαζιέρας με πλάνο και για το νησί της Θάσου για το 2023. “

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X