Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Νέος σπινθηρογράφος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Σ’ ένα νέο υπερσύχρονος μηχάνημα θα μπορούν πλέον να κάνουν τα σπιθνηρογραφήματα τους οι εσωτερικοί και εξωτερικοί εξεταζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διοικητή του Ντίνου Κλειτσιώτη, λειτουργεί πλέον η νέα Γάμα Κάμερα SPECT-CT και οι ασθενείς θα μπορούν να προγραμματίζουν τις εξετάσεις τους.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργεί η νέα Γάμα Κάμερα SPECT-CT μετά την αδειοδότησή της από τη ρυθμιστική Αρχή ΕΕΑΕ.

Εφεξής έχετε την επιλογή προγραμματισμού διενέργειας σπινθηρογραφημάτων τακτικών και επειγόντων περιστατικών, για εσωτερικούς και εξωτερικούς εξεταζόμενους».

Continue Reading
Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Βουνοχώρι | Ξεκίνησε η χιονόπτωση

Μετά τα μεσάνυχτα στο Βουνοχώρι Καβάλας ξεκίνησε η πρώτη χιονόπτωση με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων και της Πολιτικής Προστασίας για τα ορεινά του Δήμου Καβάλας να επιβεβαιώνονται.

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Απόστολος Παυλίδης | Έκτακτη σύσκεψη για το “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΌΝΟΜΩ ”

Μετά το πλήθος αντιδράσεων από το αλαλούμ που επικράτησε την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου με τις αιτήσεις για το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΌΝΟΜΩ και την αδικία για καταγγέλλουν μηχανικοί για την διαδικασία αλλά και τον τρόπο έγκρισης και υποβολής των αιτήσεων ο Πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ κ. Απόστολος Παυλίδης ανακοίνωσε έκτακτη συνεδρίαση.

Πιο συγκεκριμένα ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Προέδρου και την έκκληση για συμμετοχή των μηχανικών για την καταγραφή όλων των προβλημάτων.

“Πρόσκληση σε Έκτακτη Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας

 

Συνάδελφοι,

Καλείστε στην Έκτακτη Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ-ΑΜ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29-1-2021 και ώρα 19:30,

 

α) μέσω τηλεδιάσκεψης και Cisco Webex Meetings https://meetingsemea6.webex.com/meetingsemea6/j.php?MTID=m131a462f715d86117a2ea65535c5384c

 

β) μέσω φυσικής παρουσίας στα γραφεία του ΤΕΕ στην Καβάλα και τη Δράμα, έπειτα από συνεννόηση ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση των περιορισμών για την αποτροπή της διασποράς του COVID-19

 

με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης:

 

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»

 

α) Ανάλυση των δεδομένων υλοποίησης της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων ένταξης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αλλά και στις υπόλοιπες Περιφέρειες που προηγήθηκαν

 

β) Συζήτηση και σύνταξη προτάσεων αντιμετώπισης των προβλημάτων

 

γ) Αποστολή στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, επισημάνσεων και προτάσεων για την αναθεώρηση και τη βελτίωση των όρων του Προγράμματος, ενόψει της προκήρυξης της νέας φάσης εντός των επόμενων μηνών του τρέχοντος έτους.

 

Παρακαλείστε να καταθέσετε τις σχετικές προτάσεις – εισηγήσεις σας μέσω email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις teeam@tee.gr ή/και apavlidis@gmail.com

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Πρόεδρος

της Διοικούσας Επιτροπής

 

Απόστολος Παυλίδης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός”

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ν. Καβάλας | Έντονες βροχοπτώσεις με πτώση θερμοκρασίας και χιόνι

Οι βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες ενώ οι χιονοπτώσεις μέχρι τις 22:00 θα πέσουν προοδευτικά μέχρι τα 600-800 μέτρα κατά μέσο όρο.
Εν συνεχεία η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση με τα φαινόμενα να συνεχίζουν να έχουν αξιόλογες εντάσεις και τις χιονοπτώσεις να κατεβαίνουν έως τα μεσάνυχτα μέχρι και τα 300-400 μέτρα περίπου, τοπικά χαμηλότερα στο βόρειο-βορειοδυτικό κομμάτι του Νομού.
Μετά τα μεσάνυχτα τα φαινόμενα θα αρχίσουν σταδιακά να εξασθενούν από δυτικά προς ανατολικά όμως οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν ακόμα χαμηλότερα, τοπικά ακόμα και σε πεδινές ημιπεδινές περιοχές ενώ πρόσκαιρα ακόμη και σε παράκτια τμήματα με την πόλη της Καβάλας προς το ξημέρωμα να δέχεται πιθανότατα ασθενείς κατά βάση χιονοπτώσεις.
Προοδευτικά τα φαινόμενα μέχρι το ξημέρωμα θα έχουν αποκτήσει ασθενή και τοπικό χαρακτήρα (κυρίως στα νοτιότερα τμήματα).
Τέλος, υπάρχει πιθανότητα για εκ νέου ασθενείς χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες κυρίως στο νότιο-δυτικό κομμάτι του Νομού (γύρω από το Παγγαίο).

ΠΗΓΗ | meteokav.gr

Continue Reading

Κατοικία

Καιρος

newsletterΑρέσει σε %d bloggers: