Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ντίνος Κλειτσιώτης: «Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον δήμο Καβάλας»

Μπορεί να είχε δηλώσει, στο παρελθόν, ότι επιθυμεί να διεκδικήσει το χρίσμα του δημάρχου Καβάλας,

μπορεί να είχε εκφράσει την πεποίθησή του ότι θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- ο υποψήφιος που θα στηρίξει η “Νέα Δημοκρατία»,

ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις, και κυρίως η απόφαση της Δήμητρας Τσανάκα, σε συνδυασμό και με τα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση -το απόγευμα της Παρασκευής- της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ, τον έκαναν να αλλάξει γνώμη!

Ο λόγος για τον βουλευτή Καβάλας Ντίνο Κλειτσιώτη, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίασης τόνισε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον δήμο Καβάλας, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξή του στο πρόσωπο της κ. Τσανάκα.

Ο κ. Κλειτσιώτης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι “η τάση που κυριάρχησε μέσα στο κόμμα ήταν να μην επιλεγούν βουλευτές ως υποψήφιοι για τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά να επιλεγούν άτομα καθαρά αυτοδιοικητικά. Η δική μου τοποθέτηση ήταν να αυτοπροταθώ, να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση της παράταξης, αν και εφόσον θεωρηθεί ότι είμαι σε θέση να κερδίσω τις εκλογές. Από την στιγμή που η “Νέα Δημοκρατία” αποφάσισε να υιοθετήσει μια καθαρά αυτοδιοικητική ατζέντα, χωρίς να στηρίξει κανέναν υποψήφιο προερχόμενο από το κοινοβούλιο -πλην, βεβαίως, των δήμων Αθηνών και Θεσσαλονίκης-, δηλώνω ξεκάθαρα ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου και στηρίζω την κ. Δήμητρα Τσανάκα»

Σε ερώτηση, επίσης, για το “μέλλον» των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τους οποίους ο κ. Κλειτσιώτης είχε τονίσει πως είχε έρθει σε επαφή, ο ίδιος απάντησε ότι “αυτοί δήλωσαν ότι θα κατεβούν στις εκλογές διότι είναι προσωπικοί φίλοι μου. Όλοι αυτοί αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό μου διότι, πέραν από το ενδιαφέρον τους για την Καβάλα, θεώρησαν ότι μπορώ να διεκδικήσω με πολύ καλές προϋποθέσεις τον δήμο Καβάλας (άλλωστε και εγώ το πίστευα και το πιστεύω ακράδαντα ότι, άπαξ και έπαιρνα μέρος στις εκλογές, θα κέρδιζα σίγουρα τον κ. Σιμιτσή) και θέλησαν να με στηρίξουν. Εγώ θα συνομιλήσω μαζί τους μέσα στις ημέρες, και αν και εφόσον επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της κ. Τσανάκα (η οποία έχει εξίσου πολλές πιθανότητες να κερδίσει τον κ. Σιμιτσή)»

Πηγή: kavalapress.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: «Είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε πετύχει για τους ψαράδες των λιμνοθαλασσών της Κεραμωτής»

Στο 1ο Συνέδριο Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας, που διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και διεξάγεται στην Ελευσίνα παρέστη ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Στο περιθώριο των εργασιών, συναντήθηκε με μέλη της Οργάνωσης Παραγωγών Αλιέων Λιμνοθαλασσών Κεραμωτής, με τους οποίους διατηρεί ισχυρούς δεσμούς, έχοντας κατά καιρούς συμβάλλει στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων τους.

Ο κ. Λαζαρίδης συζήτησε με τους αλιείς τις προκλήσεις και τις προοπτικές του κλάδου, όπως άλλωστε τις έχουν διατυπώσει και οι ίδιοι στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τους έχει επισκεφθεί δύο φορές, στο πλαίσιο περιοδειών του στην Καβάλα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Επέλεξα αυτό το Σαββατοκύριακο να βρεθώ εδώ, στην ιστορική Ελευσίνα, στο 1ο  συνέδριο Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας.

Αλλά πρωτίστως επέλεξα να είμαι εδώ, δίπλα στους φίλους μου, ψαράδες των λιμνοθαλασσών της Κεραμωτής, δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου.

Είμαι πολύ υπερήφανος γιατί την τελευταία πενταετία έχουμε καταφέρει να πετύχουμε σημαντικά πράγματα τα οποία οδηγούν στην ανάπτυξη και των ιδίων και του τόπου μας». 

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με απόφαση Τοψίδη προχωρούν έργα αξίας 70.000 ευρώ στο γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”

Η απόφαση Τοψίδη αναφέρει:

«Η παρούσα πράξη περιλαμβάνει την εκτέλεση επειγουσών εργασιών αποκατάστασης φθορών και συντήρησης στο Στάδιο Ανθή Καραγιάννη με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών πρόσβασης, παραμονής εντός του σταδίου και άθλησης για αθλητές, διαιτητές, προπονητές και κοινό.

Οι κύριες εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν είναι οι παρακάτω:

1. Μόνωση αρμών διαστολής του γηπέδου.

2. Αντικατάσταση υαλοστασίων, επισκευή διαβρωμένων ή κατεστραμμένων κιγκλιδωμάτων και βαφή πλαισίων και κιγκλιδωμάτων.

3. Επισκευές σε WC.

4. Επισκευή μηχανισμού ανοίγματος κεντρικών θυρών κοινού.

5. Επεμβάσεις-επισκευές σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

6. Αντικατάσταση κλειδαριών σε εσωτερικές πόρτες WC και αποδυτηρίων με νέες με ενιαίο κλειδί.

7. Αντικατάσταση εσχαρών.

8. Επιδιόρθωση με επισκευαστικό κονίαμα σε θέσεις αποκάλυψης οπλισμών».

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Περιστατικό ξυλοδαρμού στην Καβάλα | “Είχαν βάλει κάτω έναν νεαρό και τον χτυπούσαν στο κεφάλι..!”

Επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου 2024 λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στο κέντρο της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Κήπο, περαστικοί εντόπισαν ομάδα νεαρών να χτυπά και να γρονθοκοπεί έναν άλλο νεαρό που βρισκόταν στο έδαφος.

Όπως ανέφερε μάρτυρας του περιστατικού στο ENA Channel οι δράστες που ξεπερνούσαν τους 5 σε αριθμό είχαν ρίξει κάτω στο πάτωμα έναν νεαρό και τον χτυπούσαν στο κεφάλι συνεχώς..!

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en