Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μάνδρα – Αδερφός 14χρονου: Ποτέ δεν έχει σηκώσει χέρι ο πατέρας μας

Ο 21χρονος αδερφός του 14χρονου μιλά για την τραγωδία στη Μάνδρα και απαντά σε όσα ακούστηκαν περί βίαιης συμπεριφοράς από τον πατέρα τους

Ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας του 14χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του με καραμπίνα στη Μάνδρα, μιλά πρώτη φορά για το τραγικό περιστατικό και απαντά στις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 21χρονος δήλωσε στο STAR πως ο θάνατος του 17χρονου αδερφού του οφείλεται σε ατύχημα«Είχανε δει που είχε βάλει ένα παλιό όπλο που είχε κρύψει ο μπαμπάς σε ένα σεντούκι και το πήρανε. Ήτανε ο ένας στα γίδια και ο άλλος στα πρόβατα. Του είπε ”Γιώργο είδα ένα γουρούνι”, πήγε ο συγχωρεμένος πήρε το όπλο τον περίμενε εκεί και του λέει πάμε πιο πάνω. Του δίνει το όπλο, βάζει τη σφαίρα μέσα και του λέει κράτα το κι αν βγει το γουρούνι ρίχτου. Την ώρα που πηγαίνανε να βρούνε το γουρούνι, το όπλο έριξε μόνο του».

«Αυτά που λένε ότι είδε το γουρούνι και τα μπέρδεψε όλα είναι ψέμματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Έπειτα όπως είπε μετά το τραγικό συμβάν ο 14χρονος παράτησε το όπλο εκεί και έτρεξε στη μητέρα τους, ενώ εκείνοι έψαχναν τον πατέρα τους που ήρθε αργότερα στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι ο 14χρονος αφού συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του Του επιβλήθηκε το αναμορφωτικό μέτρο της παρακολούθησης από επιμελητή, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Στον ανήλικο επιβλήθηκε το αναμορφωτικό μέτρο της παρακολούθησης από επιμελητή, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Σχετικά με τον δίχρονο αδερφό του που αναφέρεται πως έχασε τη ζωή του επειδή κάηκε στο τζάκι, διευκρίνισε πως πέθανε από ιατρικό λάθος«Κάηκε το χέρι του και πέθανε από ιατρικό λάθος. Είχε ένα έγκαυμα και μπήκε σε χειρουργείο ενώ δεν έπρεπε. Οι γονείς μου δεν ξέρουνε».

Όσο για τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τόνισε ότι όντως έγιναν αλλά σύμφωνα με τον 21χρονο πραγματοποιήθηκαν από μια γειτόνισσα εξαιτίας μια παρεξήγησης: «Για ένα πάρκινγκ ξεκίνησε μια φασαρία με μια γειτόνισσα επειδή έχουμε πολλά αμάξια στην οικογένεια και πιστεύω αυτή μας έχει κάνει όλο αυτό».

Ερωτηθείς για τον πατέρα του, τόνισε ότι δεν είχε ποτέ βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε εκείνον και τα αδέρφια του:

«Εγώ δεν έχω φάει ποτέ ξύλο. Ποτέ δεν έχει σηκώσει χέρι, Μα τι λέτε τώρα; δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον μπαμπά. Από τη μία δουλειά πήγαινε στην άλλη για να μην μας λείψει εμάς τίποτα».

Τέλος ο 21χρονος δήλωσε ότι η οικογένεια προσπαθεί να στηρίξει ψυχολογικά τον 14χρονο: «Του λέμε Γιωργάκη μου δε φταις εσύ, προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε να μην τον πάρει από κάτω».

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ: newsbomb.gr

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στους επαγγελματίες για τα POS

Ο έντονος προβληματισμός για την διασύνδεσή των μηχανημάτων POS με τις ταμειακές μηχανές συνεχίζονται και στα μέσα του Απρίλη με τους επαγγελματίες πλεόν να έχουν λιγότερο απο δύο εβομάδες για να ολοκληρώσουν την εν λόγω διαδικασία καθώς, η τελευταία προθεσμία εκπνέει στις 30 Απριλίου.

Μάλιστα οι έλεγχοι έχουν ήδη αρχίσει στους επαγγελματίες για το εάν έχει εφαρμοστεί ο νέος νόμος και μέχρι τώρα έχουν προκύψει τα εν λόγω αποτελέσματα :

Ενω αξίζει να σημειωθεί οτι στην Καβάλα, όσον αφορά τον κλάδο των επαγγελματιών ταξί το 90% εξ αυτών έχει όλοκληρώσει την εν λόγω διαδικασία και οι υπόλληποι θα την ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό για να αποφευχθούν τα μεγάλα πρόστιμα.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εντονη ανησυχία προκαλεί η ραγδαία αύξηση των φαινομένων βίας στην Ελλάδα

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει τους τελευταίους μήνες  η ραγδαία αύξηση των φαινομένων βίας κάθε μορφής σε όλη την χώρα, με τα φαινόμενα αυτά πλεόν εκτος απο το σπίτι και την οικογένεια να λαμβάνουν χώρο και στις σχολικές αίθουσες. Σύμφωνα με αρμόδιους φορείς οι οποίοι ενημερώνονται για τα θέματα αυτά και είναι σε επαφή με παιδιά, δηλώνουν στο ENA CHANNEL, πως η καλύτερη πρόσληψη είναι η ενημέρωση η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει να γίνεται στα σχολεία τοσο για τους μαθητές όσο και για τους γονείς.

 

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ημερίδα απο το Επιμλητήριο Δράμας, για τον ρόλο των επιμεήτηριων και της προώθηση της καινοτομίας

Με Μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα “Τα Επιμελητήρια και ο ρόλος τους στην προώθηση της καινοτομίας”. Η εν λόγω ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, στον χώρο της Δομής Επιχειρηματικότητας – Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Lab40, οπου το παρόν εκτός απο τους επαγγεκλαμτίες και τους φορείς της Π.Ε. Δράμας, έδωσε και ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en