Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μενέντεζ σε Μητσοτάκη | Η Αλεξανδρούπολη θα αποτελέσει γεωστρατηγικό κέντρο

Tην προσφορά του Ρόμπερτ Μενέντεζ στην ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, της ειρήνης και της συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο, εξήρε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο πρωθυπουργός υπογράμμισε τη «μεγάλη πρόοδο» που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στις διμερείς σχέσεις, σημειώνοντας πως «υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν» σε πολλά μέτωπα. Από την πλευρά του ο κ. Μενέντεζ αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη, που – όπως εκτίμησε – «θα αποτελέσει γεωστρατηγικό κέντρο για την περιοχή» και «έχει απεριόριστες δυνατότητες».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, στη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανασκόπηση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων που – όπως διασπιστώθηκε – βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο από ποτέ και στις προοπτικές στενότερης συνεργασίας ενόψει και του Δ’ Γύρου Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας – ΗΠΑ, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Οκτώβριο.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρωθυπουργός στη νομοθετική πρωτοβουλία του κ. Μενέντεζ «Νόμος περί Άμυνας και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας», η οποία κατέστη νόμος των ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2021 και αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τη διμερή συνεργασία και δη την αμυντική.

Συζητήθηκαν ακόμη οι διεθνείς εξελίξεις με αιχμή τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ο κ. Μενέντεζ εξέφρασε την εκτίμησή του για την ξεκάθαρη στάση της κυβέρνησης, που στήριξε από την πρώτη στιγμή την Ουκρανία προσφέροντας ανθρωπιστικό και αμυντικό υλικό. Υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι μία σταθερή δημοκρατία, ένας αξιόπιστος εταίρος και σύμμαχος των ΗΠΑ στη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ, αλλά και πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή.

Στο επίκεντρο η αμυντική, οικονομική και ενεργειακή συνεργασία

Αντηλλάγησαν ακόμη απόψεις για την αμυντική συνεργασία και τις νέες δυνατότητες που παρουσιάζονται, με αφορμή και την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας στην Αλεξανδρούπολη. Ο πρωθυπουργός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομική και ενεργειακή συνεργασία των δύο χωρών, ενώ ανέλυσε τη σημασία των υποδομών που αναπτύσσει η Ελλάδα για την ενεργειακή της ασφάλεια, την διαφοροποίηση των πηγών ενέργειας και τον ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης, λόγω της στρατηγικής της θέσης.

Ο διάλογος Μητσοτάκη – Μενέντεζ

Στην αρχή της συνάντησης έγινε ο εξής διάλογος:

*Ρόμπερτ Μενέντεζ: Φωτογραφία από το Κογκρέσο, ιστορική φωτογραφία. Για εσάς αλλά και για το γεγονός ότι έχετε δύο γυναίκες να στέκονται πίσω σας, την Πρόεδρο της Βουλής και την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

*Κυριάκος Μητσοτάκης: Ναι, ήταν μία ιστορική στιγμή για εμένα αλλά πιστεύω και για τη χώρα μου.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα που σας καλωσορίζω πάλι στην Ελλάδα. Καταρχάς, συγχαρητήρια για τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα. Είναι μια σημαντική στιγμή για το Πανεπιστήμιο αλλά, είμαι βέβαιος, και για εσάς.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι για όσα έχετε κάνει για την προώθηση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας. Ξέρω πόσο σκληρά έχετε εργαστεί. Πιστεύω ότι έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν, σε πολλά μέτωπα, όχι μόνο στο γεωστρατηγικό και το  γεωπολιτικό, αλλά και στους τομείς της οικονομίας, του πολιτισμού, σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχετε έναν εξαιρετικά καλό Πρέσβη και μπορώ να σας πω ότι ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην Ελλάδα. Προσβλέπουμε πραγματικά στη συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε.

*Ρόμπερτ Μενέντεζ: Συμφωνούμε απολύτως. Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Πρέσβη μας. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Τον γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό, ήμουν βέβαιος πως θα έκανε εξαιρετική δουλειά και επομένως είμαι πολύ χαρούμενος. Η υποψηφιότητά του εγκρίθηκε πολύ γρήγορα από την Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων και από την ολομέλεια της Γερουσίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι επίσης που έχουμε τη δική σας Πρέσβη. Είναι εξαίρετη εκπρόσωπος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Προσπάθησα να περάσω απαρατήρητος σε αυτή την επίσκεψη αλλά αυτό δεν είναι εύκολο εδώ. Πήγα στην Αλεξανδρούπολη και είναι εξαιρετική η εξέλιξη εκεί, υπό την ηγεσία σας. 

*Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρόοδος είναι εντυπωσιακή.

*Ρόμπερτ Μενέντεζ: ​ Εκτιμώ πως θα αποτελέσει γεωστρατηγικό κέντρο για την Ελλάδα, για την περιοχή, αλλά και για τους Συμμάχους. Θεωρώ πως έχει απεριόριστες δυνατότητες.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Τ. Ελευθεριάδου | Επιτακτική η ανάγκη διάσωσης των καπναποθηκών της Καβάλας

Την επιτακτική ανάγκη διάσωσης των Καπναποθηκών της Καβάλας γνωστοποιούν με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση, η βουλεύτρια Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου και η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σία Αναγνωστοπούλου, στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Όπως τονίζουν, η κατάσταση των περισσότερων ιδιόκτητων καπναποθηκών είναι χείριστη, και οι επεμβάσεις πρέπει να είναι άμεσες. Συγκεκριμένα, πρέπει άμεσα να ελεγχθούν όλες οι καπναποθήκες και να απομακρυνθούν εναπομείναντα καπνά, σκουπίδια και άλλα εύφλεκτα υλικά, να τοποθετηθούν τζάμια ώστε, αφενός να αντικατασταθούν τα επικίνδυνα σπασμένα πλαίσια και αφετέρου να προστατευθεί το εσωτερικό των καπναποθηκών και κυρίως του ξύλινου σκελετού από τη διάβρωση, αντικατάσταση σπασμένων κεραμιδιών, έλεγχος τοιχοποιίας και της στέγης, για αποφυγή τραυματισμού διερχομένων, σφράγισμα όλων των εισόδων των κτιρίων, στατικός έλεγχος κτλ..

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ.2 του ν.4858/2021, και όπως ομοίως αναφερόταν στον ν.3028/2002, σχετικά με τις υποχρεώσεις κυρίων, νομέων ή κατόχων ακινήτων μνημείων, «αν η Υπηρεσία κρίνει ότι καθυστερεί η εκτέλεση των εργασιών συντήρησης ή στερέωσης για οποιονδήποτε λόγο ή ότι αυτές είναι ανεπαρκείς, μπορεί να λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα, διατηρώντας τη δυνατότητα να καταλογίζει το σύνολο ή μέρος της σχετικής δαπάνης σε βάρος των υποχρέων κατά τις σχετικές περί εισπράξεως δημοσίων εσόδων διατάξεις», όπου Υπηρεσία νοείται η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έργο της οποίας είναι η προστασία, αποκατάσταση και ανάδειξη των νεότερων μνημείων (μεταγενέστερων του 1830) και η προστασία των ιστορικών τόπων.

Συμπληρώνουν ότι η αξιοποίηση καπναποθηκών, θα έδινε λύση στο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Καβάλας, προσφέροντας φθηνή στέγη, ενώ θα αύξανε και τον αριθμό των κλινών για τους επισκέπτες της περιοχής, σε περίπτωση που αξιοποιούνταν κάποιες από αυτές ως τουριστικά καταλύματα, υπενθυμίζοντας ότι, σύμφωνα με τον ν. 4067/2012, αρ.6, παρ.2β, «Διατηρητέα κτίρια τα οποία έχουν κατεδαφιστεί από γεγονότα που οφείλονται σε ανωτέρα βία, όπως σεισμό, πυρκαγιά, πλημμύρα ή κρίνονται κατεδαφιστέα με πρωτόκολλα επικινδύνως ετοιμορρόπου οικοδομής, επανακατασκευάζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. της 15.4.1988 (Δ΄ 317)».

Οι βουλεύτριες ρωτούν την Υπουργό Πολιτισμού:

Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί η αρμόδια Υπηρεσία για την συντήρηση, την αναφορά των παρεμβάσεων που πρέπει να πραγματοποιηθούν, ώστε να διασωθούν οι Καπναποθήκες της Καβάλας;

Για ποιο λόγο δεν προβλέφθηκε η πτώση της στέγης της Σ.Ε.Κ.Ε., όταν ήταν εμφανής η κάκιστη κατάστασή της;

Προτίθεστε, σε περίπτωση που δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες ενέργειες, να δώσετε εντολή ώστε άμεσα να προβούν στις απαραίτητες κινήσεις, ώστε αφενός να διασωθούν οι κτιριακές υποδομές, αφετέρου να προστατευτούν οι διαβάτες, οι οποίοι καθημερινά περνούν κάτω από τα ογκώδη, κακοσυντηρημένα κτίρια;

Υπάρχει, ή έστω καταρτίζεται, κάποιο συνολικό σχέδιο συντήρησης και αξιοποίησης του κτιριακού πλούτου της πόλης;

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μητσοτάκης | Η πλειοψηφία των 15 κρατών υποστηρίζει το πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου

Ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter για την επιστολή των 15 κρατών μελών της ΕΕ για το πλαφόν στις τιμές του φυσικού αερίου

Στην επιστολή προς την Κομισιόν 15 κρατών μελών της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, για την επιβολή πλαφόν στη χονδρική τιμή του φυσικού αερίου, αναφέρεται με ανάρτησή του στα αγγλικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Σπουδαία νέα στον αγώνα κατά των υψηλών τιμών της ενέργειας! Η πλειοψηφία των 15 κρατών μελών υποστηρίζει τώρα το αίτημα προς την Επιτροπή να εφαρμόσει ανώτατο όριο τιμών για το φυσικό αέριο!», αναφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Η επιστολή, η οποία συντάχθηκε με πρωτοβουλία της Ελλάδας, της Ιταλίας, του Βελγίου και της Πολωνίας απευθύνεται στην επίτροπο Ενέργειας, Κάντρι Σίμσον και την υπογράφουν οι υπουργοί ενέργειας του Βελγίου, της Βουλγαρίας, της Κροατίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Λετονίας, της Λιθουανίας, της Μάλτας, της Πορτογαλίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Σλοβακίας, της Σλοβενίας και της Ισπανίας.

Οι υπουργοί ζητούν από την Επιτροπή να υποβάλει πρόταση που θα συζητηθεί στο έκτακτο Συμβούλιο Ενέργειας της 30ής Σεπτεμβρίου, ακολουθούμενη από νομοθετική πρόταση το συντομότερο δυνατό.

 

«Η ενεργειακή κρίση που ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο έχει επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου και τώρα προκαλεί αβάσταχτες πληθωριστικές πιέσεις που πλήττουν σκληρά τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις μας. Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που κατέβαλε η Επιτροπή και τα μέτρα που έχει προτείνει για την αντιμετώπιση της κρίσης. Όμως δεν έχουμε ακόμη αντιμετωπίσει το σοβαρότερο πρόβλημα όλων: Τη χονδρική τιμή του φυσικού αερίου. Το ανώτατο όριο τιμών που έχει ζητηθεί από την αρχή από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό κρατών μελών είναι το μόνο μέτρο που θα βοηθήσει κάθε κράτος-μέλος να μετριάσει την πληθωριστική πίεση, να διαχειριστεί τις προσδοκίες και να παράσχει ένα πλαίσιο σε περίπτωση πιθανών διαταραχών του εφοδιασμού και να περιορίσει τα επιπλέον κέρδη στον κλάδο», αναφέρουν στην επιστολή τους οι υπουργοί ενέργειας και στη συνέχεια επισημαίνουν τα εξής:

«Το ανώτατο όριο θα πρέπει να εφαρμόζεται σε όλες τις συναλλαγές χονδρικής φυσικού αερίου και να μην περιορίζεται στις εισαγωγές από συγκεκριμένες δικαιοδοσίες. Μπορεί να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζει την ασφάλεια του εφοδιασμού και την ελεύθερη ροή φυσικού αερίου εντός της Ευρώπης, επιτυγχάνοντας παράλληλα τον κοινό μας στόχο για μείωση της ζήτησης φυσικού αερίου. Αυτό το ανώτατο όριο αποτελεί προτεραιότητα και μπορεί να συμπληρωθεί με προτάσεις για την ενίσχυση της χρηματοοικονομικής εποπτείας της αγοράς φυσικού αερίου και την ανάπτυξη εναλλακτικών σημείων αναφοράς για την τιμολόγηση του φυσικού αερίου στην Ευρώπη».

 

Πηγή : newsbomb.gr

 

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πότε θα γίνουν εκλογές; Το ερώτημα που καίει υπουργούς και βουλευτές – Όσα ειπώθηκαν στο υπουργικό

Μετά από καιρό, στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο επικράτησε κλίμα ηρεμίας και αισιοδοξίας.


Η κυβέρνηση, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις της τελευταίας περιόδου, πέρασε σχεδόν αλώβητη την μεγάλη κρίση με τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων από την ΕΥΠ. Και παρά τα προβλήματα από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις προκλήσεις της Τουρκίας, η οικονομία δεν έχασε την δυναμική της. Αυτά συνόψισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια φράση της ομιλίας του, η οποία δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη από τους παριστάμενους υπουργούς, καθώς την άκουσαν δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά.

«Από το εθνικό βήμα της Έκθεσης παρουσιάστηκαν, νομίζω, αναλυτικά οι προτεραιότητές μας και τα βήματά μας για τους επόμενους μήνες, ενώ στη Νέα Υόρκη η χώρα είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί συνολικά απέναντι σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις. Συνεπώς ο ορίζοντάς μας για τους επόμενους μήνες θεωρώ ότι είναι πλέον καθαρός και καθόλου τυχαία, πάντως, τα δύο αυτά γεγονότα συναντώνται σε θέματα που συνυπάρχουν και προφανώς αλληλοεπηρεάζονται: στον πόλεμο της Ουκρανίας και στην κρίση της ενέργειας, αλλά και στη δοκιμασία της ασφάλειας και της ίδιας της Δημοκρατίας», είπε ο Πρωθυπουργός. Και λίγο αργότερα επανέλαβε: «Σε αυτό το σύνθετο περιβάλλον, ο δικός μας χάρτης όπως τον έχουμε συνδιαμορφώσει με τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου είναι καθαρός».

Τι σημαίνει καθαρός ορίζοντας σε ένα τόσο ρευστό περιβάλλον;

Η συζήτηση που ακολούθησε μετά την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη έδωσε το απαραίτητο επεξηγηματικό πλαίσιο. Ο περισσότερος χρόνος στο υπουργικό συμβούλιο αξιοποιήθηκε προκειμένου να εξηγηθεί στους υπουργούς ώστε να συζητηθεί, στη συνέχεια, λεπτομερώς η ελληνική πρόταση για την επιβολή πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου, καθώς και το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους αγοράς του συγκεκριμένου καυσίμου.

Η εντύπωση με την οποία αποχώρησαν από τη συνεδρίαση πολλοί από τους παριστάμενους ήταν ότι η ελληνική πρόταση για το πλαφόν είναι σύνθετη και πολύ καλά μελετημένη, καθώς περιλαμβάνει και το LNG που εισάγεται στην Ευρώπη και το φυσικό αέριο που εισάγεται μέσω αγωγών από τη Ρωσία, γι’ αυτό κερδίζει σταδιακά την υποστήριξη και άλλων χωρών. Επίσης, ότι αν η τιμή του φυσικού αερίου παραμένει πάνω κάτω στα σημερινά επίπεδα, τα μέτρα του οικονομικού επιτελείου θα είναι παραπάνω από επαρκή και άρα δεν επίκειται μεγάλη κοινωνική αναστάτωση εντός του χειμώνα με πολιτικό αντίκτυπο. Ο μεγάλος κίνδυνος θα προκύψει αν η Ρωσία κλείσει τελείως τις στρόφιγγες των αγωγών, αλλά όλοι αναμένουν ότι στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στην Πράγα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Άλλωστε και ο Πρωθυπουργός επισήμανε ότι «κανένας εθνικός προϋπολογισμός, σε καμία χώρα, δεν είναι σε θέση να καλύψει ένα πρωτοφανές κύμα ακρίβειας, το οποίο διαπερνά τα σύνορα. Και απαιτούνται εκτός από τις εθνικές πολιτικές και τολμηρές ευρωπαϊκές αποφάσεις».

Παρότι τα κράτη – μέλη της ΕΕ ακόμα δεν βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους ενέργειας, υπάρχει η εκτίμηση ότι στο τέλος κάποιος συμβιβασμός θα γίνει και κάποιο σχέδιο θα προκύψει από αυτόν, όπως συμβαίνει πάντα, για να στηριχθούν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ιταλία προβληματίζει, αλλά προς το παρόν η νέα Πρωθυπουργός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της και κανένας δεν ξέρει πως ακριβώς θα κινηθεί.

Προϋπόθεση για την υπέρβαση των «προσωρινών δυσκολιών», όπως τις χαρακτήρισε ο κ. Μητσοτάκης, «είναι η ανεξαρτησία, η πολιτική σταθερότητα, αλλά και η διεθνής αξιοπιστία του κάθε κράτους». Ο Πρωθυπουργός επαίνεσε την ελληνική κοινωνία για «την μεγάλη ωριμότητα» που έχει δείξει απέναντι στις εισαγόμενες κρίσεις και στις συνέπειες τους, αλλά και στην προσπάθεια της κυβέρνησης να μην ναρκοθετήσει την επόμενη ημέρα με υπερβολικές παροχές. Και επιπλέον, αναφέρθηκε στο πρόσφατο δημοσίευμα των Financial Times, το οποίο κατέταξε την ελληνική οικονομία σε αυτές που πέτυχαν ένα οικονομικό θαύμα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον.

 

Πότε θα γίνουν οι εκλογές; Το ερώτημα που καίει υπουργούς και βουλευτές
Βέβαια, το ερώτημα που καίει τους υπουργούς και τους βουλευτές της ΝΔ είναι πότε θα γίνουν εκλογές και αν το κόμμα τους, το οποίο τώρα προηγείται σταθερά στις δημοσκοπήσεις θα βρίσκεται στην ίδια καλή αφετηρία στο τέλος του χειμώνα, ώστε να διεκδικήσει την αυτοδυναμία. Ακούγοντας τον κ. Μητσοτάκη να μιλάει στο υπουργικό συμβούλιο, ενισχύθηκε η άποψη όσων πιστεύουν ότι θα εξαντλήσει και την τελευταία μέρα της τετραετίας. Σε αυτό το σενάριο, οι εκλογές της απλής αναλογικής θα γίνουν στις αρχές Ιουνίου πριν από τις πανελλαδικές εξετάσεις και οι δεύτερες εκλογές μετά από αυτές. Υπάρχει, ωστόσο, και το σενάριο των εκλογών την άνοιξη, καθώς ο Πρωθυπουργός κατά καιρούς έχει αναφερθεί και στα δύο.

Πρόσφατο παράδειγμα, οι δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Μάνφρεντ Βέμπερ, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης της ΚΟ του ΕΛΚ, στη Χερσόνησο Ηρακλείου. «Πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα, την άνοιξη του 2023, να προβάλλουμε τα επιχειρήματα μας στον ελληνικό λαό, θεωρώ ότι είναι λογικό να ισχυριστούμε ότι τηρήσαμε τις εκλογικές μας υποσχέσεις, ότι η Ελλάδα βρίσκεται τώρα σε πολύ καλύτερη θέση από ότι ήταν όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση το 2019. Και είμαι βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός θα μας δώσει εντολή για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: