Quantcast
Connect with us

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ξάδερφος αυτόχειρα στην Λεκάνη | Μου είπε “είμαστε στο μαντρί” και έκλεισε το τηλέφωνο

Ο δράστης μετέφερε την εν διαστάσει σύζυγό του και το ενός έτους παιδί τους στο μαντρί του. Εκεί τους σκότωσε με την καραμπίνα του. Όμως πριν στρέψει την κάννη του όπλου στον εαυτό του, τηλεφώνησε σε έναν εξάδελφό του. 

«Είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε» είπε μόνο και έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο ξάδελφος τότε τηλεφώνησε σε έναν αντιδήμαρχο και εκείνος με την σειρά του την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο συγγενής του δράστη, βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα.

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Σέρρες | Μακάβριο θέαμα συνάντησε ένας περπατητής σε δάσος στο Κάτω Μετόχι Σερρών.

Μπροστά σε ένα συγκλονιστικό θέαμα βρέθηκε ένας περπατητής σε δάσος στο Κάτω Μετόχι Σερρών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή 24 Μαρτίου στις 16:00 το μεσημέρι, όταν ο περαστικός εντόπισε οστά από ανθρώπινο σκελετό κοντά σε κοίτη χειμάρρου.

Για το μακάβριο αυτό εύρυμα ενημερώθηκε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ. και επί τόπου έσπευσαν στελέχη του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Σερρών για την περισυλλογή των οστών του ανθρώπινου σκελετού.

Τα ευρήματα εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης προκειμένου να αναλυθούν και να εξακριβωθεί σε ποιόν ανήκουν.

Το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών.

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Λάρισα | Ένοικος πολυκατοικίας εγκλώβισε διαρρήκτες σε ασανσέρ επί 2,5 ώρες, κόβοντας το ρεύμα

Με έναν πρωτότυπο τρόπο παγίδευσε ένας ένοικος πολυκατοικίας τους κλέφτες που επιχείρησαν να διαρρήξουν το διαμέρισμα του στη Λάρισα εγκλωβίζοντας τους στο ασανσέρ. Ο πολυμήχανος ένοικος έκλεισε τους διαρρήκτες επί 2,5 ώρες στον ανελκυστήρα τα ξημερώματα της 24ης Μαρτίου.

Ο ένοικος διαμερίσματος, που και προ ημερών είχε παρατηρήσει «κίνηση» αγνώστων στην πολυκατοικία, άκουσε θορύβους στον 6ο όροφο λίγο μετά τις 3 προχθές τα ξημερώματα και έτσι εκτίμησε ότι πρόκειται για διαρρήκτες που κατεβαίνουν χρησιμοποιώντας τον ανελκυστήρα, καθώς γνώριζε ότι οι ένοικοι του 6ου ορόφου απουσιάζουν από το σπίτι τους. Έτσι κατέβηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου και έκλεισε την παροχή ρεύματος στον ανελκυστήρα με αποτέλεσμα οι τρεις δράστες να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτόν.

Ο ένοικος ανέβηκε στη συνέχεια στον 2ο όροφο όπου άκουσε τους εγκλωβισμένους στον ανελκυστήρα να συνομιλούν, ενώ την ίδια ώρα αντιλήφθηκε να ανοίγει ξανά η είσοδος της πολυκατοικίας. Βάζοντας τις φωνές οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, με την αστυνομία να εκτιμά ότι πρόκειται για άλλους δυο συνεργούς των συλληφθέντων οι οποίοι και αναζητούνται. Ενόσω οι τρεις δράστες παρέμειναν εγκλωβισμένοι για αρκετή ώρα, ο ένοικος κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης να διαπιστώνουν ότι η πόρτα της ταράτσας της πολυκατοικίας έφερε ίχνη παραβίασης από κόφτη μετάλλων σε αντίθεση με το διαμέρισμα του 6ου ορόφου όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε παραβιαστεί. Παρουσία και άλλων αστυνομικών στις 5.45′ τα ξημερώματα ο ένοικος έθεσε ξανά σε λειτουργία τον ανελκυστήρα, με τους τρεις δράστες να κατεβαίνουν στο ισόγειο και ανοίγοντας την πόρτα να συλλαμβάνονται.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. οι τρεις δράστες «έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιχείρησαν να διαφύγουν, απωθώντας οι δύο εξ αυτών με τα χέρια τους αστυνομικούς, ενώ ο τρίτος επιχείρησε να τους χτυπήσει με μεταλλικό κόφτη σιδήρων (ψαλίδα). Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και είδη απόκρυψης των χαρακτηριστικών τους (κόφτης, περιλαίμια, γάντια κ.ά.)».

Οι τρεις συλληφθέντες, 31, 38 και 47 ετών σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας τυγχάνουν γνωστοί των διωκτικών αρχών από παλαιότερες κλοπές σε οικίες με τη μέθοδο της καταρρίχησης σε βεράντες σπιτιών, έχοντας νωρίτερα αποκτήσει πρόσβαση στις ταράτσες.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και βία κατά υπαλλήλων, για να οδηγηθούν χθες ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας όπου έλαβαν αναβολή προκειμένου να εμφανιστεί στο Δικαστήριο ο ιδιοκτήτης τους διαμερίσματος, δηλώνοντας μάλιστα ότι, παρότι πρόκειται για απόπειρα επιθυμούν να αποζημιώσουν τον ιδιοκτήτη για τη φθορά. Η δίκη τους θα γίνει την 1η Απριλίου και μέχρι τότε οι τρεις Λαρισαίοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Βόλος | 74χρονος κατηγορεί την 54χρονη Ουκρανή σύντροφό του ότι είναι αλκοολική και ασκεί ενδοοικογενειακή βία

Μία 54χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, βία κατά υπαλλήλου και φθορά ξένης περιουσίας, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, η αλλοδαπή γνωρίστηκε μέσω σελίδας στο διαδίκτυο με 74χρονο Βολιώτη και τα τελευταία χρόνια ζουν μαζί στο σπίτι του στην Αγριά, ενώ έχει φέρει μαζί της και το 18χρονο παιδί της.

Το θύμα λέει πως η Ουκρανή παραιτήθηκε από το Δημόσιο που εργαζόταν ως μηχανικός στη χώρα της και ήρθε στην Ελλάδα, ενώ ο 74χρονος τής υποσχέθηκε να την αποκαταστήσει οικονομικά. Όμως, εκείνη είναι αλκοολική με αποτέλεσμα να ξεσπά συχνά τόσο κατά του παιδιού της, όσο και κατά του άτυχου άνδρα, σύμφωνα πάντα με το θύμα.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έδειρε το παιδί της και όταν ο ηλικιωμένος μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, του έριξε μπουνιές. Μάλιστα, τον απειλεί πως αν τη χωρίσει, θα τον σκοτώσει, αναφέρει η καταγγελία.

Ο Βολιώτης αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Η γυναίκα κρατείται, της διορίστηκε δικηγόρος από τον κατάλογο, καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να προσλάβει κάποιον και θα παραμείνει στο κρατητήριο έως σήμερα που θα εκδικαστεί το Αυτόφωρο.

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en