Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομολογία Αλβανού για συμμετοχή του σε τρομοκρατική ενέργεια

Η αντιτρομοκρατική εξετάζει επίσης αν έχει εμπλοκή στην απόδραση των Αλβανών Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα από τις φυλακές Τρικάλων.

Την υπόθεση του Τζουλιάν Σινάνι εξετάζει η ελληνική αστυνομία, καθώς ο Αλβανός συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές και φέρεται να ομολόγησε ότι εκτελούσε συμβόλαια θανάτου στην Ελλάδα και συμμετείχε στη βομβιστική ενέργεια της 15ης Μαΐου στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στην οποία την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Η αντιτρομοκρατική εξετάζει επίσης αν έχει εμπλοκή στην απόδραση των Αλβανών Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα από τις φυλακές Τρικάλων, καθώς οι εγκληματίες κατάγονται από την περιοχή του και ο ίδιος φέρεται να είχε πλούσια εγκληματική δραστηριότητα στη χώρα μας.

Μεταξύ άλλων, ο 28χρονος Σινάνι αναφέρθηκε σε κύκλωμα εκβίασης στο οποίο συμμετείχε και στη δολοφονία δύο Ελλήνων πολιτών την 1η Ιουλίου 2011 έξω από το εστιατόριο Mamacas στο Γκάζι.

Πάντως, η θεωρία της σύνδεσης κοινού ποινικού εγκλήματος και τρομοκρατικής δραστηριότητας τα τελευταία χρόνια αποτελεί κοινό τόπο για την ΕΛΑΣ.

 

Πηγή: arouraios.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

2η Έκθεση Φωτογραφίας Κλασσικού Αθλητισμού | Αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Γκάγκαλη που διετέλεσε γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας.

Παρουσία αρκετού κόσμου εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28/11, στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης ,η 2η Έκθεση Κλασσικού Αθλητισμού του Νομού Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι προοπτικές ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι κ. Σκυλακάκης και Μέτιος τόνισαν ότι τα επόμενα χρόνια θα διατεθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας σημαντικοί πόροι για έργα υποδομών, τα οποία, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, καθώς επίσης των αυξημένων πόρων του νέου ΕΣΠΑ, θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση του ρόλου της
Περιφέρειας ΑΜΘ ως γεωπολιτικού κόμβου στις μεταφορές, στην ενέργεια και στο εμπόριο.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πατριωτική Ενωση | Αποτροπή της παράνομης μετανάστευσης σε κάθε επίπεδο

Η περίπτωση των Ελλήνων δικηγόρων στην Θράκη, που είχαν αναπτύξει «δεσμούς» οικονομικής φύσης με τα κυκλώματα δουλεμπόρων που συνεχίζουν να δρούν στην περιοχή αναδεικνύει την προβληματική φύση του συστήματος ασύλου. 

Όσο η λαθρομετανάστευση επιβραβεύεται αντί να δίδεται βάρος σε απελάσεις και επιστροφές τα κέρδη των δουλεμπόρων αυξάνονται. Κέρδη αστρονομικά που έχουν ως αποτέλεσμα την διάχυση της διαφθοράς. 

Η Πατριωτική Ένωση τονίζει ότι αντί η χώρα μας να διαφημίζει το «λειτουργικό» δήθεν σύστημα ασύλου της θα έπρεπε να αποτρέπει σε κάθε επίπεδο την παράνομη μετανάστευση.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: