Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Μετακόμισε στα Καλαφατιά ο 6ος δημοτικός παιδικός σταθμός

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε χθες την αδειοδότηση όλων των παιδικών του σταθμών, εξέλιξη που μοιάζει να είναι η αρχή για την ακόμη καλύτερη λειτουργία των παιδικών σταθμών τον προσεχή Σεπτέμβρη. Τα δεδομένα έτσι κι αλλιώς αλλάζουν λόγω της αποχώρησης από τους δ. σταθμούς των προ νηπίων.

Αυτό που δεν ανακοινώθηκε αλλά είναι εξίσου σημαντικό αφορά τον 6ο παιδικό σταθμό. Μετακόμισε στο καινούργιο κτίριο του 2ου παιδικού σταθμού,  της οδού Εκάβης (Καλαφατιά) και θα λειτουργεί εκεί. Μετακομίζουν περίπου 100 παιδιά κι έτσι αδειάζει το γνωστό κτίριο επί της οδού Κ. Τσολάκη. Αυτό φιλοξένησε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς τουλάχιστον 10 χρόνια τώρα. Οι χώροι του άδειασαν για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν αποκλείεται ωστόσο το Φθινόπωρο να λειτουργήσει εκεί το νηπιαγωγείο του 12ου δημοτικού (εφόσον αρχίσει το δημοτικό έργο στο σχολείο).

Η μετακόμιση του 6ου παιδικού σταθμού (οδός Κ. Τσολάκη) σε αυτόν της οδού Εκάβης (Καλαφατιά) έγινε ήδη. Ο εξοπλισμός του 6ου μοιράστηκε σε παιδικούς σταθμούς που είχαν ελλείψεις. Αυτός της οδού Εκάβης ως καινούργιος, είναι πλήρης.

Στο μεταξύ η μετακόμιση του 6ου παιδικού σταθμού δημιούργησε παράπονα σε ορισμένους γονείς μιας και από ένα κεντρικό σημείο θα πρέπει να κινούνται προς την ανατολική πλευρά της Καβάλας. Επειδή η αλλαγή είναι για το καλό των παιδιών, φαίνεται ότι τα παράπονα γρήγορα θα ξεπεραστούν και θα πάψουν να υπάρχουν.

proininews

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Στον Πλατανότοπο ο Γιάννης Πασχαλίδης

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε τη Δευτέρα, τη περιοχή του Πλατανοτόπου, η οποία επλήγη από καταστροφική χαλαζόπτωση. Οι αμπελοκαλλιεργητές της περιοχής υπέστησαν σοβαρές ζημίες που μπορεί να φτάσουν σε απώλεια μεγάλου μέρους της παραγωγής τους.

Ο Βουλευτής συνομίλησε με τους πληγέντες παραγωγούς και κατέγραψε τις καταστροφές με οπτικοακουστικά μέσα, το προϊόν των οποίων απέστειλε ευθύς αμέσως στη κεντρική διοίκηση του ΕΛΓΑ στην Αθήνα, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες καταγραφής των ζημιών και η αποκατάσταση τους. Επίσης, ο Βουλευτής δρομολόγησε ήδη επίσκεψη στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Αθήνα και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών τόσο της περιοχής του Νέστου όσο και του Παγγαίου.

Η απόλυτη στήριξη των αγωνιστών του πρωτογενούς τομέα παραγωγής αποτελεί προτεραιότητα του επανεκλεγέντα Βουλευτή, ο οποίος βρισκόταν, βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σύσκεψη φορέων για την δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στη Θάσο

Δημοσιεύτηκε

στις

Δημοσιεύθηκε στις 5 Ιουλίου 2019 στο ΦΕΚ Απόφαση του πρώην Υπουργού Υγείας κου Ξανθού με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις και προδιαγραφές για τη λειτουργία Μονάδων Τεχνητού Νεφρού σε Κέντρα Υγείας. Με την συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου της Θάσου, κάτι που περιμένουν εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα οι ασθενείς του νησιού.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δεν φαίνεται να επηρεάζει ο “Αντίνοος” την Περιφέρεια Α.Μ.Θ.

Δημοσιεύτηκε

στις

Ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της κακοκαιρίας «Αντίνοος». Ο «Αντίνοος», όπως φαίνεται στη διαφάνεια που ακολουθεί, θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας. Ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην πλατεία Ελευθερίας | Μικρές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της

Δημοσιεύτηκε

στις

Ένα έργο που προαναγγέλθηκε προ έτους και διορθώνει κάποια από τα προβλήματα της κεντρικής πλατείας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας. Ο ανάδοχος αποκλείει τις περιοχές που θα εργαστεί, τοποθέτησε πλέγμα στην ανατολική κερκίδα στο πάνω μέρος της κεντρικής πλατείας ενώ Οι εργασίες δεν θα είναι μεγάλης έκτασης αλλά όπως έχει δηλώσει η διοίκηση του Δήμου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
aigaion
Island-thassos-banner
professional camera ad
filippidis marmara banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ