Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Νέα επιδείνωση του καιρού σήμερα Κυριακή 14 Αυγούστου

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στην περιοχή μας σήμερα Κυριακή 14/08 με κύριο χαρακτηριστικό τις τοπικές βροχές και τις μεμονωμένες καταιγίδες αλλά και την πτώση της θερμοκρασίας.

Κατά τις πρωινές ώρες κι από τα δυτικά-νοτιοδυτικά του νομού θα αρχίσουν να εκδηλώνονται κατά περιόδους βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες που σταδιακά θα επεκταθούν στα περισσότερα τμήματα του νομού. Το μοτίβο αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες. Υπάρχει πιθανότητα τα φαινόμενα τοπικά να έχουν συνεχή μορφή (2-3 ώρες) ενώ τοπικά και πρόσκαιρα ίσως εκδηλωθούν τοπικά έντονα φαινόμενα, η μεγαλύτερη πιθανότητα για να συμβεί κάτι τέτοιο εντοπίζεται στα ορεινά (και σε πεδινά τμήματα κοντά στα ορεινά) και σε περιοχές κοντά στην θάλασσα.

Έπειτα, ο καιρός θα παρουσιάσει μια σύντομη βελτίωση. Όμως, κατά τις μεταμεσημβρινές-απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση τοπικών βροχών-μπόρας. Η πιθανότητα για κάτι τέτοιο είναι αξιόλογη στα ορεινά του νομού (και σε πεδινά τμήματα κοντά σε ορεινά) και στα βόρεια πεδινά τμήματα(πιθανότητα για τοπικα εντονα φαινόμενα στις περιοχές αυτές) , μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα στα υπόλοιπα τμήματα του νομού.

Τέλος, κατά τις βραδινές ώρες-πρώτες νυχτερινές ώρες (προς την Δευτέρα) υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο ανατολικό κομμάτι του νομού και σε περιοχές κοντά στην θάλασσα(πιθανότητα για τοπικα εντονα φαινόμενα στις περιοχές αυτές;) . Η πιθανότητα για κάτι τέτοιο στα υπόλοιπα τμήματα του νομού είναι μικρότερη αλλά υπαρκτή.
Στην συνέχεια ο καιρός θα μπει σε τροχιά οριστικής σταδιακής βελτίωσης. Να τονίσουμε ότι της πρωινές ώρες της Δευτέρας αναμένεται έντονη ψύχρα ιδίως στα ηπειρωτικά και στα ορεινά (λεπτομέρειες θα δωθούν στo www.meteokav.gr ).

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Νίκος Παναγιωτόπουλος | Η Ελλάδα δυναμώνει αλλά θα δυναμώσει κι’ άλλο

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Άμυνας :
Πραγματικά είναι τιμή και χαρά να βρίσκομαι σήμερα εδώ. Πριν από 25 χρόνια έγινε ένα ξεκίνημα για αυτή την έκθεση που γεννιόταν τότε ως θεσμός.
Αυτό εγχείρημα είναι πλέον ένας καταξιωμένος θεσμός του τοπικού επιχειρείν και όχι μόνο . Το επιχειρείν πρέπει να υπάρξει να αντέχει και να υπερνικά τα προβλήματα καθώς είναι ο πυλώνας της οικονομίας.
Είναι ευκαιρία για μια τέτοια προσέγγιση σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.  Το περιβάλλον είναι πλέον ασταθές και επικίνδυνο . Οι μηχανές της οικονομίας σταμάτησαν για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα , χρειάζεται νέο σχέδιο και νέα προσέγγιση .
Οι κυβερνήσεις θα κάνουν κυβερνήσεις κρίσεων
Ξέρω πως η ασφάλεια συνδέεται με την οικονομική ασφάλεια και όλες τις παραμέτρους.  Δείχνουμε ότι θεωρούμε σημαντικό τον παράγοντα της ασφάλειας

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Γιώργος Καββαθάς | Με συνδέουν συνθηματικοί λόγοι με την πόλη σας

Σημαντικά μηνύματα πέρασε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ από την 28η Kavala Expo 2022.

Όπως τόνισε ο ίδιος

” Με συνδέουν συνθηματική λόγοι με την πόλη σας . ΝΑ συγχαρώ και το επιμελητήριο αλλά και τους εκθέτες που αποδεικνύουν ότι το επιχειρείν είναι σήμερα εδώ και πλέον ξεπεράσαμε αυτά τα δώδεκα χρόνια κρίσης . Δυστυχώς όμως πρέπει να πούμε και την πραγματικότητα που βιώνουν οι επαγγελματίες τις χώρας μας. Στην οικονομική κρίση πλήρωσαν ακριβά το τίμημα. Στην πανδημία οι επιχειρήσεις άντεξαν. Δυστυχώς σήμερα ζούμε μια ενεργειακή κρίση και περίμενα να δώσει ο πρωθυπουργός  μέτρα στήριξης της επιχειρηματικότητας. Βλέπουμε πως αιμορραγεί ο προϋπολογισμός και για αυτό χρειαζόμαστε μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών ”

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δέμπας από Kavala Expo 2022 | Διεκδικήσαμε σαν επιμελητήρια και πετύχαμε

” Δύο χρόνια δυστυχώς μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και με τις αρνητικές οικονομικές συγκυρίες που ακόμα πληρώνουμε, το επιμελητήριο Καβάλας και η επιχειρηματικότητα της περιοχής μας , επιστρέφει και δίνει βήμα στις επιχειρήσεις να φροντίσουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα και όλες τις υπηρεσίες. Είμαστε βέβαιοι και δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό ώστε αυτή η έκθεση να είναι εποικοδομητική για τις επιχειρήσεις χρόνων που συμμετέχουν.

Είχαμε ένα καλό καλοκαίρι όπου αυξήσαμε του τζίρους μας αλλά αυτό που θα υπολογίσουμε στο τέλος είναι το ενεργειακό κόστος .Η εκτόξευση του ενεργειακού κόστους όντως μας έχει λυγίσει. Η Χώρα μας είναι λογικό ότι χρειάζεται μόνιμες πολιτικές που έτσι μπορούμε να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση. Θα ήθελα να σταθώ σε κάποια σημεία που καταφέραμε να βρούμε λύσεις . Διεκδικήσαμε σαν επιμελητήρια τον συμψηφισμό και πλέον οι επιχειρήσεις βρήκαν την δικαίωση τους. Δεύτερο το Βιοτεχνικό πάρκο, ένας χώρος που θα μπορέσει να αναπτυχθεί με νέα επενδυτικά σχέδια. Τρίτο υποστηρίζουμε την νεοφυή επιχειρηματικότητα . Τέταρτο , τουρισμός κρουαζιέρας με πλάνο και για το νησί της Θάσου για το 2023. “

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X