Connect with us

ΕΒΡΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης στην Κομοτηνή, από τις 23-25 Απριλίου. Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για την Ελλάδα, όλα κύλησαν ομαλά, ενώ έλαβαν χώρα σεμινάρια, διαλέξεις και συναυλίες.

Το Ωδείο «Νεάπολις» είχε μια ηχηρή παρουσία σ’αυτό το παρθενικό φεστιβάλ κιθάρας στην ακριτική Κομοτηνή. Ο Κωνσταντίνος Χίζαρης, καλλιτεχνικός διευθυντής του ωδείου «Νεάπολις» πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ διάλεξη με θέμα «Ο Leo Brouwer και η μουσική του για σόλο κιθάρα». Να σημειωθεί εδώ ότι ο Leo Brouwer  είναι ο σημαντικότερος εν ζωή συνθέτης για το όργανο της κλασικής κιθάρας.

Στη συνέχεια, οι μαθητές του ωδείου «Νεάπολις» διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του φεστιβάλ. Πιο αναλυτικά:

  • Το σύνολο από κιθάρες του ωδείου «Νεάπολις», υπό τη διεύθυνση του καθηγητή κιθάρας του ωδείου Αναστάσιου Δέλιου, απέσπασε το Α’ Βραβείο στον διαγωνισμό κιθαριστικών συνόλων. Το Β’ Βραβείο δόθηκε σε σύνολο από το Δράμα, ενώ το Γ’ Βραβείο σε σύνολο από Θεσσαλονίκη.
  • Επίσης, ο Ιωάννης Χατζούλης, μαθητής του Αναστάσιου Δέλιου, καθηγητή κιθάρας του ωδείου «Νεάπολις», απέσπασε το Β’ Βραβείο στο διαγωνισμό για κιθαρίστες ως 13 ετών.

Η διεύθυνση του ωδείου «Νεάπολις» νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί τα παιδιά για τις επιτυχίες τους, όπως επίσης και τους γονείς τους που τα στηρίζουν και μας εμπιστεύονται τη μουσική τους διαπαιδαγώγηση.

IMG_0022 (1)

Click to comment

Απάντηση

ΕΒΡΟΣ

Βασίλης Τσολακίδης: Ο κ. Μητσοτάκης αδιαφορεί για τον Έβρο

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι απόλυτα αδιάφορος για το πώς ζούμε εντός των συνόρων»…

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Έβρο, ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Τσολακίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Έβρο, μετά από τέσσερα χρόνια κυβερνητικής απουσίας. Τέσσερα χρόνια που απαθής παρακολουθούσε τον Έβρο να μαραζώνει, τους νέους να μεταναστεύουν και όσους μένουν να βλέπουν την ζωή τους να δυσκολεύει λόγω της ακρίβειας.

Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποίησε τον Έβρο ως ντεκόρ για την προεκλογική του εκστρατεία. Εμφανίστηκε ως ο δήθεν «εγγυητής» του απαραβίαστου των συνόρων μας, αλλά και ο απόλυτα αδιάφορος για το πώς ζούμε εντός των συνόρων…

Τον ενημερώνουμε ότι οι ίδιοι οι Εβρίτες και η εδώ παρουσία τους ήταν και είναι η εγγύηση για την απόκρουση κάθε είδους επιβουλής. Ο πατριωτισμός αποτελεί ταυτοτικό στοιχείο της προσωπικότητας μας, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και τις κομματικές μας προτιμήσεις. Αλλού λοιπόν να ψάξει να βρει πρόθυμους ακροατές για «εμπόριο πατριωτισμού». Δεν μας  συγκινεί ο υποκριτικός και διχαστικός λόγος του κ. Μητσοτάκη. Τα σύνορα τα φυλάμε όλοι μας χωρίς «απευθείας αναθέσεις»…

Είναι προφανές ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Πρωθυπουργό, είναι να δημιουργήσει τοξικό προεκλογικό κλίμα για να καλύψει την παροιμιώδη αποτυχία της κυβέρνησης του σε όλους τους κρίσιμους τομείς.

Στις λίγες ώρες που έμεινε στον Έβρο δεν έδωσε καμία πειστική απάντηση γιατί για τέσσερα χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Οι Εβρίτες είμαστε φιλόξενοι και θα χαρούμε να τον ξεναγήσουμε στις ομορφιές του τόπου μας την επόμενη φορά που θα μας επισκεφθεί ως τουρίστας. Ως πρωθυπουργός όμως ο χρόνος του τελείωσε γιατί εμείς θέλουμε κάποιον που να δίνει λύσεις στα προβλήματα μας και όχι κάποιον που δεν μπορεί να καταλάβει πώς ζουν και βιοπορίζονται οι πολίτες σε δύσκολες περιοχές.

Ο Έβρος μας έχει άμεση ανάγκη από ένα ρεαλιστικό αναπτυξιακό σχέδιο με ισχυρά κίνητρα για τους κατοίκους του προκειμένου να μπορούν να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους, ώστε να αντιστραφεί (πριν είναι πολύ αργά) η δημογραφική και οικονομική αφαίμαξη της περιοχής μας.

Καθήκον όλων μας είναι να δώσουμε αυτόν τον αγώνα με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Να παλέψουμε όλοι μαζί για τον Έβρο που θέλουμε και μπορούμε. Με σχέδιο για τον τόπο μας!

Continue Reading

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Επιστρέφει το “Ένα Φεστιβάλ στην Σαμοθράκη”

Ρεπορτάζ | Ειρήνη Κυλίμου

Το «Ένα Φεστιβάλ στη Σαμοθράκη» επιστρέφει με ένα 4ήμερο γεμάτο θέατρο, κινηματογράφο, παιχνίδια, εργαστήρια, πάρτυ και πάνω από όλα διασκέδαση. Από τις 28 Απριλίου έως 1 Μαΐου με ένα Πρόκειται για ένα τετραήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε άνοιξη στη Σαμοθράκη.

Διοργανώνεται από την θεατρική εταιρεία Πεδίο Τέχνης σε συνεργασία µε την Collective Strates, καθώς και από μια ομάδα εθελοντών που κατοικούν μόνιμα στο νησί.  Tο Φεστιβάλ εστιάζει στη σύγχρονη δημιουργία παρουσιάζοντας κάθε χρόνο ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών δράσεων. Οι εκδηλώσεις του φιλοδοξούν να συνδυάσουν το θέατρο, τη μουσική, το χορό, τη φωτογραφία, την ακροβασία, καθώς και τα δημιουργικά εργαστήρια για νέους και παιδιά.

Το πρόγραμμα τους είναι το παρακάτω:

Παρασκευή 28/04

•12:00 Εργαστήρι θεάτρου με ενήλικες από τους ART VOUVEAU / Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο

•15:00 «Κυνήγι θησαυρού» για παιδιά 12+ ετών από τους Narratologies / Αρχαιολογικός χώρος Παλαιόπολης

Σάββατο 29/04

•12:00 Εργαστήρι θεάτρου για ενήλικες από τους ART VOUVEAU / Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο

•15:00 «Κυνήγι θησαυρού» για παιδιά 12+ ετών από τους Narratologies / Αρχαιολογικός χώρος Παλαιόπολης

•21:00 «Γυναίκες Κινηματογραφίστριες» / Πολιτιστικός Χώρος Εργοστάσιο

Κυριακή 30/04

•12:00 Εργαστήρι θεάτρου για ενήλικες από τους ART VOUVEAU / Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο

•15:00 «Κυνήγι θησαυρού» για παιδιά 12+ ετών από τους Narratologies / Αρχαιολογικός χώρος Παλαιόπολης

•21:00 Θεατρική παράσταση FLOATING των ART VOUVEAU / Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο

Δευτέρα 01/05

•12:00 Εργαστήρι θεάτρου για ενήλικες από τους ART VOUVEAU / Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο

•15:00 «Κυνήγι θησαυρού» για παιδιά 12+ ετών από τους Narratologies / Αρχαιολογικός χώρος Παλαιόπολης •19:00 Θεατρική Παράσταση ΧΡΗΣΜΟΣ της ομάδας ΕΥΤΟΠΙΑ / Αυλή της Αρσινόης, Παλαιόπολη

•21:30 DJ PARTY / Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Δήμαρχος Σουφλίου | Αναγκαία και απαραίτητη η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο

Φράχτης στον Έβρο: Ακούστε τι είπε ο δήμαρχος Σουφλίου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Για τον φράχτη στον Έβρο και την επέκτασή του μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, αλλά και την υποστήριξη τροπολογίας από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη για να μπλοκαριστεί η χρηματοδότηση του έργου από την Ε.Ε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλακίκος «είναι αναγκαία και απαραίτητη η κατασκευή του φράχτη», σημειώνοντας πως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και ότι το πρόβλημα των παράνομων μεταναστευτικών ροών είναι πανευρωπαϊκό.

Ερωτηθείς για τη στάση του κ. Παπαδημούλη, ο κ. Καλακίκος σημείωσε πως αρκεί μια επίσκεψη στην περιοχή για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τόνισε ότι «ειδικά το χειμώνα, έχουμε πολλά αιτήματα συμπολιτών μας για φοβισμένους γονείς, συγγενείς, υπερήλικους, στα χωριά τους, όταν ο αριθμός των αλλοδαπών είναι μεγαλύτερος από τους μόνιμους κατοίκους.

Όταν μιλάμε θεωρητικά και φιλοσοφικά, ασφαλώς δεν γνωρίζουν το πρόβλημα.

Εμείς είχαμε ζητήσει από το 2019…, διότι το πρόβλημα διογκωνόταν. Το 2020 ανέδειξε την πραγματική εικόνα του προβλήματος και τι κάνουνε οι γείτονες. Τα κανάλια ήταν μόνο σε ένα σημείο, στις Καστανιές.

Εμείς εδώ σε όλη την παρέβρια περιοχή, οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, δίνανε μάχες να συγκρατήσουν οργανωμένες ομάδες που κατευθύνονταν από την Τουρκία για να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας».

Ο δήμαρχος Σουφλίου τόνισε ότι υπάρχει ανασφάλεια στους κατοίκους και πως με την επέκταση του φράχτη «θα κοιμούνται πλέον ήσυχα». «Η επέκταση του φράχτη θωρακίζει την περιοχή και εμπεδώνει το αίσθημα ασφάλειας», υπογράμμισε ο κ. Καλακίκος.

Δείτε ολόκληρη η συνέντευξη του δημάρχου εδώ: newsbomb.gr

Continue Reading

Κατοικία

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΕΒΡΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Λαϊκός Δρόμος Αλεξανδρούπολης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε μια ηλιόλουστη Κυριακή εκατοντάδες δρομείς όλων των κατηγοριών, έτρεξαν και βάδισαν στην πρώτη τοπική δράση του νεοσύστατου Running Team, μέσα στο πάρκο Προσκόπων-Εγνατία. Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση του Running Team Εθνικού, των βετεράνων στίβου, του ΑΠΟΚΔΑ, υπό την αιγίδα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Έβρου.

Η διοργάνωση ήταν άριστα οργανωμένη, με την στήριξη των κριτών Θράκης, είχε κέφι από μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο πάρκο, ευαισθητοποιώντας την τοπική κοινωνία στο δρομικό κίνημα που αναπτύσσεται γοργά στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαζεύτηκαν τρόφιμα που παραδόθηκαν στην κίνηση αλληλεγγύης πολιτών Αλεξανδρούπολης, η οποία στηρίζει δεκάδες οικογένειες στην πόλη, με οικονομικά προβλήματα.

Ο δρόμος είχε και τιμητικό χαρακτήρα, εις μνήμην του γνωστού πρωταθλητή και ανθρώπου για δεκαετίες του Εθνικού, Φώτη Κεχαγιόγλου, βραβεύοντας την οικογένεια του. Όλοι οι συμμετέχοντες τιμήθηκαν με αναμνηστικό δίπλωμα, μιας και ο στόχος ήταν η συμμετοχή και κινητοποίηση. Μόνο για την ιστορία του αγώνα, αναφέρουμε τους πρώτους νικητές:

• 5600μ ενηλίκων ανδρών: Φώτης Μουρατίδης 21.35

• 5600μ ενηλίκων γυναικών: Φωτεινή Μαρκίδου 24.10

• 2100μ βάδην ενηλίκων: Αφοί Πεχλιβανίδη

• 1750μ Γυμνασίων αγοριών: Δημήτρης Γκαϊντατζής 7.01

• 1750μ Γυμνασίων κοριτσιών: Αμαλία Λυμπέρη 7.41

• 1100μ Δημοτικών αγοριών: Νίκος Παντίλης 4.30

• 1100μ Δημοτικών κοριτσιών: Μελπομένη Τραϊκούδη 4.45













Πηγή:: http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2014/01/1_20.html

Click to comment

Απάντηση

ΕΒΡΟΣ

Βασίλης Τσολακίδης: Ο κ. Μητσοτάκης αδιαφορεί για τον Έβρο

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι απόλυτα αδιάφορος για το πώς ζούμε εντός των συνόρων»…

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Έβρο, ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Τσολακίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Έβρο, μετά από τέσσερα χρόνια κυβερνητικής απουσίας. Τέσσερα χρόνια που απαθής παρακολουθούσε τον Έβρο να μαραζώνει, τους νέους να μεταναστεύουν και όσους μένουν να βλέπουν την ζωή τους να δυσκολεύει λόγω της ακρίβειας.

Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποίησε τον Έβρο ως ντεκόρ για την προεκλογική του εκστρατεία. Εμφανίστηκε ως ο δήθεν «εγγυητής» του απαραβίαστου των συνόρων μας, αλλά και ο απόλυτα αδιάφορος για το πώς ζούμε εντός των συνόρων…

Τον ενημερώνουμε ότι οι ίδιοι οι Εβρίτες και η εδώ παρουσία τους ήταν και είναι η εγγύηση για την απόκρουση κάθε είδους επιβουλής. Ο πατριωτισμός αποτελεί ταυτοτικό στοιχείο της προσωπικότητας μας, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και τις κομματικές μας προτιμήσεις. Αλλού λοιπόν να ψάξει να βρει πρόθυμους ακροατές για «εμπόριο πατριωτισμού». Δεν μας  συγκινεί ο υποκριτικός και διχαστικός λόγος του κ. Μητσοτάκη. Τα σύνορα τα φυλάμε όλοι μας χωρίς «απευθείας αναθέσεις»…

Είναι προφανές ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Πρωθυπουργό, είναι να δημιουργήσει τοξικό προεκλογικό κλίμα για να καλύψει την παροιμιώδη αποτυχία της κυβέρνησης του σε όλους τους κρίσιμους τομείς.

Στις λίγες ώρες που έμεινε στον Έβρο δεν έδωσε καμία πειστική απάντηση γιατί για τέσσερα χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Οι Εβρίτες είμαστε φιλόξενοι και θα χαρούμε να τον ξεναγήσουμε στις ομορφιές του τόπου μας την επόμενη φορά που θα μας επισκεφθεί ως τουρίστας. Ως πρωθυπουργός όμως ο χρόνος του τελείωσε γιατί εμείς θέλουμε κάποιον που να δίνει λύσεις στα προβλήματα μας και όχι κάποιον που δεν μπορεί να καταλάβει πώς ζουν και βιοπορίζονται οι πολίτες σε δύσκολες περιοχές.

Ο Έβρος μας έχει άμεση ανάγκη από ένα ρεαλιστικό αναπτυξιακό σχέδιο με ισχυρά κίνητρα για τους κατοίκους του προκειμένου να μπορούν να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους, ώστε να αντιστραφεί (πριν είναι πολύ αργά) η δημογραφική και οικονομική αφαίμαξη της περιοχής μας.

Καθήκον όλων μας είναι να δώσουμε αυτόν τον αγώνα με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Να παλέψουμε όλοι μαζί για τον Έβρο που θέλουμε και μπορούμε. Με σχέδιο για τον τόπο μας!

Continue Reading

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Επιστρέφει το “Ένα Φεστιβάλ στην Σαμοθράκη”

Ρεπορτάζ | Ειρήνη Κυλίμου

Το «Ένα Φεστιβάλ στη Σαμοθράκη» επιστρέφει με ένα 4ήμερο γεμάτο θέατρο, κινηματογράφο, παιχνίδια, εργαστήρια, πάρτυ και πάνω από όλα διασκέδαση. Από τις 28 Απριλίου έως 1 Μαΐου με ένα Πρόκειται για ένα τετραήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε άνοιξη στη Σαμοθράκη.

Διοργανώνεται από την θεατρική εταιρεία Πεδίο Τέχνης σε συνεργασία µε την Collective Strates, καθώς και από μια ομάδα εθελοντών που κατοικούν μόνιμα στο νησί.  Tο Φεστιβάλ εστιάζει στη σύγχρονη δημιουργία παρουσιάζοντας κάθε χρόνο ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών δράσεων. Οι εκδηλώσεις του φιλοδοξούν να συνδυάσουν το θέατρο, τη μουσική, το χορό, τη φωτογραφία, την ακροβασία, καθώς και τα δημιουργικά εργαστήρια για νέους και παιδιά.

Το πρόγραμμα τους είναι το παρακάτω:

Παρασκευή 28/04

•12:00 Εργαστήρι θεάτρου με ενήλικες από τους ART VOUVEAU / Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο

•15:00 «Κυνήγι θησαυρού» για παιδιά 12+ ετών από τους Narratologies / Αρχαιολογικός χώρος Παλαιόπολης

Σάββατο 29/04

•12:00 Εργαστήρι θεάτρου για ενήλικες από τους ART VOUVEAU / Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο

•15:00 «Κυνήγι θησαυρού» για παιδιά 12+ ετών από τους Narratologies / Αρχαιολογικός χώρος Παλαιόπολης

•21:00 «Γυναίκες Κινηματογραφίστριες» / Πολιτιστικός Χώρος Εργοστάσιο

Κυριακή 30/04

•12:00 Εργαστήρι θεάτρου για ενήλικες από τους ART VOUVEAU / Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο

•15:00 «Κυνήγι θησαυρού» για παιδιά 12+ ετών από τους Narratologies / Αρχαιολογικός χώρος Παλαιόπολης

•21:00 Θεατρική παράσταση FLOATING των ART VOUVEAU / Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο

Δευτέρα 01/05

•12:00 Εργαστήρι θεάτρου για ενήλικες από τους ART VOUVEAU / Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο

•15:00 «Κυνήγι θησαυρού» για παιδιά 12+ ετών από τους Narratologies / Αρχαιολογικός χώρος Παλαιόπολης •19:00 Θεατρική Παράσταση ΧΡΗΣΜΟΣ της ομάδας ΕΥΤΟΠΙΑ / Αυλή της Αρσινόης, Παλαιόπολη

•21:30 DJ PARTY / Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Δήμαρχος Σουφλίου | Αναγκαία και απαραίτητη η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο

Φράχτης στον Έβρο: Ακούστε τι είπε ο δήμαρχος Σουφλίου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Για τον φράχτη στον Έβρο και την επέκτασή του μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, αλλά και την υποστήριξη τροπολογίας από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη για να μπλοκαριστεί η χρηματοδότηση του έργου από την Ε.Ε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλακίκος «είναι αναγκαία και απαραίτητη η κατασκευή του φράχτη», σημειώνοντας πως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και ότι το πρόβλημα των παράνομων μεταναστευτικών ροών είναι πανευρωπαϊκό.

Ερωτηθείς για τη στάση του κ. Παπαδημούλη, ο κ. Καλακίκος σημείωσε πως αρκεί μια επίσκεψη στην περιοχή για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τόνισε ότι «ειδικά το χειμώνα, έχουμε πολλά αιτήματα συμπολιτών μας για φοβισμένους γονείς, συγγενείς, υπερήλικους, στα χωριά τους, όταν ο αριθμός των αλλοδαπών είναι μεγαλύτερος από τους μόνιμους κατοίκους.

Όταν μιλάμε θεωρητικά και φιλοσοφικά, ασφαλώς δεν γνωρίζουν το πρόβλημα.

Εμείς είχαμε ζητήσει από το 2019…, διότι το πρόβλημα διογκωνόταν. Το 2020 ανέδειξε την πραγματική εικόνα του προβλήματος και τι κάνουνε οι γείτονες. Τα κανάλια ήταν μόνο σε ένα σημείο, στις Καστανιές.

Εμείς εδώ σε όλη την παρέβρια περιοχή, οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, δίνανε μάχες να συγκρατήσουν οργανωμένες ομάδες που κατευθύνονταν από την Τουρκία για να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας».

Ο δήμαρχος Σουφλίου τόνισε ότι υπάρχει ανασφάλεια στους κατοίκους και πως με την επέκταση του φράχτη «θα κοιμούνται πλέον ήσυχα». «Η επέκταση του φράχτη θωρακίζει την περιοχή και εμπεδώνει το αίσθημα ασφάλειας», υπογράμμισε ο κ. Καλακίκος.

Δείτε ολόκληρη η συνέντευξη του δημάρχου εδώ: newsbomb.gr

Continue Reading
Αρέσει σε %d bloggers: