Connect with us

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ομόφωνο «όχι» στο καρναβάλι της Κομοτηνής είπαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε

στις

Απόφαση – ντροπή…

«Θεωρούμε ζημιογόνες για μας τις εκδηλώσεις της Κομοτηνής και δεν θέλουμε να γίνονται» ήταν κάποιες από τις απόψεις που ακούστηκαν

Σε μια απόφαση – ντροπή που παραπέμπει σε άλλες εποχές όπου επικρατούσαν τα τοπικιστικά κίνητρα και η οποία κατακεραυνώνει την περιβόητη «περιφερειακή συνείδηση» που κάποιοι, μάταια όπως αποδεικνύεται, προσπαθούν να «χτίσουν» εδώ και χρόνια οδηγήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή των Θρακικών Λαογραφικών Εκδηλώσεων της Ξάνθης.

Σε συνεδρίαση της που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (14/2) με μοναδικό θέμα τη συμμετοχή ή μη καρναβαλικών συλλόγων στις εκδηλώσεις «Κom on Party» του ερχόμενου Σαββάτου στην Κομοτηνή, αποφασίστηκε να μην λάβουν μέρος οι Σύλλογοι της Ξάνθης στις εκδηλώσεις, στις οποίες προσκάλεσαν οι Trellacademy, λόγω παράλληλων εκδηλώσεων στις ΘΛΕ, ενώ αποφασίστηκε επίσης σε επόμενη συνεδρίαση να γίνει και σχετική προσθήκη στον κανονισμό του Καρναβαλιού που να προβλέπει αυτές τις περιπτώσεις.

Αρνητικός στην συμμετοχή των Ξανθιωτών στην παρέλαση της Κομοτηνής και ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης κ. ΛύρατζηςΑρνητικός στην συμμετοχή των Ξανθιωτών στην παρέλαση της Κομοτηνής και ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης κ. Λύρατζης

ΞΑΝΘΗ - ΘΛΕ

«Θεωρούμε ζημιογόνες τις εκδηλώσεις της Κομοτηνής»

Οι απόψεις ωστόσο που ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα εις βάρος της Κομοτηνής και του δικαιώματος των κατοίκων της στην διασκέδαση αλλά και στην ανάπτυξη ήταν κάτι παραπάνω από προσβλητικές για την περιοχή συνολικά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Απόψεις οι οποίες πηγάζουν από έντονη τοπικιστική διάθεση και μπορούν να αποδοθούν, εκτός από τα οικονομικά κίνητρα, και σε κάποιου είδους απύθμενου κόμπλεξ εναντίον της πόλης της Κομοτηνής. Λησμονώντας οι εκπρόσωποι των Συλλόγων της Ξάνθης ότι εδώ και χρόνια το καρναβάλι τους κατάφερε να «γιγαντωθεί» χάρη και στην σημαντική συνδρομή των Κομοτηναίων που το στηρίζουν μαζικά κάθε χρόνο τόνισαν ότι «οι εκδηλώσεις της Κομοτηνής είναι ζημιογόνες» ενώ εξέφρασαν και την παράλογη επιθυμία αυτές να μην πραγματοποιούνται καν.

Χαρακτηριστική η τοποθέτηση του κ. Ιντζέ, εκπροσώπου των καφέ μπαρ της Ξάνθης που υποστήριξε ότι «οι 27 Σύλλογοι του Καρναβαλιού δημιουργούν αυξημένη κίνηση στις τοπικές επιχειρήσεις τους» ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα ήθελε να γίνονται εκδηλώσεις στην Κομοτηνή γιατί μπορεί σε 3 χρόνια να γιγαντωθεί και να μετακινηθεί η κίνηση από την Ξάνθη στην Κομοτηνή.

ΞΑΝΘΗ - ΘΛΕ

ΞΑΝΘΗ - ΘΛΕ

Ακόμα πιο επιθετική συμπεριφορά επέδειξε ο Σύλλογος «Θάμυρις» ο οποίος ζήτησε μέχρι και την αποβολή του κομοτηναίικου συλλόγου «Trelacademy» από την παρέλαση του ξανθιώτικου καρναβαλιού. «Μετά από σχετική ενημέρωση, θα ήθελα να καταγγείλω τον σύλλογο Trelacademy για τις κινήσεις του (KOM-ON-PARTY), οι οποίες είναι ζημιογόνες ( άμεσα και μελλοντικά) για το καρναβάλι της πόλης μας. Παρακαλώ να επιληφθείτε του θέματος και ως εκ τούτου ζητώ την αποβολή του εν λόγω συλλόγου από την παρέλαση του 2017! Κατ’ επέκταση καταλαβαίνετε ότι από αυτές τις κινήσεις ζημιώνονται όλοι οι καρναβαλικοί σύλλογοι του Ξανθιώτικου καρναβαλιού, επομένως αν δεν επιληφθείτε του θέματος ως αρχή, θα κινηθούμε νομικά, ζητώντας τις ανάλογες αποζημιώσεις» ανέφερε ο Σύλλογος στην επιστολή του.

Αρνητικός στην συμμετοχή στο καρναβάλι της Κομοτηνής και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης κ. Λύρατζης ο οποίος επιχειρηματολογώντας είπε ότι η συμμετοχή συλλόγων σε πολλές πόλεις κάποια στιγμή θα αδυνατίσει το θεσμό της Ξάνθης, καθιστώντας πάντως σαφές ότι δεν τίθεται θέμα «τιμωρίας» ή αποβολής του Συλλόγου «Trellacademy».

Υπήρξαν ωστόσο και μετριοπαθείς προσεγγίσεις, αυτές από τους Συλλόγους «Κατασκηνωτές» και «Βίστωνες».  «Αν κάποιος θέλει να πάει, δεν μπορεί κανείς να του το απαγορεύσει εκτός αν αλλάξει σήμερα ο κανονισμός» είπαν οι «Κατασκηνωτές» ενώ οι «Βίστωνες» σημείωσαν ότι στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε πολλά καρναβάλια άλλων περιοχών και είναι θετικό αλλά πλέον αυτό είναι κάτι που μπορούν να κάνουν σύλλογοι με πιο νέους ανθρώπους ως μέλη. Παρόλα αυτά εξέφρασαν αντιρρήσεις για την ημέρα που επελέγη στην Κομοτηνή και δημιουργεί σύγχυση.

Μάταια προσπαθούσαν οι Trelacademy να πείσουν τους διοργανωτές ότι δεν έχουν σαν στόχο να ανταγωνιστούν το Καρναβάλι της Ξάνθης, το οποίο άλλωστε στηρίζουν έμπρακτα εδώ και χρόνιαΜάταια προσπαθούσαν οι Trelacademy να πείσουν τους διοργανωτές ότι δεν έχουν σαν στόχο να ανταγωνιστούν το Καρναβάλι της Ξάνθης, το οποίο άλλωστε στηρίζουν έμπρακτα εδώ και χρόνια

Σε θέση απολογούμενου οι «Trelacademy»

Σε θέση απολογούμενου βρέθηκαν όπως ήταν φυσικό ύστερα απ’ όλα αυτά οι «Trelacademy» οι οποίοι μάταια προσπαθούσαν να πείσουν τους διοργανωτές ότι δεν έχουν σαν στόχο να ανταγωνιστούν το Καρναβάλι της Ξάνθης, το οποίο άλλωστε στηρίζουν ενεργά εδώ και χρόνια με τη συμμετοχή τους. Σημείωσαν ότι έκαναν το αίτημά τους επίσημο, λόγω της εμπλοκής του Δήμου Κομοτηνής και ότι χαίρονται για τη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια και ότι με δική τους πρωτοβουλία το ΚΤΕΛ Κομοτηνής φροντίζει εδώ και χρόνια να υπάρχουν 24ωρα δρομολόγια για το Καρναβάλι της Ξάνθης που πέρυσι έφτασαν στον αριθμό των 68.

Προς τιμήν τους, οι μοναδικοί που στήριξαν τους «Trelacademy» ήταν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου «Οι Βάτραχοι» οι οποίοι ανέφεραν πως «δεν θα μας κλέψουν και το Καρναβάλι» θεωρώντας ταυτόχρονα υπερβολική τη συζήτηση που εκτυλίχθηκε. Τόνισαν ότι ως Σύλλογος διατηρούν προσωπικές σχέσεις με τους «Trellacademy» και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις εκτός αν οι σύλλογοι αποφασίσουν το αντίθετο οπότε θα πειθαρχήσουν στην απόφαση της Οργανωτικής και δεν θα βρεθούν στην Κομοτηνή συντεταγμένα.

Ύστερα από τις συζητήσεις, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να πει «Όχι» στις εκδηλώσεις της Κομοτηνής δημιουργώντας ως φυσικό επακόλουθο κλίμα δυσαρέσκειας, οργής αλλά και αντίδρασης με αρκετούς Κομοτηναίους πλέον να σκέφτονται σοβαρά μέχρι και το μποϊκοτάζ των αποκριάτικων εκδηλώσεων της Ξάνθης.

Φωτογραφίες: thraki.com.gr

fonirodopis.gr

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι με την τελευταία ημέρα του Αυγούστου τελειώνει και το καλοκαίρι. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οι αυξημένες κρατήσεις το μήνα Σεπτέμβριο δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

Όλο και περισσότεροι Έλληνες και ξένοι επιλέγουν τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Μήπως γνωρίζουν κάτι παραπάνω; Τα οφέλη, όπως και τα πλεονεκτήματα του να κάνετε διακοπές το Σεπτέμβριο πολλά.

  • Βρίσκετε πολύ πιο εύκολα κατάλυμα. Με τους περισσότερους να έχουν ήδη επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές τους το να βρείτε δωμάτιο στο ξενοδοχείο της επιθυμίας σας στον αγαπημένο σας προορισμό μοιάζει… παιχνιδάκι.
  • Οι τιμές είναι χαμηλότερες. Τόσο τα ξενοδοχεία όσο και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουν χαμηλότερες τιμές, καθώς η high season έχει περάσει και εφαρμόζεται άλλη τιμολογιακή πολιτική.
  • Ο κόσμος είναι πολύ λιγότερος. Ο προορισμός της επιλογής σας δεν «βουλιάζει» από τουρίστες όπως συμβαίνει συνήθως τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, και έτσι έχετε ολόκληρο το νησί (σχεδόν) δικό σας.
  • Καλύτερες παροχές υπηρεσιών. Τόσο στο κατάλυμα όπου μένετε, όσο και στις επιχειρήσεις που επισκέπτεστε (beach bars, cafes, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαράκια) η εξυπηρέτηση και οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι πολύ καλύτερες, καθώς το προσωπικό δεν έχει να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα αμέτρητους επισκέπτες.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

LIFESTYLE

The Caeli: Η βίλα στη Θάσο που σε γεμίζει γαλήνη -Λιτές γραμμές και γήινα στοιχεία [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε

στις

Στον κόλπο του Πρίνου, στη Θάσο, 200 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, βρίσκεται ένα σπίτι όνειρο.

Η αρχιτεκτονική ομάδα Ark4lab σχεδίασε μια σύγχρονη κατοικία που εναρμονίζεται με τη φύση και προσφέρει γαλήνη στους κατοίκους του. Το όνομα της βίλας The Caeli. Η κατοικία αποτελεί ένα ακόμη σπίτι σε νησί που εντυπωσιάζει με το design του, όπως το Mirage με την οροφή πισίνα στην Τήνο.

Φωτογραφίες από τη βίλα στη Θάσο
Η βίλα στην Θάσο αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό, η τραπεζαρία και η κουζίνα, ενώ από την άλλη πλευρά δύο δωμάτια μπάνιο.


Η βίλα The Caeli

Στον όροφο υπάρχει το master υπνοδωμάτιο με το δικό του μπάνιο και dressing room.


Το σπίτι εναρμονίζεται με το περιβάλλον

Και στα δύο επίπεδα ο εσωτερικός και εξωτερικός χώρος δημιουργούν έναν ενδιαφέρων διάλογο με το τοπίο. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στις καθαρές γραμμές του σχεδιασμού, ενώ στο ισόγειο ο διάφανος χώρος ανοίγεται προς το εξωτερικό περιβάλλον, τον κήπο και την πισίνα.


Το καθιστικό

Στη βίλα της Θάσου κυριαρχεί η πέτρα και το νερό και το λευκό χρώμα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να υπογραμμίσουν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Οι γήινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με τα χειροποίητα αντικείμενα προσδίδουν χαρακτήρα σε μια απλότητα που μαγεύει.


Η κουζίνα
Η Caeli Villa αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος κατοικιών, που έχει αναπτυχθεί με υψηλές προδιαγραφές και ακριβείς αρχιτεκτονικές χειρονομίες. Η ανάπτυξη αυτή αποσκοπεί στη δημιουργία μιας σύγχρονης αισθητικής διαβίωσης στο Βόρειο Αιγαίο.


Με θέα το πράσινο της Θάσου

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Αυτά είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μας στις παραλίες

Δημοσιεύτηκε

στις

Οδηγίες σχετικά με τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στις παραλίες, τα αντίτιμα και τα θαλάσσια μέσα αναψυχής εξέδωσε η ΕΚΠΟΙΖΩ υπενθυμίζοντας τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται.

Όπως σημειώνει η Ένωση Καταναλωτών «Η Ποιότητα της Ζωής», όλες οι παραλίες είναι κοινόχρηστου χαρακτήρα και επιτρέπεται η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών. Στις οργανωμένες παραλίες θα πρέπει να προβλέπεται ελεύθερος χώρος και για τους υπόλοιπους λουόμενους.

Αναλυτικά η Ένωση Καταναλωτών «Η Ποιότητα της Ζωής» αναφέρει τα εξής:

«- Όλες οι παραλίες είναι κοινόχρηστου χαρακτήρα και επιτρέπεται η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών. Στις οργανωμένες παραλίες θα πρέπει να προβλέπεται ελεύθερος χώρος και για τους υπόλοιπους λουόμενους.

– Η χρέωση για τη χρήση ομπρέλας και ξαπλώστρας θα πρέπει να είναι αναρτημένη σε τιμοκατάλογο σε εμφανές σημείο.

– Θα πρέπει να εκδίδεται απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

– Όσες παραλίες έχουν αντίτιμο εισόδου είναι υποχρεωμένες να έχουν ικανό αριθμό ναυαγοσωστών, κατά τους μήνες Ιούνιο-Αύγουστο και ώρες 10:30-17:30.

– Στις οργανωμένες εγκαταστάσεις πρέπει να υπάρχει επισήμανση με ευδιάκριτους πλωτούς σημαντήρες των ορίων, που μπορούν να φτάνουν οι λουόμενοι.

– Στις παραλίες με εγκαταστάσεις θαλάσσιων μέσων αναψυχής είναι υποχρεωτικό να υπάρχει διάδρομος μέσα στη θάλασσα, πλάτους 7 έως 15 μέτρων και μήκους σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

– Απαγορεύονται τα θαλάσσια μέσα αναψυχής (σκι, αλεξίπτωτο, έλκηθρο, κ.λπ.) και τα θαλάσσια μοτοποδήλατα (jet ski, surf jet, sea beetle, sea bike) σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από τους σημαντήρες.

– Η κυκλοφορία των παραπάνω θαλάσσιων μέσων απαγορεύεται από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, από τις 14:00 έως τις 17:00.

– Τα wind surf πρέπει να κινούνται έξω από τους σημαντήρες ή 200 μέτρα από το σύνηθες σημείο των κολυμβητών».

Η ΕΚΠΟΙΖΩ παράλληλα σημειώνει ότι για να κάνει μπάνιο μία οικογένεια σε οργανωμένη παραλία το κόστος είναι υψηλό και ως εκ τούτου θεωρεί επιβεβλημένο, στις οργανωμένες παραλίες, να ισχύσουν οι τιμές των βασικών ειδών (νερό, καφές, τοστ-σάντουιτς) που προβλέπονται στα κυλικεία των πλοίων, αεροδρομίων, αρχαιολογικών χώρων κ.λπ., ώστε ο καταναλωτής να προμηθεύεται τα είδη πρώτης ανάγκης με μικρό κόστος.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Airbnb | Σε Κρήτη και Αττική οι περισσότερες αγγελίες

Δημοσιεύτηκε

στις

Τελευταία στην κατάταξη βρίσκεται η Καβάλα, με 638 αναρτήσεις…

Το φαινόμενο του Airbnb παρουσιάζει «εκρηκτική» άνθηση στην Ελλάδα, κυρίως τα τελευταία δυο χρόνια. Κάθε ημέρα που περνά ολοένα και περισσότερα ακίνητα καταχωρούνται στην πλατφόρμα του Airbnb, με συνέπεια οι κάτοικοι των ελληνικών πόλεων να αναζητούν τα σπίτια με το… κιάλι και να αναγκάζονται να καταβάλλουν πολύ υψηλά ενοίκια.

Με τα ακίνητα που νοικιάζονται μέσω της πλατφόρμας να έχουν ξεπεράσει τα 88.000, η κυβέρνηση επεξεργάζεται ένα σχέδιο κανόνων για το Airbnb, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, εστιάζει σε τρία μέτρα.

Μάλιστα το θέμα συζητήθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπ. Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και εν τέλει αποφασίστηκε ότι πρέπει να οριστεί νέο ρυθμιστικό πλαίσιο.

Σύμφωνα με στοιχεία της AirDna, που δημοσίευσε ο «Ελεύθερος Τύπος», παραδόξως η Αθήνα δεν κατέχει την πρωτιά στον αριθμό ακινήτων που προσφέρονται μέσω του Airbnb. Όπως προκύπτει από τα εν λόγω στοιχεία, «πρωταθλήτρια» είναι η Κρήτη με 22.585 αγγελίες, ενώ ακολουθεί η Αθήνα, με τις μισές καταχωρήσεις (11.355).

Την πεντάδα με τις περισσότερες αγγελίες για βραχυχρόνιες μισθώσεις (τύπου Airbnb) συμπληρώνουν η Κέρκυρα, η Σαντορίνη και η Μύκονος, με 6.809, 5.159 και 4.351 αγγελίες, αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θεσσαλονίκη φιγουράρει στη 13η θέση της σχετικής λίστας, με 2.213 αγγελίες, ενώ τελευταία στην κατάταξη βρίσκεται η Καβάλα, με 638 αναρτήσεις.

Η κατάταξη των ακινήτων Airbnb στην Ελλάδα:

ΚΡΗΤΗ: 22.585

ΑΘΗΝΑ: 11.355

ΚΕΡΚΥΡΑ: 6.809

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 5.159

ΜΥΚΟΝΟΣ: 4.351

ΡΟΔΟΣ: 4.055

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: 3.434

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 3.354

ΠΑΡΟΣ: 3.051

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ: 3.048

ΛΕΥΚΑΔΑ: 2.397

ΝΑΞΟΣ και ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ: 2.395

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2.213

ΣΙΘΩΝΙΑ: 1.719

ΤΗΝΟΣ: 1.139

ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ: 987

ΜΗΛΟΣ: 889

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: 868

ΣΥΡΟΣ: 856

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 854

ΘΑΣΟΣ: 840

ΑΝΔΡΟΣ: 805

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: 789

ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ: 755

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ: 746

ΠΑΞΟΙ: 736

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 729

ΣΚΙΑΘΟΣ: 713

ΚΑΒΑΛΑ: 638

Στα χέρια της ΑΑΔΕ πάνω από 20.000 ακίνητα

Eν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, περίπου 20.000 ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης Airbnb τα οποία δεν δηλώθηκαν στο ηλεκτρονικό Μητρώο, εντόπισαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Παράλληλα, 130 ιδιοκτήτες ακινήτων με εισοδήματα από βραχυχρόνιες μισθώσεις, εντοπίστηκαν να μην τα έχουν δηλώσει στην εφορία.

Μέσω ειδικού προγράμματος αυτοματοποιημένου εντοπισμού (web scraping) οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ σάρωσαν την ηλεκτρονική πλατφόρμα βραχυχρόνιων μισθώσεων και διαπίστωσαν ότι περίπου 20.000 ελληνικά Airbnb ακίνητα δεν είχαν δηλωθεί και δεν είχαν αποκτήσει Αριθμό Μητρώου Ακινήτου (ΑΜΑ). Ο αριθμός αυτός αναγράφεται υποχρεωτικά στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες των βραχυχρόνιων μισθώσεων μέσω των οποίων διατίθενται τα ακίνητα.

Ήδη ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, έδωσε εντολή να σταλεί το συντομότερο αίτημα προς την Airbnb, για να δοθούν στην ΑΑΔΕ όλα τα στοιχεία όσων εντοπίστηκαν να μην έχουν δηλώσει τον Αριθμό Μητρώου Ακινήτων (ΑΜΑ) στην πλατφόρμα. Παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα γίνει ηλεκτρονική διασταύρωση για να εντοπιστούν τα ακίνητα χωρίς ΑΜΑ και στις υπόλοιπες δημοφιλείς πλατφόρμες (Booking.com, HomeAway κλπ).

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
professional camera ad
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ