Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακάριος Λαζαρίδης | «Λαϊκίστικο κρεσέντο της αντιπολίτευσης για την πανδημία

«Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι στιγμές είναι κρίσιμες και η αντιπολίτευση συνεχίζει να επιδίδεται σε ένα λαϊκίστικο κρεσέντο, αναζητώντας την πολιτική επιβίωση».

Αυτό τονίζει ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» και το δημοσιογράφο κ. Γ. Ευγενίδη, αναφορικά με την κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο μέτωπο της πανδημίας.

Όπως επισημαίνει, «την αποστομωτική απάντηση προς τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ την έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, με συγκεκριμένα στοιχεία. Η Ελλάδα είναι από τις καλύτερες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων. Επίσης, στον αριθμό τεστ ανά 100.000 πληθυσμού, η χώρα μας βρίσκεται στον ευρωπαϊκό μέσο όρο μαζί με τις καλύτερες ευρωπαϊκές χώρες. Όσον αφορά το δείκτη θετικότητας, δηλαδή το ποσοστό θετικών κρουσμάτων στα τεστ τα οποία κάνουμε, η Ελλάδα βρίσκεται κοντά στο 4%, ενώ και στο χάρτη θνησιμότητας, η χώρα μας έχει τα καλύτερα ποσοστά από όλες τις χώρες». 

Όλοι, σημειώνει ο κ. Λαζαρίδης, «ιδίως οι πολιτικοί, οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι, ειδικά όσον αφορά τόσο σοβαρά θέματα. Η Κυβέρνηση είναι πρόθυμη να συζητήσει και – γιατί όχι – να εφαρμόσει οτιδήποτε θετικό διατυπώσουν τα άλλα κόμματα, ωστόσο στο ερώτημα τι θα έκαναν αυτά αν κυβερνούσαν, ουσιαστική απάντηση ακόμα δεν έχουμε πάρει». 

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση των Επιμελητηρίων για τα πνευματικά δικαιώματα

Συνάντηση των Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα γύρω από το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων στα καταστήματα, θέλοντας να δοθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους μουσικούς.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου το τε΄λευταίο χρονικό διάστημα με τα περισσότερα απο αυτά να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Τα λεργα αυτα αφορούν ανακαινήσεις στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, οι πλατείες σε δύο διαφορετικά σημεία, η βιβλιοθήκη, αναπαλαίωση του 1ου Δημοτικού σχολείου αλλα και έργα ασφαλτόστρωσεις σε δίαφορα σημεία του Δήμου Νέστου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en