Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε και φέτος στην Νέα Ηρακλείτσα

Ο Άγιος Βασίλης δεν είναι προνόμιο μόνο των στεριανών, των κατοίκων των χιονισμένων βουνών, αλλά και αυτών που διαμένουν σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Δεν χρησιμοποιεί μόνο το έλκηθρό του, αλλά μπορεί να έρθει κοντά στα αγαπημένα του παιδιά και με ένα σκάφος από την θάλασσα. Άλλωστε στην καυτή από θερμοκρασίες Αυστραλία ο Άγιος Βασίλης βγαίνει μέσα από την θάλασσα και χαρίζει δώρα στους κολυμβητές.

Στην δική μας περιοχή, δεν είναι τόσο “extreme» ο ερχομός του,αλλά πιο ήπιος.

Συγκεκριμένα, στην Νέα Ηρακλείτσα εδώ και πολλά χρόνια ανεβαίνει σε ένα σκάφος και φτάνει στο λιμάνι της,ενώ τον περιμένουν με λαχτάρα όλα τα παιδιά της περιοχής να τον υποδεχτούν και να πάρουν τα δωράκια τους.

Έτσι λοιπόν πιστός στο ραντεβού του, έφτασε και σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο λιμάνι, και παρά το κρύο και την συννεφιά τα παιδιά ήταν εκεί και τον υποδέχτηκαν.

Όλο αυτό το διάστημα που περίμεναν υπομονετικά τον ερχομό του, έπαιξαν με ξυλοπόδαρους, με διασκεδαστές διάφορα παιχνίδια, έκαναν βόλτα με βάρκες στην θάλασσα και επειδή ήταν μεσημέρι δοκίμασαν και νόστιμα σουβλάκια.

Η μεταφορά του Άγιου Βασίλη έγινε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Καβάλας.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

2η Έκθεση Φωτογραφίας Κλασσικού Αθλητισμού | Αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη που διετέλεσε γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας.

Παρουσία αρκετού κόσμου εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28/11, στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης ,η 2η Έκθεση Κλασσικού Αθλητισμού του Νομού Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι κ. Σκυλακάκης και Μέτιος τόνισαν ότι τα επόμενα χρόνια θα διατεθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας σημαντικοί πόροι για έργα υποδομών, τα οποία, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, καθώς επίσης των αυξημένων πόρων του νέου ΕΣΠΑ, θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση του ρόλου της
Περιφέρειας ΑΜΘ ως γεωπολιτικού κόμβου στις μεταφορές, στην ενέργεια και στο εμπόριο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πατριωτική Ενωση | Αποτροπή της παράνομης μετανάστευσης σε κάθε επίπεδο

Η περίπτωση των Ελλήνων δικηγόρων στην Θράκη, που είχαν αναπτύξει «δεσμούς» οικονομικής φύσης με τα κυκλώματα δουλεμπόρων που συνεχίζουν να δρούν στην περιοχή αναδεικνύει την προβληματική φύση του συστήματος ασύλου. 

Όσο η λαθρομετανάστευση επιβραβεύεται αντί να δίδεται βάρος σε απελάσεις και επιστροφές τα κέρδη των δουλεμπόρων αυξάνονται. Κέρδη αστρονομικά που έχουν ως αποτέλεσμα την διάχυση της διαφθοράς. 

Η Πατριωτική Ένωση τονίζει ότι αντί η χώρα μας να διαφημίζει το «λειτουργικό» δήθεν σύστημα ασύλου της θα έπρεπε να αποτρέπει σε κάθε επίπεδο την παράνομη μετανάστευση.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: