Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Μάκης Παπαδόπουλος | Η Καλαμίτσα ανήκει στους Καβαλιώτες και είναι ανάγκη να αξιοποιηθεί!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης “Ο Τόπος της Ζωής Μας”:

Αυτή είναι σήμερα η εικόνα των εγκαταστάσεων στην Καλαμίτσα. Απαξίωση, εγκατάλειψη, αδιαφορία από τη διοίκηση του Δήμου. Και δεν υπάρχει ελπίδα να αλλάξει αυτή η εικόνα σύντομα. Τρία χρόνια τώρα χορτάσαμε από λόγια, έργα δεν είδαμε. Μόνο “πασαλείμματα”, σάπιες και επικίνδυνες εγκαταστάσεις για τους Καβαλιώτες και τους επισκέπτες.

Ο σημερινός Δήμαρχος Καβάλας έχασε “μέσα από τα χέρια του” την Καλαμίτσα. Έφτασε στο σημείο να απαρνηθεί και τα τελευταία δικαιώματα ιδιοκτησίας, που έχει ο Δήμος! Από ιδιοκτήτες μας έκανε ενοικιαστές και τώρα θέλει να κλείσει συμφωνία να την ακριβοπληρώνουμε δίνοντας πάνω από 250.000 ευρώ τον χρόνο! Συν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, που θα πληρώσουμε τα επόμενα χρόνια για να φτιάξουμε τις εγκαταστάσεις…

Αλήθεια, θα μας πει κάτι για έσοδα ο Δήμαρχος Καβάλας;

Θα βάλει ο Δήμαρχος ακριβό εισιτήριο για να καλύψει τις 250.000 ευρώ τον χρόνο; Θα μας το ομολογήσει τώρα ή θα το κρύψει από τους Καβαλιώτες μέχρι τις εκλογές;

Εμείς στοχεύουμε:

να ετοιμαστεί ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο για το πώς (; ) θα αξιοποιήσουμε την Καλαμίτσα, τι (; ) δραστηριότητες θα αναπτύξουμε, ποια (; ) ακριβώς έξοδά θα μας βαρύνουν από τη λειτουργία της ακτής μας και φυσικά σε τι (; ) ΕΣΟΔΑ προσδοκούμε.

να μπει σε προτεραιότητα η άμεση αποκατάσταση των επικίνδυνων εγκαταστάσεων της ακτής. Πρέπει να τελειώνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με αυτή τη ντροπή!

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Απομάκρυνση επικίνδυνων κλαδιών από την Πυροσβεστική

Στην απομάκρυνση επικίνδυνων κλαδιών από δέντρο στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας με την Αρωγή του τμήματος καθαριότητας του δήμου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δήμαρχος Θάσου | “Είναι ξεκάθαρος εμπρησμός, πολύ καλύτερη η εικόνα τώρα”

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης στη Σκάλα Ποταμιάς της Θάσου.

Νωρίτερα οχήματα του Στρατού και μηχανήματα διάνοιξης δρόμων συνέδραμαν στο έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, βοηθώντας τα πεζοπόρα τμήματα να προσεγγίσουν μέσα στη δύσβατη περιοχή όσο πιο κοντά γίνεται στα μέτωπα της φωτιάς (διαβάστε εδώ).

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ :

Παράλληλα σε δηλώσεις του στο ENA Channel ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης τόνισε ότι την προηγούμενη φορά που ξέσπασε πυρκαγιά στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχαν απλά υποψίες ότι πρόκειται για εμπρησμό τώρα όλοι είναι πλέον σίγουροι.

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Θάσου :

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά στην Ποταμιά Θάσου – Σημαντική η αρωγή των εναέριων μέσων

Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά στη Θάσο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όπως ανήρτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης :

Η τιτάνια μάχη νίκησε (προς ώρας) τη φωτιά στη Θάσο μας!
Η νύχτα αναμένεται δύσκολη και ο κίνδυνος είναι ακόμα υπαρκτός! Δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε!
Δείτε σχετικό ρεπορτάζ :

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: