Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής με μυϊκή ατροφία – Η κίνηση του τραγουδιστή που τους ξάφνιασε

 O ταλαντούχος καλλιτέχνης τραγούδησε αγκαλιά με την 9χρονη Ειρήνη που πάσχει από σπάνια πάθηση και  συγκίνησε 

Για ένα πραγματικά παιδί γενναίο τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης το βράδυ του Σαββάτου (6/8) εμφανίστηκε στο χώρο της Λουτροπόλης, στα Λουτρά Πόζαρ.

Μεταξύ των χιλιάδων θεατών που βρίσκονταν εκεί ήταν και η 9χρονη Ειρήνη – Χρυσοβαλάντω μαζί με τους γονείς της και τον δίδυμο αδερφό της.

Ο τραγουδιστής ενημερώθηκε ότι η μικρή πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και θέλησε να της αφιερώσει το τραγούδι του «παιδί γενναίο».

Ο πατέρας της την ανέβασε στην σκηνή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός την πήρε αγκαλιά και τραγούδησαν το κομμάτι όλοι μαζί μέχρι το τέλος.

Η μητέρα της Ειρήνης, κα Μαρία Σάκη Δαλή, το πρωί της Τρίτης (9/8) μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και αναφέρθηκε στη σπάνια πάθηση της κόρης της.

Παράλληλα, περιέγραψε πώς βρέθηκαν οικογενειακώς στη συναυλία και στο πώς έζησε η μικρή τη στιγμή.

«Είναι δύσκολη περίπτωση η δικιά μας. Έχει νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, είναι ο πιο δύσκολος Τύπος με προσδόκιμο ζωής τα δύο έτη. Ευτυχώς που υπάρχει θεραπεία παγκοσμίως που γίνεται ενδορραχιαία κάθε τέσσερις μήνες στο χειρουργείο κι αυτό βοηθάει τη μικρή να ζήσει. Έτσι έχουμε φτάσει ως εδώ που είναι 9 ετών», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον βλέπει και τον ακούει, και επειδή εδώ κι έναν μήνα περάσαμε δύσκολα και θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά. Δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί και τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Βρέθηκε ένας φίλος του συζύγου μου που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να πάμε. Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές».

«Η Ειρήνη δεν μιλάει παρά μόνο στον αδελφό της. Έτσι όταν έφυγαν από τη συναυλία, τη ρώτησε αν ήθελε να φύγουν κι εκείνη απάντησε όχι. “Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;” και απάντησε ναι. Ήταν τέτοια η χαρά της. Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη», κατέληξε.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

 

Πηγή: in.gr

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση των Επιμελητηρίων για τα πνευματικά δικαιώματα

Συνάντηση των Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα γύρω από το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων στα καταστήματα, θέλοντας να δοθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους μουσικούς.

 

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Μουσείο των Τραίνων | Η ιστορία του Ελληνικού σιδηροδρόμου ζωντανεύει στην Δράμα

Οδοιπορικό του Enachannel και της εκπομπής «Κρυμμένοι θησαυροί», πραγματοποιήθηκε στην Δράμα και συγκεκριμένα στο Μουσείο των τραίνων το οποιο αποτελεί πόλο έλξης και ένα στολίδι για τη Δράμα.

Το μουσείο δημιουργήθηκε σε ένα συγκρότημα εσωτερικών και υπαίθριων εγκαταστάσεων στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο ΜΕΑΣ Ήφαιστος.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου το τε΄λευταίο χρονικό διάστημα με τα περισσότερα απο αυτά να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Τα λεργα αυτα αφορούν ανακαινήσεις στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, οι πλατείες σε δύο διαφορετικά σημεία, η βιβλιοθήκη, αναπαλαίωση του 1ου Δημοτικού σχολείου αλλα και έργα ασφαλτόστρωσεις σε δίαφορα σημεία του Δήμου Νέστου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en