Quantcast
Connect with us

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΟΑΕΔ | Ξεκινούν οι αιτήσεις σε πρόγραμμα για πρόσληψη 1.295 ανέργων

Ξεκινούν από την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, οι αιτήσεις για την υπαγωγή επιχειρήσεων στο πρόγραμμα επιχορήγησης για την πρόσληψη 1.295 ανέργων νέων, ηλικίας, 25-29 ετών.

Συγκεκριμένα, σε εγκύκλιο του ΟΑΕΔ, σημείωνεται:

“Η ∆ιοικήτρια του Οργανισµού Απασχόλησης Εργατικού ∆υναµικού (ΟΑΕ∆) έχοντας υπόψη τη µε αριθµ. 12694/28-06-2017 ΥΑ (ΦΕΚ 2272/Β/04-07-2017) καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυµούν να ενταχθούν στο «Πρόγραµµα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 1.295 ανέργων νέων, ηλικίας 25-29 ετών» να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά µέσω του Πληροφοριακού Συστήµατος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) του Υπουργείου Οικονοµίας & Ανάπτυξης.

Ως ηµεροµηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων χρηµατοδότησης ορίζεται η Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 15:00 µε καταληκτική ηµεροµηνία την Τρίτη 01 Αυγούστου 2017 και ώρα 15:00.”

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Ειδικότερα η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων ιδιωτικών επιχειρήσεων, επιτηδευματιών, Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα γίνεται ηλεκτρονικά μόνο μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης (στη διεύθυνση http://www.ependyseis.gr/mis). Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης για ένταξη στο πρόγραμμα είναι η ενδιαφερόμενη επιχείρηση να είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα του ΟΑΕΔ, καθώς και στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων.

Επιχειρήσεις οι οποίες διατηρούν υποκαταστήματα και επιθυμούν να προσλάβουν άτομα για να απασχοληθούν σε αυτά, υποβάλλουν ξεχωριστή αίτηση για κάθε υποκατάστημα εφόσον έχουν δημιουργήσει ξεχωριστούς κωδικούς πρόσβασης και στο ΟΠΣ-ΟΑΕΔ αλλά και στο ΠΣΚΕ τόσο για την έδρα τους όσο και για κάθε ένα από τα υποκαταστήματά τους, στα οποία επιθυμούν να απασχολήσουν τους ωφελούμενους. Κάθε επιχείρηση μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα για έναν (1) έως και δέκα (10) ωφελούμενους ανάλογα με το προσωπικό που απασχολεί κατά την υποβολή της αίτησής της. Προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι η επιχείρηση να μην έχει προβεί σε μείωση του προσωπικού της (με καταγγελία σύμβασης εργασίας, αλλαγή καθεστώτος απασχόλησης, εθελουσία έξοδο), στο χρονικό διάστημα των εννέα μηνών που προηγούνται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

To «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 1.295 ανέργων ηλικίας 25-29 ετών» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) στο πλαίσιο της «Πρωτοβουλίας για την Απασχόληση των Νέων» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Αμοιβές 

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει στις δικαιούχους επιχειρήσεις επιχορήγηση, για κάθε προσλαμβανόμενο άνεργο η οποία ανέρχεται στο ποσό των 14,40 ευρώ την ημέρα και όχι πέραν των 25 ημερών ανά μήνα. Η επιχορήγηση θα ξεκινά από την ημερομηνία πρόσληψης του ανέργου και θα καταβάλλεται για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών.
Επισημαίνεται ότι οι ωφελούμενοι του προγράμματος άνεργοι νέοι δεν υποβάλλουν οι ίδιοι αίτηση, αλλά υποδεικνύονται με συστατικό σημείωμα μόνον από την αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου ανήκει η έδρα ή το υποκατάστημα του εργοδότη στον οποίο θα απασχοληθούν, σύμφωνα με τις ζητούμενες ειδικότητες, όπως αυτές θα έχουν δηλωθεί κατά την υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις. Θα πρέπει κατά την ημερομηνία υπόδειξής τους από την αρμόδια Υπηρεσία να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ και να έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους. Οι 1.295 θέσεις κατανέμονται ανά Περιφερειακή Ενότητα, ανά ειδικότητα και εκπαιδευτικό επίπεδο και βάσει αυτών υποβάλλονται οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων.

Οι λεπτομέρειες και οι όροι υλοποίησης του προγράμματος προσδιορίζονται από τις νέες διαδικασίες διαχείρισης και ελέγχου του ΕΣΠΑ, που περιγράφονται στη Δημόσια Πρόσκληση, η οποία είναι αναρτημένη στις ιστοσελίδες του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), του ΕΣΠΑ, http://www.espa.gr και στην ιστοσελίδα http://www.ependyseis.gr.
Σημειώνεται ότι επιχειρήσεις που δεν είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα του ΟΑΕΔ, προκειμένου για την εγγραφή τους, οφείλουν να επισκεφτούν την Υπηρεσία του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2), στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η έδρα ή τα υποκαταστήματα στα οποία θα απασχοληθούν οι ωφελούμενοι, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πρόσφατο καταστατικό ή βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος, ΑΦΜ).

Επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στα μητρώα του ΟΑΕΔ οφείλουν να προσέλθουν στις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ πριν την υποβολή της αίτησης για επικαιροποίηση των στοιχείων τους στις κάτωθι ενδεικτικές περιπτώσεις: δεν έχουν συμπληρώσει πλήρως ή ορθώς τα στοιχεία στους (π.χ. ταχυδρομική διεύθυνση, email, τηλέφωνο, ΚΑΔ, νόμιμος εκπρόσωπος κλπ), αλλαγή στοιχείων της έδρας ή υποκαταστήματος, δεν έχουν δηλώσει τυχόν υποκαταστήματα κ.α. Επιχειρήσεις που είναι ήδη εγγεγραμμένες στο σύστημα του ΠΣΚΕ, δύνανται να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα με τους κωδικούς που διαθέτουν, προσθέτοντας την εν λόγω νέα δράση. Για τη σύνδεση χρήστη στο ΠΣΚΕ η ενδιαφερόμενη επιχείρηση θα πρέπει να συνδεθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ependyseis.gr/mis κατά την ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων, προκειμένου να υποβάλλει την σχετική ηλεκτρονική Αίτηση Απόδοσης Δικαιωμάτων Πρόσβασης για να αποκτήσει κωδικό πρόσβασης και συνθηματικό. Τον κωδικό και το συνθηματικό αυτό η επιχείρηση θα τα χρησιμοποιήσει για την υποβολή της αίτησης ένταξης στο πρόγραμμα στο ΠΣΚΕ.

Click to comment

Απάντηση

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Ζητείται ΑΝΕΡΓΟΣ Ιατρικός Επισκέπτης

Ζητείται ΑΝΕΡΓΟΣ Ιατρικός Επισκέπτης ηλικίας 25 έως 40 χρόνων.

H Εργασία αφορά Ανάπτυξη Πωλήσεων Προβολής και Επικοινωνίας για την Αν. Μακεδονία και Θράκη.

Ικανοποιητική Αμοιβή.

Αποστολή βιογραφικών στο mail…. lk@enachannel.gr

Continue Reading

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Θάσο | Ζητείται άτομο σε Λογιστικό Γραφείο

Ζητείται έμπειρο άτομο σε μεγάλο Λογιστικό Γραφείο στα Λιμενάρια της Θάσου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :

Κα Βαρβάρα : 6985658063 

Κος Κώστας : 6942556049

Continue Reading

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

«Ανοιχτές» 718 θέσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα (λίστα)

Η aftodioikisi.gr, παρουσιάζει τις 718 «ανοιχτές» θέσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα, μέσω διαγωνισμών που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και άλλων που θα «τρέξουν» τις επόμενες μέρες.

Συνοπτικά:

1)ΑΣΕΠ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΕΓ/2017): Πλήρωση διακοσίων είκοσι (220) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών, σε υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.)

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1ΕΓ/2017 Προκήρυξη της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΦΕΚ 36/25-10-2017, Τεύχος ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση διακοσίων είκοσι (220) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών, σε υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 του Ν.4369/2016 (ΦΕΚ 33/Α/27-2-2016).

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στην Προκήρυξη 1ΕΓ/2017 έχουν μόνο όσοι έλαβαν, στο Γραπτό Διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. έτους 1998 (Προκήρυξη ΑΣΕΠ 8/1997), βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης για τους ανωτέρω κλάδους της Κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 3320/2005, υπό τις προϋποθέσεις συμμετοχής που ορίζονται στην Προκήρυξη 1ΕΓ/2017.

Ιδιαίτερα επισημαίνεται ότι όσοι υποψήφιοι έχουν ενταχθεί, τόσο στους αρχικούς, όσο και στους αναμορφωμένους πίνακες διοριστέων της 1ΕΓ/2016 Προκήρυξης (ΦΕΚ 3/10-5-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ, όπως διορθώθηκε με το ΦΕΚ 4/19-5-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), λαμβανομένων υπόψη και των αναπληρώσεων που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, δεν δύνανται να υποβάλουν Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παρούσα Προκήρυξη.

Το ΦΕΚ της Προκήρυξης έχει καταχωριστεί στους ιστότοπους του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Α.Σ.Ε.Π. (www.minadmin.gov.gr  και www.asep.gr  αντίστοιχα) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Για τη συμμετοχή τους στην Προκήρυξη 1ΕΓ/2017, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (Έντυπο ΑΣΕΠ ΕΠ.Γ.98.3) του Παραρτήματος Α΄ της εν λόγω Προκήρυξης, την οποία δύναται να αναζητήσουν και από τους ιστότοπους του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Α.Σ.Ε.Π.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την 14η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη: 1ΕΓ/2017

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 115.10

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων, στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. έχει αναρτηθεί ο Αλφαβητικός Πίνακας Επιτυχόντων Υποψηφίων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης των κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών του Γραπτού Διαγωνισμού  του Α.Σ.Ε.Π. έτους 1998 (Προκήρυξη ΑΣΕΠ 8/1997), τον οποίο και θα πρέπει να συμβουλευθούν για την ορθή συμπλήρωση της αίτησής τους, ως προς τα στοιχεία κατάταξής τους στον εν λόγω Γραπτό Διαγωνισμό (Ενότητα Β. Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης).

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.asep.gr/webcenter/portal/asep/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7?var=ucmserver%23dDocName%3AVDCCMS01.ASEP.019693&_afrLoop=3054046661643159&_adf.ctrl-state=24eu1wjs_38#!%40%40%3Fvar%3Ducmserver%2523dDocName%253AVDCCMS01.ASEP.019693%26_afrLoop%3D3054046661643159%26_adf.ctrl-state%3D24eu1wjs_42

2) ΑΣΕΠ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 15Κ/2017): Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριακοσίων τριάντα πέντε (335) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού – ΟΑΕΔ (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 15Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 34/20-10-2017, τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριακοσίων τριάντα πέντε (335) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού – ΟΑΕΔ (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 15 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 15Κ/2017

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 4ης Δεκεμβρίου 2017, ημέρας Δευτέρας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.asep.gr/webcenter/portal/asep/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7?var=ucmserver%23dDocName%3AVDCCMS01.ASEP.019678&_afrLoop=3054109250814858&_adf.ctrl-state=24eu1wjs_71#!%40%40%3Fvar%3Ducmserver%2523dDocName%253AVDCCMS01.ASEP.019678%26_afrLoop%3D3054109250814858%26_adf.ctrl-state%3D24eu1wjs_75

3) ΑΣΕΠ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 14Κ/2017): Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα εννέα (99) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου Ν.Π.Ι.Δ.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 14Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 35/20-10-2017, τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας ενενήντα εννέα (99) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου Ν.Π.Ι.Δ.»

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 28 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 14Κ/2017

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 4ης Δεκεμβρίου 2017, ημέρας Δευτέρας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.asep.gr/webcenter/portal/asep/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7?var=ucmserver%23dDocName%3AVDCCMS01.ASEP.019676&_afrLoop=3054154656721209&_adf.ctrl-state=24eu1wjs_104#!%40%40%3Fvar%3Ducmserver%2523dDocName%253AVDCCMS01.ASEP.019676%26_afrLoop%3D3054154656721209%26_adf.ctrl-state%3D24eu1wjs_108

4) Μεταφραστικό Κέντρο Οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CdT):  Προκήρυξη θέσης βοηθού Διευθυντή

Σύμφωνα με το A.Π.7536/26-10-2017 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. ΕΕ), γνωστοποιείται παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων από τo Μεταφραστικό Κέντρο των Οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CdT) για την ακόλουθη προκήρυξη θέσης βοηθού Διευθυντή με στοιχεία: – CDT/02/17 (ΑST4-AST9)

Η νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την 15η Νοεμβρίου 2017.

Πληροφορίες για την ανωτέρω προκήρυξη μπορούν να αναζητηθούν στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://cdt.europa.eu

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικώς απευθείας στην ως άνω Υπηρεσία.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ: ΕΓΓΡΑΦΟ

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.minadmin.gov.gr/wp-content/uploads/20171101_prosl_cdt.pdf

5) Δήμος Δωδώνης; Πρόσληψη 1 ατόμου

Ανακοινώνει Τη σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε ένα (1) άτοµο για την κάλυψη αναγκών του ∆ήµου ∆ωδώνης, που εδρεύει στην Αγία Κυριακή, µε αντικείµενο την εκτέλεση του έργου: «Συνδροµή και ωρίµανση των έργων αποκατάστασης και αντιµετώπισης των ζηµιών από τις θεοµηνίες, και θωράκιση των χωριών του ∆ήµου για την αντιµετώπιση µελλοντικών ζηµιών» συνολικής διάρκειας έως (12) µηνών.

ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών Έως δώδεκα (12) µήνες 1

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ΗΜΟΣ ∆Ω∆ΩΝΗΣ Αγία Κυριακή Τ.Κ.45500, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψιν κ. Ζούπα (τηλ. επικοινωνίας: 2654360131). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Από 3 Νοεμβρίου μέχρι 13 Νοεμβρίου

6) Πανεπιστήμιο Πατρών: Πρόσληψη 1 καθηγητή

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ την πλήρωση θέσης Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένα Μαθηματικά με έμφαση στη Μηχανική Σωματίων και Συστημάτων».

ΦΕΚ Δημοσίευσης: 1048/20-10-2017 τ. Γ΄

ΑΔΑ: 7Γ12469Β7Θ-Ι76

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΛΛΑ: ΑΡΡ 3265

Λήξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων  για  την  ανωτέρω  θέση  είναι  η 31/12/2017

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι αιτήσεις υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά (όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ προκήρυξης) υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» https://apella.minedu.gov.gr .

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και  να επικοινωνούν στα τηλέφωνα και e-mails που αναγράφονται:

Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών:   e-mail: dept@civil.upatras.gr

Ιστότοπος: www.civil.upatras.gr

τηλ.: 2610-996500/996501/996502

7) Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού / Μηχανικών (ΚΕΣΕΝ/Μ) του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής: Πρόσληψη τριών ωρομίσθιων καθηγητών

Το Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού / Μηχανικών (ΚΕΣΕΝ/Μ) του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής προτίθεται να προσλάβει, για την κάλυψη των αναγκών του εκπαιδευτικού έτους 2017-2018, ωρομίσθιους καθηγητές των παρακάτω ειδικοτήτων, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του π.δ.63/1974, της παρ. 3 του άρθρου 29 του Ν. 1943/91, όπως αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 10 του Ν. 2026/1992 (ΦΕΚ Α’ 43), σε συνδυασμό με το 1ο εδάφιο της περίπτωσης β.β του άρθρου 24 και την περ. β της παρ. 2 του άρθρου 14 του ν.2190/1994 και σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. πρωτ.:

2901.2/43373/2017/15-06-2017 έγκριση ΥΝΑΝΠ/ΔΔΥ 1Ο

– Έναν (1) Μηχανικό Α’ τάξης Ε.Ν. και ελλείψει υποψηφίων με τα απαιτούμενα προσόντα, κάλυψη της θέσης από Μηχανολόγο Μηχανικό και ελλείψει αυτών από Ναυπηγό Μηχανολόγο Μηχανικό.

-Μέχρι δύο (2) Μηχανολόγους Μηχανικούς.

Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην πρόσληψη μέρους του αριθμού προσωπικού που προκηρύσσεται, σε περίπτωση μεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών, εφόσον αιτιολογείται από το ΚΕΣΕΝ/Μ, χωρίς αυτό να εγείρει οποιαδήποτε απαίτηση από τους υποψηφίους.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της Ανακοίνωσης, στον Τύπο ή στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Υπουργείου, ήτοι μέχρι και την Δευτέρα 13-11-2017, να υποβάλουν ή να αποστείλουν με «ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ» ή «EXPRESS» στο Κ.Ε.Σ.Ε.Ν./ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (Φλέμιγκ 43, Τ.Κ. 182 33 Αγ. I. Ρέντης), την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

(Λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου με την ένδειξη ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS).

Περίληψη της Ανακοίνωσης δημοσιεύεται σε μία ημερήσια εφημερίδα των Αθηνών και μία του Πειραιά.

Aντίγραφο Ανακοίνωσης αποστέλλεται σε ΠΕΠΕΝ, ΠΕΜΕΝ, ΠΝΟ και Ε.Ε.Ε, στην ΥΝΑΝΠ/ΔΔΥ 1Ο και τοιχοκολλάται στο Κατάστημα των ΚΕΣΕΝ και στο Δημοτικό Κατάστημα Αγ.Ι.Ρέντη. Επίσης αναρτάται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Υπουργείου (Αναζήτηση: Ανά είδος/ Πράξεις Οργανωτικού και Διοικητικού Περιεχομένου/Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων) και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις http://kesen.hcg.gr  και www.yen.gr . Εφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην ορθή συμπλήρωση και υπογραφή της αίτησης και της απαιτούμενης υπεύθυνης δήλωσης σύμφωνα με τους όρους της παρούσας. Σε περίπτωση που υποψήφιος διαπιστώσει οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη ή επιθυμεί την τροποποίηση αυτής, οφείλει να υποβάλει σχετική αίτηση, εντός της οριζόμενης, με την παρούσα, προθεσμίας.

Δικαιολογητικά που προσκομίζονται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών δεν γίνονται δεκτά. Στην κατά το προηγούμενο εδάφιο απαγόρευση αποδοχής εκπρόθεσμων πιστοποιητικών ή δικαιολογητικών περιλαμβάνονται και αυτά που είναι συμπληρωματικά ή διευκρινιστικά εκείνων που έχουν κατατεθεί εμπροθέσμως.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης, τα υποβληθέντα δικαιολογητικά θα παραμένουν στο αρχείο της Υπηρεσίας. Στους υποψηφίους που δεν προσελήφθησαν, τα δικαιολογητικά επιστρέφονται μετά τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους κατόπιν σχετικής αίτησης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210 4810316, 210 4810615 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kesenm@hcg.gr  .

8) Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA): Πρόσληψη 1 ατόμου

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA), σύμφωνα με το Α.Π. 7152/16-10-2017 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. στην Ε.Ε.), ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου στη θέση Senior Econonist –Senior Risk Analysis Officer με στοιχεία προκήρυξης: ΕSMA/2017/VAC17/AD7.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικώς απευθείας στην ανωτέρω Ευρωπαϊκή Αρχή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: vacancies@esma.europa.eu

Πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.esma.europa.eu/about-esma/careers

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 13-11-2017.

9) Ευρωπαϊκή Μονάδα Δικαστικής Συνεργασίας (EUROJUST): Πρόσληψη 1 ατόμου

Η Ευρωπαϊκή Μονάδα Δικαστικής Συνεργασίας (EUROJUST), σύμφωνα με το Α.Π. 7108/13-10-2017 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. στην Ε.Ε.), ανακοινώνει σύμφωνα με την ιστοσελίδα:

http://www.eurojust.europa.eu/careers/vacancies/Pages/Vacancies.aspx,

την πρόσληψη ενός (1) ατόμου στη θέση Head of the Operations Department Temporary Agent (AD11)  με στοιχεία προκήρυξης:  Ref:17/EJ/12.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικώς απευθείας στην ανωτέρω Υπηρεσία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

applications@eurojust.europa.eu

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 13-11-2017.

10) Κοινοπραξία Innovative Medicines Initiative 2 (IMI2 JU): Πρόσληψη 1 ατόμου

Η Κοινοπραξία Innovative Medicines Initiative 2 (IMI2 JU), σύμφωνα με το Α.Π. 7018/10-10-2017 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. στην Ε.Ε.), ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου στη θέση Programme Performance and Evaluation Expert Temporary Agent (M/F) με στοιχεία προκήρυξης: ΙΜΙ2/2017/ΤA/005(AD7).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικώς απευθείας στην ανωτέρω Κοινοπραξία.

Πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.imi.europa.eu/content/jobs

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 13-11-2017.

11) Δήμος Ξάνθης: Πρόσληψη 3 ατόμων

Ο Δήμος Ξάνθης, που εδρεύει στην Ξάνθη της Π.Ε. Ξάνθης, της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., 8μηνης διάρκειας, συνολικά τριών (3) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Φορτωτή – Εκσκαφέα JCB), Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, Ξάνθη.

1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Μηχανικό Σάρωθρο), Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, Ξάνθη.

1ΥΕ Εργατών-τριών Κήπων, Δ/νση Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής, Ξάνθη.

 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Ξάνθης, Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών, Γραφείο Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού, Πλατεία Δημοκρατίας, Τ.Κ. 671 32, Ξάνθη, (υπόψη κ. Κρασούλη Ηλία).

Πληροφορίες στο τηλ.: 25410 28398.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 13-11-2017.

12) Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων: Πρόσληψη 1 ατόμου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών, για τις ανάγκες του υποέργου «Μετατροπή του παλαιού Δημοτικού Σχολείου στη Χώρα Κύθνου σε Αρχαιολογικό Μουσείο και έκθεση της αρχαιολογικής συλλογής» του έργου «Αρχαιολογικό Μουσείο Κύθνου», που θα υλοποιηθεί με την μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, 3μηνης διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου, ενός (1) ατόμου ως επιστημονικό προσωπικό και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης (1ης κατεύθυνσης [πρώην τομέας Α΄] – Συντήρηση Αρχαιολογικών και Ιστορικών Αντικειμένων ) με εξειδίκευση στη συντήρηση κεραμικών αντικειμένων και εμπειρία σε ανάλογα έργα, Κύθνος, Κυκλάδες.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, Επαμεινώνδα 10, Τ.Κ. 105 55, Αθήνα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 01-11-2017 έως και 07-11-2017, (09.00π.μ.-15.00μ.μ.).

13) Ινστιτούτο Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Ενέργειας και Ασφάλειας (ΙΠΡΕΤΕΑ) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Ενέργειας και Ασφάλειας (ΙΠΡΕΤΕΑ) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, δυνάμει του άρθρου 93 του Ν. 4310/2014 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την παράγραφο 1, άρθρο 24 του Ν. 4386/2016, στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος / έργου με τίτλο «Τεχνολογία Σύντηξης / EUROfusion – Implementation of activities described in the Roadmap to Fusion during Horizon2020 through a Joint programme of the members of the EUROfusion consortium» (Ε-10687) – Φορέας Χρηματοδότησης: European Commission (HORIZON 2020), με αριθμ. συμβολαίου: Grant Agreement No 633053, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., 6μηνης διάρκειας με δυνατότητα επέκτασης έως τη λήξη του έργου στο πλαίσιο του προγράμματος με ακρωνύμιο “EUROfusion” που υλοποιείται στις Εγκαταστάσεις του ΙΠΡΕΤΕΑ του ΕΚΕΦΕ «Δ», ενός (1) ατόμου, ως Επιστημονικός Συνεργάτης.

ΘΕΣΗ: «Ανάπτυξη καινοτόμων ανιχνευτών νετρονίων για εφαρμογές στην τεχνολογία σύντηξης».

«Ο/Η υποψήφιος/α θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη ανιχνευτών νετρονίων που στηρίζονται σε κεραμική μήτρα και μεταλλικά στοιχεία και το χαρακτηρισμό αυτών. Η εργασία εντάσσεται στο ερευνητικό πλαίσιο παραγωγής ενέργειας μέσω σύντηξης, από τις κορυφαίες ερευνητικές προτεραιότητες σε διεθνές επίπεδο με την κατασκευή του ΙΤΕR (https://www.iter.org), του μεγαλύτερου διεθνούς πειράματος σύντηξης σε εξέλιξη».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με θέμα:

«Αίτηση Υποψηφιότητας για την α.π. 015/2017-2342 Προκήρυξη» στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κεντρικού Πρωτοκόλλου του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»:

dd.protokol@admin.demokritos.gr

Η παρούσα Προκήρυξη, καθώς και η αίτηση – η υποβολή της είναι υποχρεωτική – βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» http://www.demokritos.gr

Για την επιβεβαίωση της υποβολής των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν σχετικό e-mail από το Τμήμα Γραμματείας του Κεντρικού Πρωτοκόλλου του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Σε κάθε αίτηση πρέπει να αναγράφεται:

– Το Ινστιτούτο (ΙΠΡΕΤΕΑ)

– Η περιγραφή της θέσης που σχετίζεται με («Ανάπτυξη καινοτόμων ανιχνευτών νετρονίων για εφαρμογές στην τεχνολογία σύντηξης»)

– Ο αριθμός πρωτοκόλλου (015/2017-2342) τηςΠροκήρυξης

– Ο τίτλος του έργου («Τεχνολογία Σύντηξης / EUROfusion – Implementation of activities described in the Roadmap to Fusion during Horizon2020 through a Joint programme of the members of the EUROfusion consortium»)

– Ο κωδικός του έργου (Ε-10687)

– Η αρμόδια για πληροφορίες (Δρ Κωνσταντία Μεργιά).

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 6503706, εργάσιμες ημέρες και ώρες, (Δρα Κωνσταντία Μεργιά, mailto:ftg.demokritos.gr ) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kmergia@ipta.demokritos.gr

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 26-11-2017, (ώρα 23.59μ.μ.).

14) Ν.Π.Δ.Δ.: «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.): Πρόσληψη 13 ατόμων

Το Ν.Π.Δ.Δ.: «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.)», που εδρεύει στο Βόλο της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Δ. Βόλου «Άθλησης για Όλους» (Π.Α.γ.Ο) της ΓΓΑ και του φορέα υλοποίησης «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ», ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας έως 8 μήνες με ωριαία αποζημίωση, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

4ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, για το Πρόγραμμα «Αθλητισμός και Γυναίκα», Ανεξαρτήτου Ειδικότητας, Βόλος

2ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, για το Πρόγραμμα «Άσκηση Ενηλίκων», με Ειδικότητα Κολύμβηση με άδεια Ναυαγοσώστη 1 άτομο και 1 Ανεξαρτήτου Ειδικότητας, Βόλος

2ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, για το Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Παιδί», με Ειδικότητα Αντισφαίριση, Βόλος

1ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, για το Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Εφηβεία»,  Ανεξαρτήτου Ειδικότητας, Βόλος

1ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, για το Ειδικό Πρόγραμμα «Οστεοπόρωση» & Άθληση & Τρίτη Ηλικία»,  με αποδεδειγμένη εμπειρία βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου ή ημερίδας για την «Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία», Βόλος

1ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, για το Πρόγραμμα «Προετοιμασία για Εισαγωγή σε Τ.Ε.Φ.Α.Α. – Στρατιωτικές Σχολές» με Ειδικότητα στον Κλασσικό Αθλητισμό», Βόλος

2ΠΕ Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, για το Ειδικό Πρόγραμμα «Φυλακές», με Αποδεδειγμένη Εμπειρία στο Συγκεκριμένο Πρόγραμμα, Βόλος.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή μέσω ΕΛ.ΤΑ. ή εταιρείας ταχυμεταφοράς στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Ν.Π.Δ.Δ.: «Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.» Δ. Βόλου, Διεύθυνση Αθλητισμού, Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως (Μεταξουργείο), Τ.Κ. 384 46, Νέα Ιωνία Βόλου, Μαγνησία.

Πληροφορίες στο τηλ.: 24210 71770.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 01-11-2017 έως και 10-11-2017 (Δευτέρα έως Παρασκευή), (10.00π.μ.-14.00μ.μ.).

15) Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Ι.Π.Τ.Η.Λ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ): Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Ι.Π.Τ.Η.Λ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Smart mobility at the European land borders – SMILE» για την κάλυψη των αναγκών του έργου, με αριθμό συμβολαίου 740931, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON 2020», ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση ανάθεσης έργου 6μηνης διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης  με δυνατή ανανέωση ή παράταση χωρίς περιορισμό, μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΕΚΕΤΑ και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, μέχρι την ημερομηνία λήξης του έργου, ενός (1) ατόμου ως Επιστημονικός Συνεργάτης ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ ή Πληροφορικής ή συναφούς ειδικότητας.

Τόπος Απασχόλησης: ΕΚΕΤΑ, 6ο χλμ. οδού Θέρμης – Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη.

Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι (και πολίτες Ε.Ε. ή και εκτός Ε.Ε.) θα πρέπει να υποβάλουν την Πρόταση-Δήλωση (επισυνάπτεται) με τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά σε σφραγισμένο φάκελο στην παρακάτω διεύθυνση:

Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Ε.ΚΕ.Τ.Α./Ι.Π.Τ.Η.Λ.), 6ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, Τ.Κ. 570 01, Θέρμη-Θεσσαλονίκη.

Στο εξωτερικό μέρος του φακέλου υποβολής της πρότασης θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς τα εξής: Πρόταση για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 16480/30-10-2017

Για το έργο «Smart mobility at the European land borders – SMILE»

Τα στοιχεία του υποψηφίου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Πληροφορίες στο τηλ.: 2311 257729 ή στο e-mail: stavrop@iti.gr (κ. Γ. Σταυρόπουλος).

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: έως και 15-11-2017, (ώρα 14.00μ.μ.).

16) Ν.Π.Ι.Δ. <<Ειδικό Ταμείο Οργάνωσης Συναυλιών Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης>>Ν.Π.Ι.Δ.: Πρόσληψη 1 ατόμου (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Το Ν.Π.Ι.Δ. <<Ειδικό Ταμείο Οργάνωσης Συναυλιών Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης>>, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, της Π.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, για την παροχή ανεξάρτητων υπηρεσιών με αντικείμενο την επιμέλεια, κατάρτιση και

συντονισμό των εκπαιδευτικών και κοινωνικών δράσεων της Ορχήστρας, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση 6μηνης διάρκειας (Ιανουάριος 2018 έως Ιούνιος 2018) με δυνατότητα παράτασης της συνεργασίας εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το Ε.Τ.Ο.Σ., ενός (1) ατόμου – Μουσικοπαιδαγωγού, ως «Υπευθύνου Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της Κ.Ο.Θ.».

Τόπος Απασχόλησης: Θεσσαλονίκη.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση ενδιαφέροντος με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά,

είτε αυτοπροσώπως, στην ταχ. διεύθυνση: Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Θ.), Λεωφόρος Νίκης 73, Τ.Κ. 546 22, Θεσσαλονίκη,

είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: maria@tsso.gr

Και στις δύο περιπτώσεις η αίτηση θα πρέπει να φέρει την ένδειξη: «Πρόσκληση Ενδιαφέροντος της Κ.Ο.Θ.».

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 20-11-2017, (ώρα 12.00μ.μ.).

17) Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας : Πρόσληψη 1 ατόμου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Πάτρα της Π.Ε. Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος: «Ανάπτυξη τεχνογνωσίας και προηγμένες υπηρεσίες εφαρμοσμένης έρευνας και ανάπτυξης, στον Τομέα της Εφαρμοσμένης Γενετικής από Ιδιώτες Χρηματοδότες, με την εφαρμογή μοριακών γονιδιωματικών μεθόδων για την βελτιστοποίηση προϊόντων ή διαχείρισης των εκτρεφόμενων / φυσικών πληθυσμών υδρόβιων οργανισμών 2017-2018», ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ: ResDev 2017-2018»» με κωδ. 2.015.004.003», το οποίο χρηματοδοτείται από ιδιώτες χρηματοδότες, ανακοινώνει την πρόσληψη για τη σύμβαση μίσθωσης έργου Ι.Δ., διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως τις 30-09-2018, ενός (1) ατόμου ως Μεταδιδακτορικός Ερευνητής, Ειδικότητας Βιολογίας, Γεωπονίας, Βιοτεχνολογίας ή Συναφούς.

Αντικείμενο Έργου:

Συμμετοχή στη συλλογή και καταγραφή δειγμάτων, εργαστηριακή ανάλυση δειγμάτων DNA, RNA ή πρωτεϊνών με εφαρμογή μοριακών γονιδιωματικών ή/και πρωτεωμικών μεθόδων για τη βελτιστοποίηση προϊόντων, μεθοδολογιών ή διαχείρισης των εκτρεφόμενων ή /και φυσικών πληθυσμών υδρόβιων οργανισμών. Ειδικότερα αφορά στην κύρια εφαρμογή μοριακών σημαντών (RFLPs, μικροδορυφορικών, SNPs, αλληλούχιση κατά Sanger, εφαρμογή μεθόδων NGS) για την ταυτοποίηση ειδών, γονική ταυτοποίηση και αναγνώριση και πληθυσμιακή γενετική ανάλυση.

Τόπος Απασχόλησης: Μεσολόγγι.

Υποβολή προτάσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την πρότασή τους (συνημμένο υπόδειγμα) με τα απαραίτητα, κατά την πρόσκληση, δικαιολογητικά σε σφραγισμένο φάκελο, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικώς είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) καθημερινά (09.00π.μ.-15.00μ.μ.) στην ταχ. διεύθυνση:

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας,

Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας,

Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, Τ.Κ. 263 34, Πάτρα Αχαΐας.

Στο φάκελο θα πρέπει να υπάρχει η ένδειξη:

ΠΡΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, 26334, Πάτρα

“Ανάπτυξη τεχνογνωσίας και προηγμένες υπηρεσίες εφαρμοσμένης έρευνας και ανάπτυξης, στον Τομέα της Εφαρμοσμένης Γενετικής από Ιδιώτες Χρηματοδότες, με την εφαρμογή μοριακών γονιδιωματικών μεθόδων για την βελτιστοποίηση προϊόντων ή διαχείρισης των εκτρεφόμενων / φυσικών πληθυσμών υδρόβιων οργανισμών 2017-2018”.

ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ: ResDev 2017-2018»», με κωδ. 2.015.004.003

Αρ. Πρωτ. Πρόσκλησης 37557- 31/10/2017

Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Στοιχεία Επικοινωνίας (email & τηλέφωνο):

Πληροφορίες στο τηλ.: 26310 58424 (κ. Κωνσταντίνος Μπαταργιάς) και στο e-mail: batc@teiwest.gr

Προθεσμία υποβολής προτάσεων: έως και 16-11-2017, (ώρα 13.00μ.μ.).

18) Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης ‘’ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ’’»: Πρόσληψη 1 ατόμου

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης ‘’ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ’’», που εδρεύει στην Ηλιούπολη της Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, για την υλοποίηση των Ειδικών Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2017-2018, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας έως 8 μηνών με ωριαία αποζημίωση, ενός (1) ατόμου και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

1Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα Ειδικής Φυσικής Αγωγής (για το Πρόγραμμα Θεραπευτικής Κολύμβησης), Ηλιούπολη Αττικής.

 Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στην ταχ. διεύθυνση:

Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης» (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-‘’ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ’’», Γραφείο Προσωπικού, Μεσσηνίας 26 και Δαμασκηνού,  Τ.Κ. 163 42, Ηλιούπολη, (υπόψη κ. Ψυρροπούλου ή κ. Φραγκιαδάκη).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 02-11-2017 έως και 13-11-2017 (09.00π.μ.-13.00μ.μ.).

19) Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Δήμου Νεάπολης-Συκεών : Πρόσληψη 30 ατόμων

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Δήμου Νεάπολης-Συκεών, που εδρεύει  στη Νεάπολη της Π.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την υλοποίηση των Ειδικών Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2017-2018, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 31-07-2018 με ωριαία αποζημίωση, συνολικά τριάντα (30) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

4 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, με Ειδικότητα Κλειστού Χώρου και 2ετής εμπειρία σε αεροβική, πιλάτες & γιόγκα, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης

 3 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, με Ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης

5 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, με Ειδικότητα στους Παραδοσιακούς Χώρους, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης

1 Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, με Ειδικότητα στην Πετοσφαίριση, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης

2 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα στη Χειροσφαίριση, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης

3 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, με Ειδικότητα στην Ειδική Αγωγή ΑμεΑ, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης

1 Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, με Ειδικότητα στην Ποδηλασία, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης

1 Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, με Ειδικότητα στο Τζούντο, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης

4 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, με Ειδικότητα στην Κολύμβηση, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης

2 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, με Ειδικότητα στη Ρυθμική, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης

1 Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, με Ειδικότητα στην Ενόργανη, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης

3 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, με Ειδικότητα στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Δ. Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά στην ταχ. διεύθυνση:

Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών, Ελ. Βενιζέλου 125, Τ.Κ. 567 28, Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες στο τηλ.: 2313 329571.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 30-10-2017 έως και 08-11-2017 (09.00π.μ.-14.00μ.μ.).

20) Εκτελεστικός Οργανισμός Καινοτομίας και Δικτύων (INEA): Πρόσληψη 1 ατόμου

O Εκτελεστικός Οργανισμός Καινοτομίας και Δικτύων (INEA), σύμφωνα με το Α.Π. 7548/26-10-2017 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. στην Ε.Ε.), ανακοινώνει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου στη θέση Project Officer CEF – Transport, Energy and ICT με στοιχεία προκήρυξης: INEA/2017/CA/FGIII/38.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικώς απευθείας στην ως άνω Υπηρεσία.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού:

http://ec.europa.eu/inea/en/mission-objectives/job-opportunities

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 10-11-2017.

21) Δήμος Πάρου: Πρόσληψη 2 ατόμων

Ο Δήμος Πάρου, που εδρεύει στην Παροικία Πάρου της Π.Ε. Κυκλάδων, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ανταποδοτικού χαρακτήρα, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., 8μηνης διάρκειας, συνολικά δύο (2) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

2ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, Πάρος.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση:

Δήμος Πάρου, Γραφείο Προσωπικού, Τ.Κ.844 00, Παροικία Πάρου, (υπόψη κ. Ν. Αποστολοπούλου).

Πληροφορίες στο τηλ.: 22843 60114.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 01-11-2017 έως και 10-11-2017.

aftodioikisi.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en