Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

“ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ” Μάγεψαν εχτές το κοινό

Δημοσιεύτηκε

στις

Η  Μουσική θεατρική παράσταση για παιδιά, με κείμενα Γιάννη Ξανθούλη και μουσική Γιώργου Κατσαρού που ανέβηκε από το Θεατρικό καλλιτεχνικό Εργαστήρι της «Θεάτρου Ανάβασις», μάγεψε εχτές πρεμιέρα, όχι μόνο τα παιδιά και τους γονείς που παρακολούθησαν την παράσταση, αλλά και την εκλεγείσα Δήμαρχο κυρία Δήμητρα Τσανάκα η οποία αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και τίμησε με την παρουσία της τη δουλειά της υποψήφιας του συνδυασμού της Μαρίας Καραβία.

Τα σχόλια και οι κριτικές από την μελλοντική Δήμαρχο, ενθουσιώδη, η οποία συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν στην σκηνή βγήκαν τα άτομα με ειδικές δεξιότητες και παρουσίασαν το σκετς « Οι περιπέτειες της Δραχμούλας» και συνεχάρη θερμά την Μαρία Καραβία για την προσπάθειά της να ενσωματώσει τα άτομα αυτά στο κοινωνικό σύνολο.

Η ηθοποιός, σκηνοθέτις και Πρόεδρος της Θεάτρου Ανάβασις, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την απόδοση των ρόλων από όλους τους μικρούς και μεγάλους μαθητές της, αλλά και των ατόμων με ειδικές δεξιότητες. Το αποτέλεσμα της δουλειάς της όλο το χρόνο, αλλά και των συνεργατών της Βένιας Πουλή, Βασούλας Ζήσου, Νένας Ποταμίδου και Σταυρούλας Γκουλούση, φάνηκε και εντυπωσίασε το κοινό. Ο ρυθμός της παράστασης, ο χορός και τα τραγούδια των παιδιών συνεπήραν όλους, που διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Συμμετείχαν οι : Άννυ Ουσταμπασίδου, Άννα Πατέλη, Νικόλας Πανταζής, Δημήτρης Καλαλάς, Γωγώ Τουλαντζή, Βασίλης Γκουδινάκης, Μάριος Μακρής, Μαρία Μανδρανή, Ελένη Καραμπατζάκη, Νίκη Παπαζήση, Σταύρος Καλαλάς, Μαρία Κωλέτη, Σίσυ Μιαρή, Γιώργος Κεϊσογλου, Σταύρος Γουργιώτης, Μοσχούλα Κατσούλη,   Σωτηρία Μαλιαρού, Μαργαρίτα Κοριδάρη  και με τη φιλική συμπαράσταση της  Λιάνας Παπαζήση και της Ραλούς Κεϊσογλου.

Σκηνοθετική επιμέλεια / διδασκαλία: Μαρία Καραβία. Χορογραφία: Βένια Πουλή. Σκηνικά: Νένα Ποταμίδου. Επιμέλεια κοστουμιών: Σταυρούλα Γκουλούση. Μάσκες/καπέλα: Αγγελική Μπίνου

Επανάληψη της παράστασης σήμερα  Κυριακή 15 και αύριο Δευτέρα 16 Ιουνίου, ώρα 8, στο Θεατρικό Εργαστήρι, Λεωνάτου 8. Καβάλα.

IMG_1456 IMG_1518

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αρνητικά όλα τα τεστ σε προσωπικό/φιλοξενούμενους του Κωνστάντειου Γηροκομείου Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουλίου ότι τα τεστ κορωνοϊού στους φιλοξενούμενους & το προσωπικό του «Κωνστάντειου» γηροκομείου Καβάλας είναι όλα αρνητικά.

Άρα δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κρούσμα του ιού στο γηροκομείο εκτός από αυτό του 85χρονου, οποίος παραμένει σε δωμάτιο “καραντίνα” εντός του γηροκομείου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σπιρτζης | Οσες παραχωρήσεις έγιναν από το ΤΑΙΠΕΔ στο Λιμάνι της Καβάλας έγιναν με πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη συζητήθηκε και η ιδιωτικοποίηση του λιμένα Απόστολος Παύλος.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καβάλας μετέφερε ότι θα πρέπει αρμόδιος για τα θέματα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού να είναι ο δήμος και όχι κάποιος ιδιώτης ενώ όσον αφορά τις παραχωρήσεις του ΤΑΙΠΕΔ ο πρώην Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι όποιες παραχωρησεις υπάρχουν από το ΤΑΙΠΕΔ μέχρι στιγμής έγιναν μετά από πολλές πιέσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αιτημα Μουριάδη σε Νοτοπούλου-Σπίρτζη να μην περνούν τα προγράμματα ΕΣΠΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Με αφορμή την απόρριψη του προγράμματος ΕΣΠΑ για την ανάπλαση της περιοχής της συνοικίας της Παναγίας Καβάλας από την αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο Καβαλας αλλά και την έγκριση του συγκεκριμένου προγράμματος στο Δήμο Χαλανδρίου δ(σχετικά εδώ) ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης μετέφερε ως αίτημα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου και Χρήστο Σπίρτζη κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στην Καβάλα τα συγκεκριμένα προγράμματα ΕΣΠΑ που δεν εγκρίνονται να μην περνούν από το δημοτικό συμβούλιο έτσι ώστε να προχωρούν κανονικά χωρίς αντιδράσεις όταν είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς σχετικά με την συγκεκριμένη πρόταση η πρώην Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου δεν φαίνεται να συμφώνησε με τον Δήμαρχο.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μουριαδης σε Νοτοπούλου | Σφάλμα της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη γέφυρα το πληρώνουμε ακόμα

Δημοσιεύτηκε

στις

Πραγματοποιείται αυτήν την ώρα συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου και Χρήστου Σπίρτζη με τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη στο Δημαρχείο Καβάλας.

Μεταξύ των θεμάτων τα οποία συζητούνται ειναι και αυτό της γέφυρας στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας όπου ο Δήμαρχος μετέφερε στην πρώην Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου πώς ένα σφάλμα της προηγούμενης διοίκησης του δήμου το πληρώνει ακόμα ο Δήμος Καβάλας αναφερόμενος φυσικά στο γεγονός ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή απευθύνθηκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και όχι στην τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να αποκατασταθεί η γέφυρα στο παλιό νοσοκομείο.

Μρταξύ άλλων ο πρώην υπουργός υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι σε συνολικότερο βαθμό η Περιφέρεια έχει πρόβλημα με τις γέφυρες δίνοντας το παράδειγμα της γέφυρας του Ιάσμου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Monopolio Delivery

Δημοφιλή

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Mladen Group 17

Mladen Group 18

Mladen Group 19

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ