Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μποσμπότης | Δεν θα κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής – Θα αντιδράσουμε!

Σε δηλώσεις στο Radio ENA 90,5 και στον Απόστολο Ατζεμιδάκη προχώρησε το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου 2021 ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης για το φημολογούμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Ελευθερούπολη.

Μάλιστα όπως μετέφερε ο κ. Μποσμπότης πρόκειται να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα μέσα στην εβδομάδα ενώ πρέπει να υπάρξει σύμπραξη φορέων έτσι ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

“Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, θα αντιδράσουμε σαν τοπική κοινωνία προς την τράπεζα και την κυβέρνηση. Από την συγκεκριμένη τράπεζα εξυπηρετούνται 28 χωριά του Δήμου Παγγαίου, δεν γίνεται να γνωρίζουν οι ηλικιωμένοι το e-banking, δεν ξερω σε τι στοχεύει αυτή η κίνηση αν αληθεύει” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μποσμπότης.

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Θεσσαλονίκη | Έκλεβαν βενζίνη και μπαταρίες από μεγάλα οχήματα – Συνελήφθη 38χρονος

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πάνω από 77 μπαταρίες φορτηγών, μηχανημάτων έργων και τρακτέρ φέρεται να έκλεψε 38χρονος, κατά το τελευταίο δίμηνο, από περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, όταν αποπειράθηκε να αφαιρέσει μία ακόμη μπαταρία από φορτηγό στην περιοχή της Σίνδου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι μαζί με δύο συνεργούς του, έναν 45χρονο και μία 36χρονη προέβησαν από τον Φεβρουάριο σε 22 κλοπές και απόπειρες κλοπών, όχι μόνο μπαταριών αλλά και καυσίμων (1.200 λίτρα πετρέλαιο), με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να προσδιορίζεται σε 18.000 ευρώ.

Όπως ανακοινώθηκε, οι περιοχές δράσης τους ήταν η Ν. Μαγνησία, η Χαλάστρα, το Ανατολικό, τα Κύμινα, τα Ν. Μαλγάρα και η ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – δύο πιστόλια, τριάντα φυσίγγια και μία κυνηγετική καραμπίνα. Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι Έλληνες, ενώ ο 38χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Επίσκεψη του Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στον Δήμαρχο Καβάλας

Ο δήμαρχος Καβάλας υποδέχτηκε στο γραφείο του το πρωί της πέμπτης 28 Μαρτίου, τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας κ. JUNG ILLEE. 

Η τριήμερη επίσκεψη του Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στην Ελλάδα, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ξεκίνησε από τον Έβρο καθώς ο κ. ΓιουνγκΙλΛη, επισκέπτεται για πρώτη φορά την Περιφέρεια, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, προκειμένου να τη γνωρίσει εκ του σύνεγγυς και να διαπιστώσει τις αναπτυξιακές της προοπτικές, ώστε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις διακρατικής συνεργασίας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

«ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024» | Άσκηση σεισμού στις εγκαταστάσεις του Σανατορίου Καβάλας

Στην ετήσια περιοδική άσκηση σεισμού με την κωδική ονομασία “ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2024”, προχώρησε το πρωί  πέμπτης 28 Μαρτίου 2024 η πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας, σε συνεργασία με λοιπούς συναρμόδιους φορείς. Η άσκηση πραγματοποιείται  στο παλαιό Νοσοκομείο Καβάλας – Σανατόριο για εκπαιδευτικούς και πρακτικούς λόγους.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en