Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσοκομείο Κομοτηνής | Έρχεται προκήρυξη για 45 θέσεις εργασίας

Δημοσιεύτηκε

στις

Την παράταση του ειδικού προγράμματος απασχόλησης στη δημόσια Υγεία, που αφορά συνολικά 3.802 άτομα, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν πολύτιμο έργο για ακόμη 12 μήνες, αποφάσισαν οι αρμόδιοι υπουργοί ενημερώνοντας τους εργαζόμενους για την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης. 

Όπως αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση τα υπουργεία Εργασίας και Υγείας, οι υπουργοί Εργασίας και Υγείας, Έφη Αχτσιόγλου και Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος και η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, συναντήθηκαν την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2018, με εργαζόμενους του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης Μακροχρόνια Ανέργων στον Δημόσια Τομέα της Υγείας.

Οι υπουργοί ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την παράταση του προγράμματος, που αφορά συνολικά 3.802 άτομα, ώστε συνεχίσουν να προσφέρουν πολύτιμο έργο στον τομέα της Δημόσιας Υγείας για ακόμη 12 μήνες.

Συγκεκριμένα, η έναρξη του 12μηνου είναι προγραμματισμένη για 2.865 εκ των εργαζομένων από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο του 2019 και για τους υπόλοιπους 937 εργαζόμενους για τον Νοέμβριο του 2019, ενώ η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 60 εκατ. ευρώ.

Οι εργαζόμενοι αυτοί απασχολούνται σήμερα σε όλο το φάσμα των μονάδων της του δημόσιου συστήματος Υγείας Πανεπιστημιακά και Γενικά Νοσοκομεία, Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου, Κέντρα Υγείας, Μονάδες ΠΕΔΥ, Περιφερειακά (και πολυδύναμα) ιατρεία, καθώς και στους εποπτευόμενους φορείς ΕΟΠΥΥ, ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ, ΕΟΦ, ΕΚΕΑ, ΕΚΑΒ.

Παράταση για 35 εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Κομοτηνής
Μέσω του ειδικού προγράμματος απασχόλησης στη δημόσια Υγεία εργάζονται ήδη έναν χρόνο στο Νοσοκομείο Κομοτηνής 35 άτομα, διαφόρων ειδικοτήτων. Η παράταση τους αφορά άμεσα και φυσικά την λειτουργία του ίδιου του νοσοκομείου, με τον διοικητή κο Φιλιπππίδη να δηλώνει “αυτό το προσωπικό είναι απολύτως απαραίτητο για το νοσοκομείο και μας δίνει πολύ μεγάλη ανάσα αυτή η παράταση. Αν έφευγαν ξαφνικά 35 άτομα από το νοσοκομείο θα είχαμε πολύ σοβαρό πρόβλημα”. Πρόκειται για 22 νοσηλευτές και εργαζομένους άλλων ειδικοτήτων, όπως, διοικητικοί υπάλληλοι, φυσικοθεραπευτής, υπάλληλοι στα μικροβιολογικά εργαστήρια, κοινωνική λειτουργός, τεχνολόγος μηχανικός, τεχνολόγος ιατρικών μηχανημάτων, τραυματιοφορείς.

Υπενθυμίζεται ότι οι ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές των εργαζομένων αντιστοιχούν α) για την κατηγορία Π.Ε. έως τα 1.087,00 ευρώ, β) για την κατηγορία Τ.Ε. έως τα 1.032,00 ευρώ, γ) για την κατηγορία ∆.Ε. έως τα 853,00 ευρώ, δ) για την κατηγορία Υ.Ε. έως τα 775,00 ευρώ, ενώ οι αποδοχές αυτές προσαυξάνονται με τα προβλεπόμενα ανά ειδικότητα επιδόματα (επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, νυχτερινής εργάσιμων ημερών, νυχτερινής και ημερήσιας Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών, εφημεριών).

45 προσλήψεις στους τομείς καθαριότητας, φύλαξης και εστίασης
Την ίδια στιγμή η διοίκηση του Νοσοκομείου Κομοτηνής προχωράει τις διαδικασίες για την πρόσληψη 45 ατόμων στους τομείς καθαριότητας, φύλαξης και εστίασης. Οι συμβάσεις των εργαζομένων στους παραπάνω τομείς λήγουν στο τέλος του έτους.  Η προκήρυξη των 45 θέσεων εργασίας αναμένει την έγκριση από τον ΑΣΕΠ και θα δημοσιευτεί μέχρι τέλος Νοεμβρίου. 

139 θέσεις στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 139 θέσεις που προκηρύχθηκαν για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στους τομείς της καθαριότητας, της σίτισης και της φύλαξης. Εκατό από τις θέσεις αυτές αφορούν σε καθαριστές ή καθαρίστριες, δώδεκα σε πλύντες ή πλύντριες, δώδεκα σε τραπεζοκόμους και δέκα πέντε σε ημερήσιους φύλακες και νυχτοφύλακες. Οι συμβάσεις θα είναι διάρκειας έως 24 μηνών, η εργασία θα είναι πενθήμερη και η ημερήσια απασχόληση εξάωρη. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται για τις επόμενες δέκα ημέρες.
 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Γλύτωσε τον κίνδυνο η άλλη τραυματίας του τροχαίου κοντά στην ΒΙ.ΠΕ Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε

στις

Γλύτωσε καθώς όλα δείχνουν τον κίνδυνο και η γυναίκα τραυματίας που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κοντά στην ΒΙ.ΠΕ Ξάνθης (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

Την είδηση μετέφερε στο enanews.gr ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Νικόλαος Αντωνάκης ενώ είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι το ζευγάρι διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε δύο ξεχωριστά νοσοκομεία (Καβάλα – Ξάνθη). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άντρας τραυματίας νοσηλεύεται και εκείνος σε σταθερή κατάσταση στο Νοσοκομείο της Ξάνθης (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Σε σταθερή κατάσταση ο ένας τραυματίας του τροχαίου | Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο άντρας που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Παρασκευής κοντά στην ΒΙ.ΠΕ Ξάνθης (διαβάστε αναλυτικά εδώ)

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης Αχιλλέα Γερόπουλου στο enanews.gr η κατάσταση της υγείας του άντρα είναι σταθερή αλλά τα τραύματα είναι αρκετά σοβαρά.

Η γυναίκα που ενεπλάκη επίσης στο ατύχημα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό και τραυματίες κοντά στη ΒΙ.ΠΕ Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε

στις

Ένα ιδιαίτερα σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό στην Ξάνθη, στο ύψος της ΒΙ.ΠΕ

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω σε προπορευόμενο φορτηγό με αποτέλεσμα οδηγός και συνοδηγός του ΙΧ να εγκλωβιστούν.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με το αυτοκίνητο να έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και 5 Πυροσβέστες.

Με τη χρήση διασωστικής σειράς απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Φωτογραφία | xanthi2.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακό Κομφούζιο στο κέντρο της Καβάλας (video)

Δημοσιεύτηκε

στις

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Καβάλας με την πρώτη φθινοπωρίνη βροχή…Γεμάτο το κέντρο της Καβάλας να μετατρέπεται πραγματικά σε μαρτύριο για τους οδηγούς…

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
professional camera ad
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ