Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ν.Καβάλας | Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα

 Σύμφωνα με το Meteokav ,ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα θα είναι άστατος για τον Νομό Καβάλας.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του των επόμενων ημερών φαίνεται ότι θα είναι κάποια ΄΄ψίγματα΄΄ αστάθειας που κατά περιόδους θα δίνουν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και η θερμοκρασία σε γενικές γραμμές θα παραμείνει σε ελαφρώς χαμηλές για την εποχή τιμές. Παρακάτω, θα αναφερθούμε σε κάθε μέρα ξεχωριστά ενώ στο www.meteokav.gr κάθε μέρα θα επικαιροποιείται η πρόγνωση με βάση τα νεότερα δεδομένα.
Μεγάλη Δευτέρα: Μετά το μεσημέρι νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Έτσι, τις απογευματινές-πρώτες βραδινές ώρες πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά και γύρω από αυτά και στα δυτικά του νομού, μικρή πιθανότητα στα υπόλοιπα. Στην συνέχεια τα όποια φαινόμενα θα σταματήσουν, ενώ στην Θάσο η πιθανότητα για τοπική πρόσκαιρη βροχή παραμένει μέχρι αργά το βράδυ.
Μεγάλη Τρίτη: ΄Λίγες νεφώσεις τοπικά και κατά περιόδους αυξημένες. Τις απογευματινές ώρες πιθανότητα για τοπικές βροχές-μπόρες κυρίως στα ορεινά και γύρω από αυτά (ιδίως στο όρος Λεκάνης και γύρω από αυτό), μικρή πιθανότητα στα υπόλοιπα. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Μεγάλη Τετάρτη: Λίγες νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες (κυρίως μετά το μεσημέρι). Τις μεταμεσημβρινές-απογευματινές ώρες πιθανότητα για τοπικές βροχές-μπόρες 1) υψηλή πιθανότητα στα ορεινά (ιδίως όρος Λεκάνης) 2) αξιόλογη πιθανότητα στα πεδινά κοντά σε ορεινά και στα βόρεια πεδινά 3) μικρή πιθανότητα στα υπόλοιπα. Μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα εκδήλωσης έντονων εξάρσεων και μεμονωμένων καταιγίδων.
Μεγάλη Πέμπτη: Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας μέσα στην μέρα, φυσιολογικές τιμές.
Μεγάλη Παρασκευή: Λίγες νεφώσεις που φαίνεται ότι θα αυξηθούν από το μεσημέρι και μετά. Τις απογευματινές-βραδινές ώρες πιθανότητα για πέρασμα βροχής από τα δυτικα (θα το δούμε τις επόμενες μέρες).
Μεγάλο Σάββατο: Λίγες νεφώσεις που τοπικά και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα: Νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα ότι θα δίνουν κατά περιόδους τοπικές βροχές, ενώ υπαρκτό είναι και το ενδεχόμενο μιας πιο γενικευμένης κακοκαιρίας (κυρίως την Δευτέρα του Πάσχα). Η θερμοκρασία το διήμερο αυτό θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση, επιστρέφοντας σε ελαφρώς χαμηλές για την εποχή τιμές.
Για κάθε νεότερο επισκεφθείτε το www.meteokav.gr , ενώ να αναφέρουμε ότι πιθανότατα το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει άστατο και την επόμενη εβδομάδα με χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπωσιακή παρουσία του ΝΟΘΑΚ στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Β. Ελλάδας

Άκρως επιτυχημένη η εμφάνιση του ομίλου στο χειμερινό πρωτάθλημα Β. Ελλάδος που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη 14-16/2/25. Mε πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις έκλεισε σήμερα το απόγευμα το αγωνιστικό τριήμερο: 6 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια ήταν ο συνολικός απολογισμός για το αγωνιστικό τμήμα του ΝΟΘΑΚ. Συγκεκριμένα:

3η θέση στην γενική κατάταξη στη μεικτή κατηγορία κορασίδων 15-16

6η θέση στην γενική κατάταξη στη μεικτή κατηγορία παίδων 15-16

6η θέση στην γενική κατάταξη στην κατηγορία κορασίδων – παίδων 15-16

8η θέση στην γενική κατάταξη στην κατηγορία γυναικών – νεανίδων mixed junior

15η θέση στην γενική κατάταξη μεταξύ 33 συλλόγων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – 200m ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

ΠΕΡΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1η θέση με χρόνο 2:32:82’’

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 200m ΠΡΟΣΘΙΟ

ΣΚΑΡΗ ΖΩΗ 1η θέση με χρόνο 2:35:85’’

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 50m ΥΠΤΙΟ

ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 1η θέση με χρόνο 00:30:27”

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 100m ΥΠΤΙΟ

ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 1η θέση με χρόνο 1:05:69’’

ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – 100m ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

ΠΕΡΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 2η θέση με χρόνο 1:06:54’’

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 200m ΥΠΤΙΟ

ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2η θέση με χρόνο 2:23:45’’

ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – 800m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 3η θέση με χρόνο 10:34:67’’

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 200m ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 3η θέση με χρόνο 2:37:81’’

MIXED 15-16 – 4 x 100m ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ

1η θέση 4:17:45’’

ΣΚΑΡΗ ΖΩΗ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 4 x 100m ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ

1η θέση 4:42:27’’

ΚΟΚΚΙΝΑΣΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΣΚΑΡΗ ΖΩΗ

ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

MIXED 15-16 4x100m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

3η θέση 3:56:91

ΚΟΚΚΙΝΑΣΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 50m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΚΟΚΚΙΝΑΣΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 8η θέση

ΣΙΚΑΔΑ ΜΑΡΙΑ 22η θέση

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 72η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 100m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΚΟΚΚΙΝΑΣΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 9η θέση

ΣΙΚΑΔΑ ΜΑΡΙΑ 15η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 200m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΣΙΚΑΔΑ ΜΑΡΙΑ 16η θέση

ΚΟΚΚΙΝΑΣΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 18η Θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 400m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΑΛΛΑ ΤΕΙΣΙΝΤΑ 10η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 800m EΛΕΥΘΕΡΟ

ΑΛΛΑ ΤΕΙΣΙΝΤΑ 6η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 50m ΥΠΤΙΟ

17η θέση ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 100m ΥΠΤΙΟ

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 16η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 200m ΥΠΤΙΟ

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 19η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 50m ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ 13η θέση

ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 8η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 50m ΠΡΟΣΘΙΟ

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΔΑΦΝΗ 12η θέση

ΣΚΑΡΗ ΖΩΗ 8η θέση

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 32η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 100m ΠΡΟΣΘΙΟ

ΣΚΑΡΗ ΖΩΗ 4η θεση

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΔΑΦΝΗ 13η θεση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 22η θεση

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 30η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 200m ΠΡΟΣΘΙΟ

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΔΑΦΝΗ 13η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 1500m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΑΛΛΑ ΤΕΙΣΙΝΤΑ 6η θέση

ΠΑΙΔΩΝ – 50m EΛΕΥΘΕΡΟ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 9η θέση

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6η θέση

ΒΡΥΖΑΣ ΔΗΜΟΣ 44η θέση

ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 57η θεση

ΠΑΙΔΩΝ – 100m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6η θέση

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 7η θέση

ΒΡΥΖΑΣ ΔΗΜΟΣ 49 Θέση

ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 50η θέση

ΠΑΙΔΩΝ – 200m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 13η θέση

ΒΡΥΖΑΣ ΔΗΜΟΣ 37η θέση

ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 30η θεση

ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – 400m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 7η θέση

ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – 50m ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

ΠΕΡΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 4η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 100m ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 4η θέση

ΠΑΙΔΩΝ – 50m ΠΡΟΣΘΙΟ

ΝΤΟΥΑΝΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΣ 18η θέση

ΧΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 34η θέση

ΠΑΙΔΩΝ – 100m ΠΡΟΣΘΙΟ

ΝΤΟΥΑΝΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΣ 11η θεση

ΧΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 29η θέση

ΠΑΙΔΩΝ – 200m ΠΡΟΣΘΙΟ

ΝΤΟΥΑΝΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΣ 10η θέση

ΧΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 22η θέση

ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – 1500m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 5η θέση

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 4 x 100m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

4η θέση

ΚΟΚΚΙΝΑΣΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΣΙΚΑΔΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΛΛΑ ΤΕΙΣΙΝΤΑ

ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – 4 x 200m ΕΛΕΥΘΕΡΟ

5η θέση

ΚΟΚΚΙΝΑΣΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΣΙΚΑΔΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΛΛΑ ΤΕΙΣΙΝΤΑ

ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΑΙΔΩΝ – 4 x 100m ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ

10η θέση

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΤΟΥΑΝΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Συνεχίστηκε η επιτυχημένη πορεία στο χειμερινό πρωτάθλημα Β. Ελλάδος και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στην αποστολή, όπως και στο προπονητικό δίδυμο Νίκος Γκέκας και Ισιγόνη Βαλσαμίδου οι οποίοι αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για το μέλον του ΝΟΘΑΚ! Για ακόμη μια φορά την αποστολή συνόδευσε με μεγάλη επιτυχία ο έφορος του αγωνιστικού τμήματος Κωνσταντίνος Παυλίδης!

ΝΟΘΑΚ

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Βανδαλισμοί σε σχολεία της Καβάλας και της Θάσου | Έντονος προβληματισμός στην τοπική κοινωνία

Ανησυχία προκαλούν τα πρόσφατα περιστατικά βανδαλισμών σε σχολικές μονάδες στην Καβάλα και τη Θάσο, με τις τοπικές αρχές να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους και να αναζητούν τρόπους αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων.

Ζημιές στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας

Το βράδυ του Σαββάτου, ομάδα ανηλίκων φέρεται να προκάλεσε φθορές στην αυλή του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας. Το περιστατικό κινητοποίησε τις αρχές, με την ομάδα ΔΙΑΣ να φτάνει άμεσα στο σημείο. Οι ζημιές κρίνονται περιορισμένες, ωστόσο υπάρχει καταγεγραμμένο υλικό από κάμερες ασφαλείας, το οποίο θα εξεταστεί ώστε να ταυτοποιηθούν οι υπεύθυνοι.

Βανδαλισμοί στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λιμένα Θάσου

Σοβαρότερο ήταν το περιστατικό στο σχολικό συγκρότημα του Λιμένα Θάσου, όπου άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές. Οι δράστες άνοιξαν τις βρύσες, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν αίθουσες και διάδρομοι του σχολείου, προκαλώντας προβλήματα στις εγκαταστάσεις. Η ζημιά ήταν τόσο μεγάλη που η λειτουργία του σχολείου διακόπηκε προσωρινά, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης.

Προβληματισμός και κάλεσμα για δράση

Τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βανδαλισμών σε σχολεία της περιοχής έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία. Οι σχολικές μονάδες πρέπει να παραμένουν χώροι ασφάλειας και μάθησης, και τέτοιες ενέργειες υποβαθμίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία, δημιουργώντας παράλληλα οικονομική επιβάρυνση για την αποκατάσταση των ζημιών.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Φιλανθρωπική δράση στον Δήμο Παγγαίου | Έκκληση για βοήθεια σε συνδημότη

Το Παγγαίο αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι θεμελιώδεις αξίες της τοπικής μας κοινωνίας.

Ένας 40χρονος συνδημότης μας, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, δίνει σκληρή μάχη με κακοήθη νεοπλασία του εγκεφάλου και χρειάζεται άμεσα τη στήριξή μας. Το υψηλό κόστος των απαραίτητων διαγνωστικών και θεραπευτικών διαδικασιών καθιστά την οικονομική ενίσχυση ζωτικής σημασίας για την πορεία της υγείας του.

Έκτακτη συνάντηση για την οικονομική στήριξη του συμπολίτη μας

Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος Παγγαίου απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις συλλογικότητες και τους φορείς της περιοχής να συμμετάσχουν σε κατεπείγουσα συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025, στις 17:30, στο Αμφιθέατρο “Φρίξος Παπαχρηστίδης”.

Η συνάντηση έχει ως αντικείμενο τη συζήτηση και τον συντονισμό δράσεων για τη συγκέντρωση χρηματικών πόρων, ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη θεραπεία για τον συμπολίτη μας.

Η δύναμη της αλληλεγγύης

Ο Δήμος Παγγαίου και η τοπική κοινωνία έχουν αποδείξει πολλές φορές πως όταν υπάρχει ανάγκη, η ανταπόκριση είναι άμεση και συγκινητική. Αυτή τη φορά, καλούμαστε όλοι να σταθούμε δίπλα σε έναν συμπολίτη μας που περνά μία από τις δυσκολότερες δοκιμασίες της ζωής του.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, θα ενημερωθούν για τους διαθέσιμους τρόπους ενίσχυσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Η πρωτοβουλία διοργανώνεται από:

  • Ζωή Απαζίδου, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης
  • Χρήστος Μποσμπότης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας, Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής
  • Ανδρέας Καλλινικίδης, Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου

Ας αποδείξουμε όλοι μαζί ότι η δύναμη της προσφοράς μπορεί να αλλάξει ζωές!

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en